agresywnychomik Opublikowano 27 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 W dniu 27.06.2024 o 12:15, PorzinGOD napisał(a): Więc lepiej wywalić go już teraz, niż dać mu odejść za darmo/nabrać się kolejny raz na magię CY Rozwiń No właśnie niekoniecznie, Randle był calkiem efektywny w tym roku do kontuzji. Ja bym go zostawil bo raczej nic ciekawego za niego nie dostaniemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 W dniu 27.06.2024 o 09:57, Chytruz napisał(a): Top ~10 gracz na top ~50-60 kontrakcie to mega value i trzeba maksymalizowac okienko. Rozwiń Bridges to top10 gracz? Na swojej pozycji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 W dniu 27.06.2024 o 14:17, memento1984 napisał(a): Bridges to top10 gracz? Na swojej pozycji? Rozwiń On miał na mysli Brunsona bo chyba nawet @josephnba ma go za top10 teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 W dniu 27.06.2024 o 14:41, agresywnychomik napisał(a): On miał na mysli Brunsona bo chyba nawet @josephnba ma go za top10 teraz Rozwiń Nie ma 11sty W dniu 27.06.2024 o 12:41, agresywnychomik napisał(a): No właśnie niekoniecznie, Randle był calkiem efektywny w tym roku do kontuzji. Ja bym go zostawil bo raczej nic ciekawego za niego nie dostaniemy. Rozwiń Co z tego jak cała jego produktywność znika w pierwszej minucie PO? Ten koleś jak ciśnienie rośnie odrobinę, dostaje biegunki i jedyne co potrafi to rzucić kartoflem zza luku lub stracić piłkę przy próbie penetracji Z obecnie grających all starów chyba najgorzej grający w PO Zutylizować bo będzie mi psuł przyjemność z oglądania Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Tyler Kolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 W dniu 27.06.2024 o 20:38, człowiek...morza napisał(a): Tyler Kolek Rozwiń Nie ten temat chyba ze o czyms nie wiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 W dniu 27.06.2024 o 20:40, Reikai napisał(a): Nie ten temat chyba ze o czyms nie wiem? Rozwiń no knicks go przeciez wieli mordeczko sciagneli pick z blazers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 a czy fizycznie da radę w NBA? wirtuoz ale może zderzyć się ze ścianą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 Ladnie wyjasniona droga naszych pockow w tym roku: https://x.com/KnicksMuse/status/1806472577679856090?t=Fh2sMTgK0aI8PHhVHdnGZA&s=19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 28 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 Ogólnie Knicks mają jeszcze 5 picków w trzech następnych draftach? więc tu jak będą chcieli to dołożą jakiegoś grajka ze składu i spokojnie mogą zrobić za rok kolejny duzy trade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 W dniu 28.06.2024 o 11:57, the_secret napisał(a): Ogólnie Knicks mają jeszcze 5 picków w trzech następnych draftach? więc tu jak będą chcieli to dołożą jakiegoś grajka ze składu i spokojnie mogą zrobić za rok kolejny duzy trade Rozwiń za rok wejdzie nowa umowa Brunsona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 (edytowane) W dniu 28.06.2024 o 11:57, the_secret napisał(a): Ogólnie Knicks mają jeszcze 5 picków w trzech następnych draftach? więc tu jak będą chcieli to dołożą jakiegoś grajka ze składu i spokojnie mogą zrobić za rok kolejny duzy trade Rozwiń to nie są dobre picki. ogolnie myślę, że managment robi teraz wszystko, żeby przy okazji transferu bridgesa zejść z hardcapa (który ogranicza nas na FA do samych minimalnych umów aktualnie) - czyli pewnie koniecznym jest dołączenie trzeciego teamu, który weźmie na siebie simsa/diakite etc w zamian za te 2-rundowce, co wcale nie musi być takie proste, bo nikt nie chce przed wolną agenturą tracić salary i miejsca w składzie. a wszystko to raczej nie po hartensteina, tylko żeby dołozyc bitadze i achiuwe (na których w obecnej sytuacji przy hardcapie nas prawdopodobnie nie stać) jako zabezpieczeniee dla Robinsona. chodzi po głowie taki Looney, ale też nie za bardzo wiem jakby taki transfer mógł wyglądać bez użycia deuce/robinsona (co mijałoby się raczej z celem). może @karpik coś wymyśli Edytowane 28 Czerwca 2024 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 W dniu 28.06.2024 o 12:06, człowiek...morza napisał(a): to nie są dobre picki. ogolnie myślę, że managment robi teraz wszystko, żeby przy okazji transferu bridgesa zejść z hardcapa (który ogranicza nas na FA do samych minimalnych umów aktualnie) - czyli pewnie koniecznym jest dołączenie trzeciego teamu, który weźmie na siebie simsa/diakite etc w zamian za te 2-rundowce, co wcale nie musi być takie proste, bo nikt nie chce przed wolną agenturą tracić salary i miejsca w składzie. a wszystko to raczej nie po hartensteina, tylko żeby dołozyc bitadze i achiuwe (na których w obecnej sytuacji przy hardcapie nas prawdopodobnie nie stać) jako zabezpieczeniee dla Robinsona. chodzi po głowie taki Looney, ale też nie za bardzo wiem jakby taki transfer mógł wyglądać bez użycia deuce/robinsona (co mijałoby się raczej z celem). może @karpik coś wymyśli Rozwiń Sa plotki ze Warriors po prostu zcutuja Looneya. Inna sprawa, ze jego cialo juz chyba nie bardzo moze grac w kosza, a co dopiero u Thibsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 (edytowane) W dniu 28.06.2024 o 12:32, Reikai napisał(a): Sa plotki ze Warriors po prostu zcutuja Looneya. Inna sprawa, ze jego cialo juz chyba nie bardzo moze grac w kosza, a co dopiero u Thibsa. Rozwiń wówczas by mu nie gwarantowali umowy (była częściowo gwarantowana na najbliższy sezon). co do jego żywotności też się obawiam. Tylko, że tak czy inaczej trudno znaleźć jakieś rozsądne opcje dla knicks via transfer. choc wiadomo, rynek jest rynek, a świętych krów nie ma. pozycja centra jest bardziej niezbędna w naszej sytuacji od Deuce, więc różne rzeczy mogą się dziać. jakiś walker kessler nagle znikąd i elo. Edytowane 28 Czerwca 2024 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ociep Opublikowano 28 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 W dniu 28.06.2024 o 12:32, Reikai napisał(a): Inna sprawa, ze jego cialo juz chyba nie bardzo moze grac w kosza, a co dopiero u Thibsa. Rozwiń Tak z ciekawości, bo kojarzyłem, że typ rozgrywał raczej pełne sezony ostatnio i faktycznie widzę 82, 82, 74 mecze - tak bez żadnej złośliwości - co jest nie tak z tym jego ciałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 W dniu 28.06.2024 o 12:50, Ociep napisał(a): Tak z ciekawości, bo kojarzyłem, że typ rozgrywał raczej pełne sezony ostatnio i faktycznie widzę 82, 82, 74 mecze - tak bez żadnej złośliwości - co jest nie tak z tym jego ciałem? Rozwiń Rok temu ledwo chodzil po parkiecie generalnie pomimo mlodego wieku (operacje binder, kiedys ruszal sie jak Durant lol), bylo widac grymas bolu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 29 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 Zaczęło się https://www.facebook.com/share/v/ev8qcYsR5xTx5KV2/?mibextid=KsPBc6&startTimeMs=2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszKopys Opublikowano 2 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 Achiuwa, Theis, Weismann ? Czy to jedyne co nam zostało ??? Jestem ciekaw weismanna pod Thibsem jakoś nie mogę przeboleć tego chłopaka a skoro mi zniknął z planszy Mo Bamba za minimum na rok w Clippers to chętnie przygarnął bym weismanna lub theisa ( Niemiec za Niemca ) a może L.Rose czeka już tylko na zwolnienia graczy mając jakiś tam $$$ do wydania .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 2 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 W dniu 2.07.2024 o 06:42, LukaszKopys napisał(a): Achiuwa, Theis, Weismann ? Czy to jedyne co nam zostało ??? Jestem ciekaw weismanna pod Thibsem jakoś nie mogę przeboleć tego chłopaka a skoro mi zniknął z planszy Mo Bamba za minimum na rok w Clippers to chętnie przygarnął bym weismanna lub theisa ( Niemiec za Niemca ) a może L.Rose czeka już tylko na zwolnienia graczy mając jakiś tam $$$ do wydania .... Rozwiń No już Wiseman w Indianie na 2 lata. Achiuwa i Theis to trochę za mało masy i wzrostu ,szczególnie na Biida płaczka, Porzingisa czy dwie wieże z Cleveland Bez konkretnego pełnowymiarowego Centra może być problem, a M-Rob jest niepewny ze zdrowiem na cały sezon. Podobno Leon próbuje dogadać trade Kesslera z Utah, ewentualnie Richardsa z Charlotte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 W dniu 2.07.2024 o 18:54, mayor napisał(a): No już Wiseman w Indianie na 2 lata. Achiuwa i Theis to trochę za mało masy i wzrostu ,szczególnie na Biida płaczka, Porzingisa czy dwie wieże z Cleveland Bez konkretnego pełnowymiarowego Centra może być problem, a M-Rob jest niepewny ze zdrowiem na cały sezon. Podobno Leon próbuje dogadać trade Kesslera z Utah, ewentualnie Richardsa z Charlotte Rozwiń Kessler bylby mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi