Pan A. Opublikowano 7 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2025 1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Spike Lee widziany na meczu damskiego tenisa gdybym był złośliwy napisał bym, że oglądanie cip weszło mu w nawyk no, ale przecież nie jestem Tak BTW to gdzie on te "cipy oglądał"? Na Rolandzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2025 A o co chodzi z SpikeLi bo nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2025 13 minut temu, ignazz napisał(a): A o co chodzi z SpikeLi bo nie wiem. Producent filmowy, reżyser, fan Knicks Ultrasik od razu załapał, dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2025 1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Ocb 15 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Spike Lee widziany na meczu damskiego tenisa gdybym był złośliwy napisał bym, że oglądanie cip weszło mu w nawyk no, ale przecież nie jestem Rose też tam był więc trzymaj język za zębami bo możesz te zęby stracić! (kolejny któremu grozę wpi****lem do kolekcji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2025 7 minut temu, josephnba napisał(a): Ocb też jestem zdania, że takiej muzy już nie robiio 11 minut temu, josephnba napisał(a): Rose też tam był więc trzymaj język za zębami bo możesz te zęby stracić! przecież wiadomo, że przyjado do Krk zwarto grupą mi najebać jak niegdyś Zarychta Chomik nawet wykazuje podobne cechy przywódcze morda nie szklanka, zasłużyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 8 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2025 @LeweBiodroSmoka chodzisz w koszulce denver nuggets po domu? komu i co probujesz udowodnic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2025 (edytowane) 9 minut temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): @LeweBiodroSmoka chodzisz w koszulce denver nuggets po domu? komu i co probujesz udowodnic? w tym temacie niewiele trzeba udowadniać akurat @Vice-rezerwa-rezerwy2 dwa miesiące temu byliśmy w Kato na kawalerskim (Pomarańcza b2b) typek jak mnie zobaczył - oooo Carmelo Anthony, zajebiście!! kurtyna Edytowane 8 Czerwca 2025 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2025 Media prowadzą narrację że klub bez planu najpierw wywalił trenera a teraz szuka dopiero następcy. Ogolnie ciekawe o co tu chodzi. O liczbę klików tylko? Walkę o udział w mediach ogólnie? Bo podprogowo prowadzeni jesteśmy w stronę aby knicks obśmiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camby23 Opublikowano 11 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2025 Knicks have kept EVERYTHING in-house since the day Leon arrived. No leaks. Don’t expect that to change@ TommyBeer I chyba tego trzeba sie trzymać. Nie bez powodu Leon jest za to non stop jebany przez SASa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Czerwca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2025 40 minut temu, ignazz napisał(a): Media prowadzą narrację że klub bez planu najpierw wywalił trenera a teraz szuka dopiero następcy. Ogolnie ciekawe o co tu chodzi. O liczbę klików tylko? Walkę o udział w mediach ogólnie? Bo podprogowo prowadzeni jesteśmy w stronę aby knicks obśmiać. In Leon we trust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2025 Knicks zdążyli już w kilka godzin zapytać o Snydera i Donovana xd 0-5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2025 Donovan xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2025 Nie wiem dalej w co grają media bo wygląda to na niepoważne działanie ale wcale tak nie musi być. Nakręcana spirala śmiechu. Wygląda mi na prowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 12 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2025 (edytowane) Jeśli to prawda że NY pytają o kolejnych głównych kołczy drużyn co się liczą to media maja racje że sobie robią z tego bekę . Wygląda na to że NY zwolnili trenera na spontanie bez żadnego k**** planu a myślałem że maja kogoś realnego na boku jak się zdecydowali na zwolnienie Tima:). Coś mi się widzi że zaraz te marzenia NY a sukces pójdą się jebać Edytowane 12 Czerwca 2025 przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2025 Sam Amick podaje, że na teraz faworytami są Brown i Jenkins Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 13 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2025 A czym mają żywić się media jak sezon już prawie ogórkowy, a finał mało kogo obchodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 13 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2025 typ zrobil wynik ponad stan i go zwolnili. zero zaskoczenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi