fluber Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 6 minut temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): Które? Zweryfikujemy ich aktualny status Mayor, mistrzbeatka, Pablo81. A matek wpierdolił mi bana za "nieposłuszeństwo". I Ty z nimi pod rękę? Lepiej uważaj przy następnej pielgrzymce rodzin radia Maryja, żebym to ja Ci listwy nie sprzedał za to z kim sztamę trzymasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 Mayor drugi do przecwelenia na forum, mistrzbeatka też jakiś prujdupa, o Matku pisałem, że ręki nie podam, Pablo81 nie znam, ale jak się rozjebał to wiadomo co z nim. Z żadnym z nich pod rękę nie chodzę, wszyscy jesteście frajerami w takim razie. Wychodzi tylko, że ty ciut większym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 1 minutę temu, fluber napisał(a): Mayor, mistrzbeatka, Pablo81. A matek wpierdolił mi bana za "nieposłuszeństwo". I Ty z nimi pod rękę? Lepiej uważaj przy następnej pielgrzymce rodzin radia Maryja, żebym to ja Ci listwy nie sprzedał za to z kim sztamę trzymasz. Nie wycieraj sobie szkaradnej mordy moją osobą śmieciu pierdolony.,Nigdy nie napisałem żadnego donosu na nikogo.Sam pisałeś donosy kapusiu i to nie raz , ani nie dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 Teraz, mayor napisał(a): Nie wycieraj sobie szkaradnej mordy moją osobą śmieciu pierdolony.,Nigdy nie napisałem żadnego donosu na nikogo.Sam pisałeś donosy kapusiu i to nie raz , ani nie dwa. Nie kłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 Ubeckich genów nie oszukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 Teraz, fluber napisał(a): Nie kłam Nie zarzucaj komuś kłamstwa mendo, .Tym bardziej kiedy dopiero co Twoje krętactwo zostało obnażone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Ubeckich genów nie oszukasz. @Denis Bad Boy Załęcki o tym zapomniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 2 minuty temu, fluber napisał(a): matek wpierdolił mi bana za "nieposłuszeństwo" Jesteś obrzydliwy po prostu. I jeszcze szukasz spółki za to, że szybko wyjaśniłem. Bana pod dalsze robienie z siebie ofiary to powinieneś wyrwać obecnie za to, co próbujesz uskuteczniać od wczoraj katoliku wierny swoim zasadom. Kłamco i manipulatorze. Tylko teraz nikt nie zatęskni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 jednak przydałby się mod jakiś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 wspaniały eksperyment gratulacje @fluber ! obiekty @mayor i @matek jako najciekawsze z próbki powinny być obserwowane ze szczególną uwagą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 @Reikai ponieważ Ty błagałeś tego żałosnego typa , żeby wrócił na forum .,To powinieneś wyraźnie tutaj napisać żeby wypierdalał , bo kilku normalnych użytkowników pisze mu to wielokrotnie, ale do tej tępej pały to nie dociera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 12 minut temu, fluber napisał(a): @Denis Bad Boy Załęcki o tym zapomniałem Rappar się rozjebał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 Gwarno jak w ulu. W sumie jak się ktoś zesrałby na ulicy, to ludzie też o takim prostaku dużo mówiliby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 Ale imba Popcornu nie nadążam robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 a tak było spokojnie i sielankowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 Teraz, Koelner napisał(a): a tak było spokojnie i sielankowo Ale przynajmniej już nie tylko ja muszę się oglądać za siebie żeby mnie "elana" nie zgwałciła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 4 minuty temu, josephnba napisał(a): Ale imba Popcornu nie nadążam robić 3 minuty temu, Koelner napisał(a): a tak było spokojnie i sielankowo a piszą że fluber be i nie jest na forum wartością dodaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 34 minuty temu, matek napisał(a): Jesteś obrzydliwy po prostu. I jeszcze szukasz spółki za to, że szybko wyjaśniłem. Bana pod dalsze robienie z siebie ofiary to powinieneś wyrwać obecnie za to, co próbujesz uskuteczniać od wczoraj katoliku wierny swoim zasadom. Kłamco i manipulatorze. Tylko teraz nikt nie zatęskni. Ale się spiąłeś:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 2 minuty temu, julekstep napisał(a): a piszą że fluber be i nie jest na forum wartością dodaną nie porównuj flubera do majora @Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 (edytowane) 1 minutę temu, Koelner napisał(a): nie porównuj flubera do majora nie no wiadomka do majora to mógłbym porównać co najwyżej mayora Edytowane 23 Maja 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi