Skocz do zawartości

Miami Heat 2025/2026

Koelner

Rekomendowane odpowiedzi

47 minut temu, Van napisał(a):

Zaawsze wiedziałem, że Lorak to fan Lakers i KB tylko dobrze się z tym ukrywał. 

Co do występu nie dziwi mnie, że 81 Kobasa zostało w końcu pobite, tylko bardziej jakiegoś Doncica czy SGA bym się spodziewał, a z wysokich Jokica czy Wembyego.

Wynik zostanie zapamiętany, a nie okoliczności pk latach. 

No dobrze, czyli fani lakers +lorak 😎

1 godzinę temu, Kubbas napisał(a):

@Alonzo to w ogole nie byla jakas konspiracja jak z zabojstwem JFK? skad tyle kibicow w miami na meczu z wizards lol?

nagle sie cos zmienilo? na big3 nie przychodzili w tyle osob

Na Big3 bilety też były wyprzedawane, ale kibice w czasach prosperity zmanierowani, pogoda ładna, więc część dołączała dopiero w 3qw.

a z innej beczki - serią są ludzie, którzy krytykują 83pkt. gracza w jednym meczu NBA?  xD 

Edytowane przez Alonzo

27 minut temu, BMeF napisał(a):

Dalej nieprawda, ale nie wiem o ile nieprawda, bo nie mam konta na StatMuse. 

przejrzałem prawie wszystkie lata do 00' i mocno nieprawda, powinienem wiedzieć by nie ufać temu Groku

jest to najwyższy póki co wynik od sezonu 15-16 czy 16/17, ale wcześniej to tych spotkań mogłoby być i nawet pod 50 w sezonie

widziałem jakiś mecz Rockets gdzie mieli +50FTA a nie wyszli ze stu punktów

Imo lud bardzo przesadza z określeniami nabijania rekordów przy tych 83 punktach Bama. Jedyne według mnie naprawdę niesmaczne co w takich sytuacjach jest to gdy teammates (w tym wypadku gracze Heat) przy rozstrzygniętym wyniku faulują na siłę rywali, by było więcej czasu i szans do zdobycia punktów przez grajka idącego pod rekord. Ale taka sytuacja powstała w tym meczu dopiero... gdy Bam już miał 79 pkt na niespełna 2 minuty do końca, także c'mon. 

Dla mnie ordynarnie nabijane to było to kiedyś 70+ pkt Bookera, bo tam gracze Suns znacznie dłużej robili takie akcje z faulowaniem rywala i przede wszystkim oni wtedy przegrywali blowoutowo, a nie wygrywali jak wczoraj Heat i to było troszkę żałosne.

Fajnie dla Bama, prawdopodobnie największe osiągnięcie w karierze dla niego, a on tyle razy był (słusznie) w czołówce DPOY i nie wygrywał (też słusznie), że mu się taki miły rekordzik przyda :) Zwłaszcza, że wielu graczy po latach (na przykład Klay Thompson) wspomina z żalem, że szkoda że siedzieli w 4Q po wyrobieniu kapitalnych punktowych wyników w 3 kwartach i do dziś ich męczy myśl ile punktów mogli zdobyć w całym meczu jakby grali do końca.

I wniosek taki mam, że może kiedyś w jakimś marcu-kwietniu któregoś sezonu przy hardtankujących teamach jest szansa, że ktoś (Luka? SGA? whatever) pyknie rekord Wilta. Tzn. musiałoby się dużo rzeczy połączyć, ale jest taka szansa.

A hardtankerów trzeba w każdy sposób upokarzać na parkiecie, więc tym bardziej fajnie, że taka hańba na Wizards po tym meczu przyszła :)

Gratki Bam!

44 minuty temu, BMeF napisał(a):

image.png.a89b377f894a948ed02d926dab24c56e.png

Haha, jak czytam, że Adebayo powinien być zmieniony z szacunku do Bryanta to jest taki poziom, że jednak zajebiście, że pobił ten nie-rekord. ;] 

nie no to juz jakas odklejka

ja to sie dziwie ze Spoelstra jak juz w to poszedl to go zdjal przy 1:08

do konca juz powinni ten rekord krecic skoro w to poszli

53 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a):

No dobrze, czyli fani lakers +lorak 😎

XDDDDD

Szczudło to miał jednak szczęście. Z jego 100 filmiku nie ma, walnął 100-tke, cyknął fotkę i nikt się nie przypierdala. A teraz gość robi drugi wynik i gównoburza bo styl nie ten, rywal nie ten, sędziowie nie ci, jeszcze k... pogoda nie ta i pora roku. Pobił rekord Bryanta, no pobił. W uczciwym, regulaminowym meczu. Na ch... drążyć 

33 minuty temu, Alonzo napisał(a):

Na Big3 bilety też były wyprzedawane, ale kibice w czasach prosperity zmanierowani, pogoda ładna, więc część dołączała dopiero w 3qw.

a z innej beczki - serią są ludzie, którzy krytykują 83pkt. gracza w jednym meczu NBA?  xD 

nikt nie krytkuje pobicia rekordu

ja nawet nie krytykuje tego ze go huntowali w 4 kwarcie zeby go pobil

bardzo dobrze

tylko zaznaczam ze styl w jaki go zdobyl na przekroju CALEGO meczu byl sredni, w pizdu osobistych

i to sa fakty 

Edytowane przez Kubbas

4 minuty temu, Koelner napisał(a):

tak jak pisałem, wpierdolal się w nich mocno a nie jakieś pedalskie jumperki i pampfejki 

oczywiście, problem w tym, że w tej lidze bump, bumpowi nierówny, czasem pozwala się na wiele więcej, czasem na niewiele się pozwala i jakbyś zobaczył kilka z tych gwizdków z innych kamer to przy braku callu nie miał byś pewnie większych pretensji

jeszcze jedno dodam tylko, bo cos tu ktos odbijal pileczke, a kogo to obchodzi w jakim stylu to zrobil

no obchodzi, widzicie w komentarzach jakies opinie typu, ale sie typ odpalil, te 3 rzuty w 3 kwarcie przez rece, niesamowite

no nie widzicie bo bylo 40 osobistych

o wiele lepszy wystep

2 minuty temu, Kubbas napisał(a):

jeszcze jedno dodam tylko, bo cos tu ktos odbijal pileczke, a kogo to obchodzi w jakim stylu to zrobil

no obchodzi, widzicie w komentarzach jakies opinie typu, ale sie typ odpalil, te 3 rzuty w 3 kwarcie przez rece, niesamowite

no nie widzicie bo bylo 40 osobistych

o wiele lepszy wystep

ten lepszy