Skocz do zawartości

The New York Knickerbockers 2024/2025

agresywnychomik

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

Wydaje mi się że Jedynym zaskoczeniem jest tak dobry wynik Cavs, mysle ze przed sezonem wielu z nas miało Knicks jako druga siła wschodu za mistrzami, a po prostu nikt nie przypuszczał że to Cavs będą tak dobrzy. 

Knicks w preseason odds byli drudzy, w tym momencie są wg SRS siódmi w lidze, pomimo tego, że starterzy opuścili łącznie 9 meczów - to czy kogoś to zaskakuje to pewnie względne, ale granie poniżej oczekiwań to fakt, na razie Knicks w lecie wydali 6 first rounderów żeby z +4.4 SRS podskoczyć do +4.8 SRS. 

2 minuty temu, BMeF napisał(a):

Knicks w preseason odds byli drudzy, w tym momencie są wg SRS siódmi w lidze, pomimo tego, że starterzy opuścili łącznie 9 meczów - to czy kogoś to zaskakuje to pewnie względne, ale granie poniżej oczekiwań to fakt, na razie Knicks w lecie wydali 6 first rounderów żeby z +4.4 SRS podskoczyć do +4.8 SRS. 

Yup trochę tak, ja też myślałem ze będą trochę mocniejsi w RS. Trochę zabawne jest teraz, że wolves, które po tym transferze było obśmiane traci do nich 3W, a grają na zachodzie. 

Godzinę temu, RonnieArtestics napisał(a):

. Trochę zabawne jest teraz, że wolves, które po tym transferze było obśmiane traci do nich 3W, a grają na zachodzie. 

No nie wiem jak to policzyłeś ? Bilans Wolves 30-23, a Knicks 34-18 to ni huia nie wychodzi 3 W różnicy. Oprócz tego T -Wolves znacznie poprawili bilans od  kiedy Donte i Jules są poza składem. Towns co prawda gra z urazem kciuka, nie ma tej skuteczności za 3 , mniej zbiera, można przyjąć że od kilku tygodni nie gra na 100%,ale coś daje 

28 minut temu, mayor napisał(a):

No nie wiem jak to policzyłeś ? Bilans Wolves 30-23, a Knicks 34-18 to ni huia nie wychodzi 3 W różnicy. Oprócz tego T -Wolves znacznie poprawili bilans od  kiedy Donte i Jules są poza składem. Towns co prawda gra z urazem kciuka, nie ma tej skuteczności za 3 , mniej zbiera, można przyjąć że od kilku tygodni nie gra na 100%,ale coś daje 

O kurde No to 4 mecze.

wolves są 3:2 bez randle a w dwoch z tych spotkań nie grał również Edwards, wiec nie wiem skąd ci się wzielo ze poprawili bilans odkąd randle nie gra… 

Edytowane przez RonnieArtestics

2 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a):

O kurde No to 4 mecze.

wolves są 3:2 bez randle a w dwoch z tych spotkań nie grał również Edwards, wiec nie wiem skąd ci się wzielo ze poprawili bilans odkąd randle nie gra… 

Nie 4 mecze tylko TW mają 13 GB do lidera a NYK 8GB to na moje math skills jest 5 różnicy. Nie pisałem nic na temat Edwardsa , bo Antman nie był częścią wymiany z Knicks tylko o Donte i Rondlu pierwszy będzie miał operację ,a Jules też nie wiadomo kiedy wróci , ale bez tego duetu z NY poprawili bilans a bez Julesa nawet wyprzedzili Clippers i wskoczyli na 6 seed

Panie Ronnie Artestics, poza tym że nie zdałbyś egzaminu gimnazjalnego z matematyki, oblewając go dwa razy nawet, to proszę, weź sprawdź jaki bilans mieli wolves z julkiem i donte, a jaki knicks w meczach z KAT i wtedy porównanie będzie miało rację bytu :)

11 godzin temu, mayor napisał(a):

Nie 4 mecze tylko TW mają 13 GB do lidera a NYK 8GB to na moje math skills jest 5 różnicy. Nie pisałem nic na temat Edwardsa , bo Antman nie był częścią wymiany z Knicks tylko o Donte i Rondlu pierwszy będzie miał operację ,a Jules też nie wiadomo kiedy wróci , ale bez tego duetu z NY poprawili bilans a bez Julesa nawet wyprzedzili Clippers i wskoczyli na 6 seed

Napisałem „traci 3W” co znaczy traci 3 zwycięstwa. Zwycięstwa. Liczyłem zwycięstwa jeszcze jakieś pytania? 

