Skocz do zawartości

The New York Knickerbockers 2024/2025

agresywnychomik

Rekomendowane odpowiedzi

11 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

jakbyś się udzielał, a nie zostawił mnie samego z tymi asami, to pewnie bym nie podpierniczył

No wariacik🤣

Wpadł tu łaskawie i w ciągu 2 tygodni uświadomił wszystkich, że:

KAT to ujowy defensor

Dolan to dusigrosz 

Thibs wszystkich zajedzie

Ma wyjebane w porażkę Den z Minny

KAT Oddał 8 rzutów w meczu nr 3 RS

KAT trafił 15 rzutów w meczu nr 4 RS - kiedy odbył się pogrzeb Bama?

Do powyższej listy prawd objawionych dodałbym jeszcze, że ustawił do pionu kibiców Knicks, "townsiarzy" pierdo.onych, którzy bez jego aprobaty kibicują swojej ulubionej drużynie, a mogli by jak łon na miętko i z dystansem, asy jeb.ne!

I to wszystko z umysłem 12 latka (!!!), strach się bać czego dowiemy się do końca listopada

no wariacik "xD"

🙃

Mimo, że od 30 już lat jestem "die hard knicks fan" to z ogólnym obrazem przez niego przedstawionym ciężko  tej chwili dyskutować. Co by nie mówić, ch..owo to wygląda. 

Chłopaki się ogarną, za dużo tam talentu w miarę rozsądnym wieku, żeby nie przestali grać jak takie piz... jak teraz. Ale mrzonki o zagrożeniu Bostonowi można chyba już na półkę odłożyć.

ALERT BREAKING NEWS

😮 temat NYK właśnie dogonił w ilości stron temat LAL.

Żeby nie było, że tendencyjnie nabijam posty to wstawka w sprawie kontuzjowanego Robinsona.

Czy jest/był drugi taki gracz w lidze, który uwsteczniłby się tak bardzo na linii FT? Gość ma za sobą sześć sezonów i z roku na rok coraz beznadziejniej wykonuje wolne.  Ani w jednym sezonie nie było progresu. W rookie season miał 60%, a ubiegły sezon dobił do 40%.

3 godziny temu, Pan A. napisał(a):

No wariacik🤣

Wpadł tu łaskawie i w ciągu 2 tygodni uświadomił wszystkich, że:

KAT to ujowy defensor

Dolan to dusigrosz 

Thibs wszystkich zajedzie

Ma wyjebane w porażkę Den z Minny

KAT Oddał 8 rzutów w meczu nr 3 RS

KAT trafił 15 rzutów w meczu nr 4 RS - kiedy odbył się pogrzeb Bama?

Do powyższej listy prawd objawionych dodałbym jeszcze, że ustawił do pionu kibiców Knicks, "townsiarzy" pierdo.onych, którzy bez jego aprobaty kibicują swojej ulubionej drużynie, a mogli by jak łon na miętko i z dystansem, asy jeb.ne!

I to wszystko z umysłem 12 latka (!!!), strach się bać czego dowiemy się do końca listopada

no wariacik "xD"

🙃

Nie przyznam się, że wydałem pół pensji na przyciasne buty, tym wszystkim, którzy będą się pytać czemu kuleje, będę ubliżał od idiotów.

Do pewnego momentu nikomu tutaj personalnie nie cisnąłem tylko spokojnie sobie pisałem, gdy jednak wyszło na jaw, że z pozoru zwykła dyskusja o sporcie jest tu ultrasom nie na rękę i zaczęła się jakaś absurdalna krucjata, to nie pozostałem dłużny. Wyśmienicie się zaprezentowaliście, co jeden to lepszy gieroj.

knicks-bing-bong.gif

12 minut temu, mayor napisał(a):

No coś ta napierdalanka na Townsa ucichła. Co się stało ?

Na razie statystyki ma chore. Walić 24,4/12,8/3 z rekordowo niskimi stratami 1,8 i kosmicznymi skutecznościami 53/55,6/90% w najmniejszych  średnio minutach od Rookie Season ( hej Tom Ti) w NOWYM ŚRODOWISKU gdzie nie przepracował razem lata to trzeba być choć w ofensywie kozakiem. Wątpię aby to utrzymał ale przywitał się z NYK godnie. 

Niektórzy gracze tak mają że jest moda na krytykę zawsze. KAT DDR czy Wiggins. Niezależnie co grają mają łatkę. 

1 minutę temu, ignazz napisał(a):

Niektórzy gracze tak mają że jest moda na krytykę zawsze. KAT DDR czy Wiggins. Niezależnie co grają mają łatkę. 

na łatke pracuje się latami, graczy godnych bezwarunkowego zaufania jest garstka, nie ma raczej nic złego w tym by od graczy pobierających najwyższe pensje wymagać więcej niż jedynie to z czego są znani i co przychodzi im z łatwością

3 minuty temu, ignazz napisał(a):

Trzeba poczekać bo żeby łatka zniknęła to musi coś choć podobnego pokazać w maju. 

no o to chodzi, sam sobie jakby zaprzeczyłeś ;)

Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a):

na łatke pracuje się latami, graczy godnych bezwarunkowego zaufania jest garstka, nie ma raczej nic złego w tym by od graczy pobierających najwyższe pensje wymagać więcej niż jedynie to z czego są znani i co przychodzi im z łatwością

Zgodą tylko potem jak było z Wigginsem nikt nie potrafił pokapować się że to dobry i przydatny gracz. 

Chodzi mi o to zafipsowanie na opinii niezaleznie kto co gra. 

1 godzinę temu, ignazz napisał(a):

Fatalnie. Bo musi grać na C 

Ale. Jest plusowy.  

ale nie udawajmy, że te plusowe mecze, to póki co z zespołami słabszymi lub będącymi w kryzysie

44 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Czwarty zbierający ligi a było pisane że to cancer

kto tak pisał?

swojo drogo to od kiedy liczba zbiórek decyduje o tym, no chyba, że zgadzasz się ze słowami Drummonda o tym, że powinien być HoFem 

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

Najpierw Hart miał się bać patrzeć w stronę obręczy, Mikal miał rzucać same cegły a jak to się nie sprawdziło to teraz KAT ma tu być głównym problemem? Może warto sobie czasami dać spokój z tymi przesadnymi opiniami po każdym pojedynczym dobrym lub złym spotkaniu i poprostu warto dać im wszystkim trochę więcej czasu? Akurat z Thibsem na ławce można będzie oczekiwać jakiejś poprawy w obronie, nie? Narazie to wygląda jakby część osób tylko czekała na okazję by tu wpaść i napisać "a nie mówiłem?". Zresztą czy to nie ty @LeweBiodroSmoka byłeś jednym z tych, którzy swego czasu chwalili KATa za obronę na Joku w PO? Wiadomo, że kotwicą to KAT nie będzie ale też aż tak zły jak pokazują obecnie niektóre staty przez cały sezon też nie powinien być. Na jakiś około przeciętny poziom go stać. Napisałbym, że Robinson ten problem obrony pomalowanego Knicks w dużym stopniu rozwiąże ale z jego zdrowiem to wiadomo jak jest.

24 minuty temu, vero1897 napisał(a):

Najpierw Hart miał się bać patrzeć w stronę obręczy, Mikal miał rzucać same cegły a jak to się nie sprawdziło to teraz KAT ma tu być głównym problemem? Może warto sobie czasami dać spokój z tymi przesadnymi opiniami po każdym pojedynczym dobrym lub złym spotkaniu i poprostu warto dać im wszystkim trochę więcej czasu? Akurat z Thibsem na ławce można będzie oczekiwać jakiejś poprawy w obronie, nie? Narazie to wygląda jakby część osób tylko czekała na okazję by tu wpaść i napisać "a nie mówiłem?". Zresztą czy to nie ty @LeweBiodroSmoka byłeś jednym z tych, którzy swego czasu chwalili KATa za obronę na Joku w PO? Wiadomo, że kotwicą to KAT nie będzie ale też aż tak zły jak pokazują obecnie niektóre staty przez cały sezon też nie powinien być. Na jakiś około przeciętny poziom go stać. Napisałbym, że Robinson ten problem obrony pomalowanego Knicks w dużym stopniu rozwiąże ale z jego zdrowiem to wiadomo jak jest.

Przecież to jest oczywiste że jak wypadł ksieciunio + Michel to pałują grę KAT na C bo nie mają innej opcji + uczą się grać w tym ustawieniu lepszej okazji w sezonie może nie być, wróci jeden i drugi KAT będzie grał więcej na 4, pewnie zobaczymy Harta z ławki etc.

Ten zespół się uczy jak ze sobą grać, ferowanie wyników po paru meczach to jest żart ;)

7 godzin temu, vero1897 napisał(a):

Najpierw Hart miał się bać patrzeć w stronę obręczy, Mikal miał rzucać same cegły

co Wy sobie narrację dopowiadacie, to jest mała bania, Bridges przez półtora spotkania rzucał jakimś pojebany łukiem, no to ludzie pisali, że rzuca dziwnie i że to źle wróży, przecież on wrócił do swojej normalnej motoryki, a nie to, że zaczęło mu wpadać z piłką nad czubkiem głowy

z tym Hartem,.to nawet nie wiem o co chodzi i kto to pisał

Akurat z Thibsem na ławce można będzie oczekiwać jakiejś poprawy w obronie, nie?

Z Thibsem na ławce, to póki co Towns zalicza jakiś alltamerski collaps pod względem obrony pomalowanego, więc na pewno należy oczekiwać poprawy, bo gorzej się już raczej nie da, niemniej ja nie widzę żadnych symptomów by to się szybko poprawiło, może Ty widzisz jakieś usprawnienia speca Thibsa? oglądasz ligę raczej długo, to nie jest tak, że takie leaki w tak trudnym aspekcie da się wyprostować w kilka miesięcy, Townsa ratuje wybitna forma rzutowa i tym naprawdę imponuje, nie ja wpadłem po mecz z Bucks go ciskać, tylko nawet Knicks pochwaliłem jakbyś nie zauważył 

Zresztą czy to nie ty @LeweBiodroSmoka byłeś jednym z tych, którzy swego czasu chwalili KATa za obronę na Joku

chwaliłem go za dobrą grę na Joku jakoś w dwóch meczach, od G3 Jok wszedł na jakiś kosmiczny poziom i zakończył serię ze swoimi standardowymi statystykami, to nie było tak, że Towns zatrzymał Jokicia, przede wszystkim on miał za plecami Goberta, był zupełnie inaczej wykorzystywany, to samo teraz, nie ma MRoba, a Achiuwa i tak by w s5 nie grał, to jest ryzyko Knicks, które podjęli i z którym muszą się zmierzyć, to od początku komentuje, ani razu nie ferowałem żadnych wyroków, nie grzebałem sezonu tym bardziej nie pisałem, że wszystko przez Townsa

Może warto sobie czasami dać spokój z tymi przesadnymi opiniami po każdym pojedynczym dobrym lub złym spotkaniu i poprostu warto dać im wszystkim trochę więcej czasu?

Pisałem ostro o Embiidzie, Lillardzie, Lakers, Utah i wielu innych, ani razu nikt nie sugerował mi abym przestał, to robić czy, że może by z tym poczekać, tak samo nigdy nie robiłem tak w temacie Nuggets, a pocisków i szydery brałem na klatę sporo, a tu robi to już chyba piąta czy szósta osoba w ciągu dwóch tygodni. Może zawiesimy forum do PO, bo ze wszystkim wypadałoby poczekać? i tak wieje ch*** jak nigdy, nikt nie zauważy różnicy