Kubbas Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 2 minuty temu, cwikson napisał(a): Ale czy ktoś pisze, że to był drugi najlepszy występ w historii ligi? Tu chodzi tylko o sumę zdobytych punktów, więc dyskusja o stylu jest bezsensu no ty nie piszesz koledzy wyzej pisza i bronia stylu w jakim zostalo to zdobyte, pisza zeby nie umniejszac ja wyczynowi nie umniejszam, tylko styl mi sie nie podobal, jak komus wyzej sie podobal spoko i tu nie chodzi o Mitchella, Embiida, Kobego czy Bama po prostu 43 osobiste do Bama nie mam problemu, dawali to bral i tyle, tak samo to huntowanie rekordu na koncu - jak najbardziej dobrze zrobili powinni do samego konca to robic a nie zostawiac minute po prostu wyzej sobie cenie 70 mitchella czy embiida niz 43 osobiste Bama 6 minut temu, Koelner napisał(a): ten lepszy rowniez, doncic mial w tym meczu z 15 osobistych jesli dobrze pamietam i jakas kosmiczna skutecznosc typu 80 procent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu No ale właśnie styl nie powinien tu mieć żadnego znaczenia. 83 > 81 i koniec dyskusji. Gratulujemy Bamowi i koniec tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu te 83.7% z wolnych przy takiej presji, to też niezły wyczyn, tym bardziej, że ten sezon jest zdacydowanie najgorszy, bo o 4% gorszy od jego drugiego najgorszego w %FG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): te 83.7% z wolnych przy takiej presji, to też niezły wyczyn, tym bardziej, że ten sezon jest zdacydowanie najgorszy, bo o 4% gorszy od jego drugiego najgorszego w %FG tez prawda ogolnie propsy dla Bama zajebisty gosc i zawodnik jakby Kobe zyl to na pewno sam by go spropsowal, za to podejscie, masz okazje to jedziesz i bierzesz ten rekord fajny wywiad 3 minuty temu, cwikson napisał(a): No ale właśnie styl nie powinien tu mieć żadnego znaczenia. 83 > 81 i koniec dyskusji. Gratulujemy Bamowi i koniec tematu no 83 punktow to wiecej niz 81 a jak u ciebie wystep zawodnika i to czy byl lepszy opiera sie na ilosci punktow a nie efficiency, stylu w jakim to zrobil, na jaka defensywe gral to jak tam sobie uwazasz to wedlug swoich kryteriow uwazaj na przyklad te 73 Doncica bylo lepsze od 81 Kobego, bardziej efektywne, do tego dolozyl 10 zbiorek i 7 asyst a nie poczekaj tak nie moze byc, 81 to wiecej od 73? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Adebayo ty c***u! Oddaj te 3 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 32 minuty temu, Kubbas napisał(a): a jak u ciebie wystep zawodnika i to czy byl lepszy opiera sie na ilosci punktow a nie efficiency, stylu w jakim to zrobil, na jaka defensywe gral to jak tam sobie uwazasz to wedlug swoich kryteriow uwazaj na przyklad te 73 Doncica bylo lepsze od 81 Kobego, bardziej efektywne, do tego dolozyl 10 zbiorek i 7 asyst a nie poczekaj tak nie moze byc, 81 to wiecej od 73? Ty chyba dyskutujesz sam ze sobą więc mnie w to nie wciągaj. Ja nigdzie nie oceniałem występu Bama, a już tym bardziej nie porównywałem go do innych. Powtórzę raz jeszcze, tu chodzi tylko o ilość punktów i pobicie 81 KB. Według mnie nie powinno być jakiejkolwiek dyskusji o stylu, sposobie gry, przeciwniku itp. bo to do niczego nie doprowadzi. Dopóki nie dadzą sędziów od przyznawania punktów za styl i do tego punktów ujemnych za wiatr w plecy, to dwa punkty zdobyte z osobistych czy po dunku 360 pod nogą będą równe i w ogólnym rozrachunku będą ważyć tyle samo przy biciu jakiś rekordów punktowych. Dlatego jakiekolwiek podważenie 83 > 81 uważam za bezsens PS. Muszę sprawdzić czy Knicks nie mają w terminarzu meczu z Wizzards. Jakby KAT zdobył 84 ale by się niektórzy zesrali Edytowane 3 godziny temu przez cwikson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 10 minut temu, cwikson napisał(a): Ty chyba dyskutujesz sam ze sobą więc mnie w to nie wciągaj. Ja nigdzie nie oceniałem występu Bama, a już tym bardziej nie porównywałem go do innych. Powtórzę raz jeszcze, tu chodzi tylko o ilość punktów i pobicie 81 KB. Według mnie nie powinno być jakiejkolwiek dyskusji o stylu, sposobie gry, przeciwniku itp. bo to do niczego nie doprowadzi. Dopóki nie dadzą sędziów od przyznawania punktów za styl i do