11 godzin temu, kore napisał(a):

Panie Ronnie Artestics, poza tym że nie zdałbyś egzaminu gimnazjalnego z matematyki, oblewając go dwa razy nawet, to proszę, weź sprawdź jaki bilans mieli wolves z julkiem i donte, a jaki knicks w meczach z KAT i wtedy porównanie będzie miało rację bytu :)

I po co te ad personam ? 
Maturę z matmy miałem zdaną na 90% z tego co kojarzę. Wrzucic ci świadectwo? 

Zdajesz sobie sprawę ze sprawdziłem i to ty musisz sobie sprawdzic, bo oni mieli w zeszłym sezonie 14:6 bez Karl-Anthony Townsa. Clue jest takie, że Sezon sezonowi nie równy, Wolves byli po prostu rok temu mocniejsi, niż są teraz. Nawet bez KAT-a, który nie był żadnym gamechangerem bo z łatwością zastępował go Naz Reid i wyniki bez Townsa nie były gorsze od tych w pełnym składzie. 

22 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a):

Napisałem „traci 3W” co znaczy traci 3 zwycięstwa. Zwycięstwa. Liczyłem zwycięstwa jeszcze jakieś pytania? 

I po co te ad personam ? 
Maturę z matmy miałem zdaną na 90% z tego co kojarzę. Wrzucic ci świadectwo? 

Zdajesz sobie sprawę ze sprawdziłem i to ty musisz sobie sprawdzic, bo oni mieli w zeszłym sezonie 14:6 bez Karl-Anthony Townsa. Clue jest takie, że Sezon sezonowi nie równy, Wolves byli po prostu rok temu mocniejsi, niż są teraz. Nawet bez KAT-a, który nie był żadnym gamechangerem bo z łatwością zastępował go Naz Reid i wyniki bez Townsa nie były gorsze od tych w pełnym składzie. 

Nie wiem ile to 90% z matmy ?Chyba cienko, że nie 100%. Ale kombinujesz słabo z tą numerologią. Clue jest takie że próbujesz obśmiać wymianę DDV i JR za Townsa , przy pomocy jakichś działań matematycznych udowodnić, że Knicks dali się wyruchać. W sumie to jedyne co można użyć na poparcie Twojej tezy to wymiana Davisa za Doncica , tu rzeczywiście Mavs zostali wyruchani na sucho , perwersyjne z obwąchaniem łapy.  BTW "traci 3W" co znaczy traci 6 seed i jest już w strefie Play Inn. A to że KAT nie jest" żadnym gamechangerem" z łatwością można zobaczyć w pierwszym meczu, który zagrał bez opatrunku na prawym kciuku, bo bez Townsa na 90% wynik nie był by gorszy

Dobry mecz z gatunków szkoleniowych: jak prawie przegrać wygrany mecz. Dobrze, że kapitan trafił ten ostatni rzut. Dopóki były siły w nogach to Knicks mieli mecz pod kontrolą. A jak zaczęli się słaniać bo S5 waliło po 40 minut to prawie to wdupili. Jednak Thibs to stan umysłu i z nim nigdy nie będzie więcej niż 2round

15 godzin temu, cwikson napisał(a):

Dobry mecz z gatunków szkoleniowych: jak prawie przegrać wygrany mecz. Dobrze, że kapitan trafił ten ostatni rzut. Dopóki były siły w nogach to Knicks mieli mecz pod kontrolą. A jak zaczęli się słaniać bo S5 waliło po 40 minut to prawie to wdupili. Jednak Thibs to stan umysłu i z nim nigdy nie będzie więcej niż 2round

No k**** po tym meczu w Indianapolis myślałem że Thibs wreszcie zmienił filozofię orania sterterami 40+ minut ,pograł sporo trojką guardów Deuce,Payne, Shamet, Hukporti dostał ważne minuty rotacja rozciągnięta do 11. Przychodzi mecz w MSG i jeb wraca stary uparty kocur Tom-starterzy grają od 42 w porywach do 48 minut, przychodzi końcówka 4Q a oni jak ryby wyrzucone z wody , brak tlenu nogi z waty tracą 12 punktów przewagi, a już ostatnie 10 sekund 4Q to kwintesencja niekompetencji Thibsa, stracić 6 punktów przewagi w 10 s to już  debilizm trenera . Rzadko się ogląda mecze gdzie team , który przez 48 minut nie miał przewagi , ani nawet nie wyrównał punktów na 3 sekundy przed końcem wyrównuje i doprowadza do OT. Mimo swojej głupoty to TT jest w czepku urodzony ,bo znowu JBson jakimś cudem w końcówce dogrywki ratuje mu dupsko

Fajny b2b się szykuje Cabs i Keltiks na wyjazdach...

Hart dziś nie gra vs Bulls (kolano) natomiast Robinson wrócił w wczoraj do treningu.

Robinson was cleared for and resumed 5-on-5 scrimmaging Wednesday for the first time since undergoing ankle surgery in May, and OG Anunoby also made it through the entire session, coach Tom Thibodeau said.

Są jakieś nowe przepisy czy Ja już nie pamiętam ..... Zawsze po trasę deadline wszyscy na szybko uzupełniali składy wolnymi/zwolnionymi graczami. Coś tam mi mgnelo że musimy poczekać w kolejce z uwagi na wysokie salary. Ktoś wie kiedy możemy kogoś podpisać ? I kto ciekawy jest bez pracy ?

1 godzinę temu, LukaszKopys napisał(a):

Są jakieś nowe przepisy czy Ja już nie pamiętam ..... Zawsze po trasę deadline wszyscy na szybko uzupełniali składy wolnymi/zwolnionymi graczami. Coś tam mi mgnelo że musimy poczekać w kolejce z uwagi na wysokie salary. Ktoś wie kiedy możemy kogoś podpisać ? I kto ciekawy jest bez pracy ?

Po 1 marca mogą uzupełnić ostatnie 15 miejsce w składzie za vet minimum i nie chodzi o wysokie salary , tylko o drugi apron, wywalenie Simsa zwolniło jedno miejsce, ale nie miało większego wpływu na elastyczność finansów. Jeżeli chodzi o pytanie kogo można podpisać, to chyba decyzja dawno zapadła i będzie TJ Warren, obojętnie czy komuś pasuje czy nie to Thibs już ma poukładany w głowie plan na resztę sezonu 

W dniu 11.02.2025 o 07:01, RonnieArtestics napisał(a):

Ja mam jedno! Ile teraz Minnesota traci zwycięstw do Knicks i jak oceniasz - tydzień później - swoje frywolnie rzucone w eter słowa? :)

5 godzin temu, mayor napisał(a):

Po 1 marca mogą uzupełnić ostatnie 15 miejsce w składzie za vet minimum i nie chodzi o wysokie salary , tylko o drugi apron, wywalenie Simsa zwolniło jedno miejsce, ale nie miało większego wpływu na elastyczność finansów. 

stricte mowiac dzieki temu o dzien wcześniej mozemy podpisać weterana :D

5 godzin temu, mayor napisał(a):

Po 1 marca mogą uzupełnić ostatnie 15 miejsce w składzie za vet minimum i nie chodzi o wysokie salary , tylko o drugi apron, wywalenie Simsa zwolniło jedno miejsce, ale nie miało większego wpływu na elastyczność finansów. Jeżeli chodzi o pytanie kogo można podpisać, to chyba decyzja dawno zapadła i będzie TJ Warren, obojętnie czy komuś pasuje czy nie to Thibs już ma poukładany w głowie plan na resztę sezonu 

No raczej że Thibs ma swój plan, on do dziś nie rozumie że musi mieć w składzie więcej niż 7 graczy 🫣 a pozostałe 8 kontraktów to niodzalowaba strata dla organizacji. Ile by można kasy na rehabilitację zostawić zamiast im płacić. ....