Skocz do zawartości

The New York Knickerbockers 2025/26

agresywnychomik

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, camby23 napisał(a):

SAS wyjątkowo z rigczem. Chyba wszyscy się zgadzamy że to byłby strzał w 10 dla obu stron?

Screenshot_20260517-121554.png

Chyba nie strzał w 10ke a strzał w kolano dla obu stron. Jak juz to niech Lebron idzie do cavs do tych bezjajecznych gwiazdek. Moze jego wielkie dzwony wystarcza ale nie liczyłbym na jego wieczną młodość. Pesel może go  raptownie dorwać w kazdej chwili. 

Edytowane przez marceli73

• 2 tygodnie później...
W dniu 17.05.2026 o 12:34, cwikson napisał(a):

No ja się nie zgadzam 😁 po jakiego grzyba on teraz tutaj? Przecież nie pójdzie na ławę, będzie chciał i będzie presja żeby grał w S5, za kogo niby? Za OG? Za Bridgesa, który łata dziurę w obronie powstającą przez Brunsona? Za Harta, który jest "cojones" tej drużyny? Za późno o jakieś 10 lat panie LBJ

LBJ to jedynie w CLE mógłby sie pojawić, do tego zamiast Hardena porządny 3&D i moźe by inaczej wyglądali, inaczej emerytura.

26 minut temu, dannygd napisał(a):

LBJ to jedynie w CLE mógłby sie pojawić, do tego zamiast Hardena porządny 3&D i moźe by inaczej wyglądali, inaczej emerytura.

James gdzies tam na jakiejs platformie dal lajeczka nt powrotu do domu an jakims niszowym twicie/insta czy czyms takim, pare dni temu.

Czy ja wiem? Zna się z Dolanem. Robi regularnie wiece w Msg.  Na mecze chodzi od lat 70 tych ale lubi chyba bardziej nfl i golf. 
Część zespołów miało clash z nim i do WH się nie pofatygowali ale jako niemiecki- szkocki nowojorczyk nie wygląda chociaż sztucznie w tym aspekcie. Przeciętny kibic knicks :)))))

Nabija się z imigrantów i małomiasteczkowość gdzie jego serce pompuje … 

Wypisz wymaluj niektórzy tutaj. 

:)

Ogromne ego zapomniałem dodać. 

1 godzinę temu, camby23 napisał(a):

President Trump is considering making an appearance at the NBA Finals at Madison Square Garden, according to three people familiar. Trump has said he remains a Knicks fan.

https://www.nytimes.com/2026/05/26/us/politics/trump-nba-finals.html

Najbardziej toksyczny fan Knicks.

Nie ma tego złego, jak sedziowanie nie bedzie "sprawiedliwe ze wskazaniem na Knicks" to wprowadzi gwardie narodową i rozgoni towarzystwo

30 minut temu, cwikson napisał(a):

Nie ma tego złego, jak sedziowanie nie bedzie "sprawiedliwe ze wskazaniem na Knicks" to wprowadzi gwardie narodową i rozgoni towarzystwo

Dokładnie, odwiedziny w pokoju sędziowskim z agentami SS i jakimiś hakami, przed 4 meczami w serii na pewno nie zaszkodzą.

49 minut temu, ignazz napisał(a):

Czy ja wiem? Zna się z Dolanem. Robi regularnie wiece w Msg.  Na mecze chodzi od lat 70 tych ale lubi chyba bardziej nfl i golf. 
Część zespołów miało clash z nim i do WH się nie pofatygowali ale jako niemiecki- szkocki nowojorczyk nie wygląda chociaż sztucznie w tym aspekcie. Przeciętny kibic knicks :)))))

Nabija się z imigrantów i małomiasteczkowość gdzie jego serce pompuje … 

Wypisz wymaluj niektórzy tutaj. 

:)

Ogromne ego zapomniałem dodać. 

Weź se tam przybij piątkę z kolegą LBS :)

27 minut temu, camby23 napisał(a):

Może SGA będzie się wstydził floppować przy prezydencie.

Ja na miejscu Trumpa wprowadziłbym profilaktycznie na czas finałów jakiś zakaz przebywania obcokrajowców w poblizu imprez masowych. Tak ze wzgledów bezpieczeństwa. Mozna zaczac od np. Kanadyjczyków i Francuzów :)

7 minut temu, cwikson napisał(a):

Ja na miejscu Trumpa wprowadziłbym profilaktycznie na czas finałów jakiś zakaz przebywania obcokrajowców w poblizu imprez masowych. Tak ze wzgledów bezpieczeństwa. Mozna zaczac od np. Kanadyjczyków i Francuzów :)

Kanadę to już chyba przyłączył do usa 

Może dzięki temu zacznie trafiać osobiste, pewnie sami mu go złamali, bo uznali, że bez tego nigdy się rzucać nie nauczy. A poważnie, to żadna wymówka, on i tak ma bronić i zbierać, mały palec mu do tego niezbędny nie jest. Zastrzyk w dupę i na bojo

22 minuty temu, ignazz napisał(a):

New York Knicks center Mitchell Robinson has suffered a broken right pinky finger and there is no timetable on his return, sources tell ESPN

Widząc jak "dirty" są Spurs nie zdziwiło by mnie jakby Wemby ciągnął Robinsona za ten palec w ewentualnej serii.

Tak "shots fired"

Tak mocno pociągnie że Siostry Miłosierdzia z Nowego Jorku nie pomogą. Choć nie zdziwią mnie zdanie że woli część kibiców OKC bo Shai według nich ciągnie lepiej. A kapryśnej płacącej milion za bilet publice trzeba wysublimowane rozrywki dostarczać. 

Taka kontuzja bez rytmu meczowego? 
Co wy tak ostro trenujecie?

IMG-0423.jpg

2 minuty temu, ignazz napisał(a):

Tak mocno pociągnie że Siostry Miłosierdzia z Nowego Jorku nie pomogą. Choć nie zdziwią mnie zdanie że woli część kibiców OKC bo Shai według nich ciągnie lepiej. A kapryśnej płacącej milion za bilet publice trzeba wysublimowane rozrywki dostarczać. 

Taka kontuzja bez rytmu meczowego? 
Co wy tak ostro trenujecie?

IMG-0423.jpg

Nie, zwyczajnie my też jesteśmy kontuzjowani przed finałami.

• ely3 zmienił(a) tytuł na The New York Knickerbockers 2025/26