tego punktów ujemnych za wiatr w plecy, to dwa punkty zdobyte z osobistych czy po dunku 360 pod nogą będą równe i w ogólnym rozrachunku będą ważyć tyle samo przy biciu jakiś rekordów punktowych. Dlatego jakiekolwiek podważenie 83 > 81 uważam za bezsens PS. Muszę sprawdzić czy Knicks nie mają w terminarzu meczu z Wizzards. Jakby KAT zdobył 84 ale by się niektórzy zesrali oj jak uciekasz od dyskusji przed chwila napisales ze 83>81>73>71 bo to przeciez wiecej punktow bo jesli wbiles do dyskusji zeby napisac 83 punkty to wiecej niz 81 punkty to mogles sobie ten post odpuscic, raczej matematyke tu kazdy ogarnia Cytat Według mnie nie powinno być jakiejkolwiek dyskusji o stylu, sposobie gry, przeciwniku itp. tak racja o skutecznosci nie powinno byc o trudnosci o jakosci rzutow o tym czy to bylo 43 osobiste czy jak u Luki 11/15 za 3 czy ile tam w ogole nie powinnismy dyskutowac to nie jest forum dyskusyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Albo nie rozumiesz, albo udajesz. No to ostatni raz: chodzi tylko lub aż o rekord w zdobyciu punktów w jednym meczu koszykówki w amerykańskiej lidze NBA. I tu nie ma miejsca na dyskusję, liczy się czysta matematyka. I tak 83>81>73>71. Koniec. Ale jeżeli chcesz dyskutować kto zagrał lepszy mecz (a nie kto zdobył więcej punktów), czy Kobe,Bam czy Doncic to inna dyskusja i droga wolna. Tylko uważam, że dyskutowanie o tym kto zagrał lepiej w kontekście pobicia rekordu przez Bama jest głupie, bo należałoby wtedy uwzględniać wszystkie występy wszystkich zawodników a nie przywoływać tylko Bryanta i ten mecz na 81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 4 godziny temu, Koelner napisał(a): ja pierdolę przecież 83 pkt ciężko rzucić w NBA live, g-league, PLK czy na streetballu Mój rekord to 102pkt, co prawda w meczu 1x1 do 100pkt no ale jest? Jest. 12 godzin temu, Mameluk napisał(a): Stawiam tezę, że gdyby Nuggets grali tak na Jokera, to ten zdobyłby jeszcze więcej punktów. Robiąc przy tym triple double. Ja powiem tak, jak się obudziłem i zobaczyłem co zrobił przetrzeć oczy, wiadomo wieku będzie krytykować, że styl, że coś ale mi się zdaje, że głównym problemem jest to iż zrobił to Bam. Nie LeBron, nie Luka, nie Curry, nie Wemby. Żadna jakaś inna hipersuperdupermega gwiazda tylko zwyczajny Bam gdzie jego kobita (A'ja Wilson) jest bardziej utytułowana i rozpoznawalna od niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 44 minuty temu Udostępnij Opublikowano 44 minuty temu 2 godziny temu, cwikson napisał(a): Albo nie rozumiesz, albo udajesz. No to ostatni raz: chodzi tylko lub aż o rekord w zdobyciu punktów w jednym meczu koszykówki w amerykańskiej lidze NBA. I tu nie ma miejsca na dyskusję, liczy się czysta matematyka. I tak 83>81>73>71. Koniec. aha czyli ty myslales ze ja chce dyskutowac czy 83 to wiecej niz 81 to tak, dzieki ze nam wszystkim napisales ze 83 to wiecej niz 81 wniosles bardzo duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 38 minut temu Udostępnij Opublikowano 38 minut temu 2 minuty temu, Kubbas napisał(a): aha czyli ty myslales ze ja chce dyskutowac czy 83 to wiecej niz 81 to tak, dzieki ze nam wszystkim napisales ze 83 to wiecej niz 81 wniosles bardzo duzo Większość to wiedziała i ograniczyła się do gratulacji dla Bama i olała temat. Niektórzy jak widać nie wiedzieli i próbowali z tym dyskutować. Jak dzięki mnie przeszedłeś do tej pierwszej grupy to uznaję robotę za wykonaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 24 minuty temu Udostępnij Opublikowano 24 minuty temu (edytowane) 4 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): z jednej strony tych mocno wątpliwych jest bardzo mało, z drugiej co chwilę widzimy takie mecze, gdzie dostałby maksymalnie połowie tych gwizdków, a taki Murray to z 6-7 ;,] no to sam sobie przeczysz. Zamiast nie mocno watpliwe, to zgode z Twoim rozumowaniem, czym jest faul. Jesli dane zagranie u innego gracza by nie bylo faulem, to tu tez nie powinno. a te video to tez niezly lol, dopiero co 1 akcja, i tam bam zajebal z bara obronce, za co powinien dostac przewinienie Edytowane 22 minuty temu przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi