Skocz do zawartości

The New York Knickerbockers 2025/2026

agresywnychomik

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, cwikson napisał(a):

ny_knicks_playoffs_25lat.thumb.png.e734b2ddf1751fd461d90f5d179304ca.png

Jeżeli ostatnie 5 lat to nie jest postęp na przestrzeni 25 lat to już nie mam argumentów. Do zobaczenia w czwartek po meczu z Minnesota 

klocu i tak nic nie zobaczy, wrzucalem mu jak sie pogarsza efektywnosc brauna w po to na koniec napisal ze nic nie widzi :)))))))

1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

jaj masz dwóch graczy all-nba (macie, prawda?) w tym najlepszego playoff closera to taki wynik nie jest żadnym wyczynem, ale możesz jeszcze kilka tabelek poszukać, tylko naucz się je czytać przed wysłaniem

Jak masz najlepszego gracza świata od wielu lat, potrójnego mvp, to zdobycie tylko raz mistrzostwa jest jak wyruchanie najbrzydszej i do tego pijanej panny na dyskotece, żaden wyczyn, więc Denver są bardziej patologiczną organizacją niż Knicks

PS. Nie powstrzymujcie mnie, to taki test ile jestem jeszcze w stanie wytrzymać. Może się przydać jak np. rusek zaatakuje, warto znać swoje możliwości 😁

Edytowane przez cwikson

12 minut temu, mistrzBeatka napisał(a):

klocu i tak nic nie zobaczy, wrzucalem mu jak sie pogarsza efektywnosc brauna w po to na koniec napisal ze nic nie widzi :)))))))

18 minut temu, mistrzBeatka napisał(a):

Widocznie ma na ten temat ROZBIEŻNE spojrzenie, musisz to zaakceptować!

widzę, że poziom patusiarki rośnie wzorcowo

co do Denver to różnica jest taka, ze ja słabszych meczów Joka w tamtych PO nie wybielałem, podobnie jak Murraya, różnica też jest taka, że oni bez hca byli bliscy orowadzenia 3-1 z Thunder, nie pitol Świetkson, Ty byś po takiej serii do tej pory po ścianach chodził z zachwytu jaki to wielki sukces był 

8 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

widzę, że poziom patusiarki rośnie wzorcowo

co do Denver to różnica jest taka, ze ja słabszych meczów Joka w tamtych PO nie wybielałem, podobnie jak Murraya, różnica też jest taka, że oni bez hca byli bliscy orowadzenia 3-1 z Thunder, nie pitol Świetkson, Ty byś po takiej serii do tej pory po ścianach chodził z zachwytu jaki to wielki sukces był 

Finał konferencji to chu..., każdy szanujący się zespół oddałby taki finał za bycie blisko prowadzenia 3-1 z Thunder 😁😁😁 potem już można już kończy karierę spełnionym 😁😁😁

Edytowane przez cwikson

6 minut temu, cwikson napisał(a):

Finał konferencji to chu..., każdy szanujący się zespół oddałby taki finał za bycie blisko prowadzenia 3-1 z Thunder 😁😁😁

Blazers też zrobili WCF i nikt już o tym nie pamięta, wiesz? Pewnie dlatego, że nic to nie znaczy, mistrzem konferencji zostaje zwycięska drużyna.

Knicks to mogli pomarzyć o 1-1 z Pacers, nie przesadzaj.