Skocz do zawartości

The New York Knickerbockers 2024/2025

agresywnychomik

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, człowiek...morza napisał(a):

z rzeczy przyjemnych to chyba Bridgesik jednak przestał sobie robić żarty z tym rzutem.

I tak jest w ch... przepłacony ale to że cos mu wpada to o niczym nie przesądza. Po tym ile za niego dali to ma robić za 2ga opcje razem z Townsem na zmianę bo Towns 2gą opcją może być co najwyzej co 3ci mecz w PO. Zreszto kosztował mniej asetów co Bridgis. 

5 godzin temu, marceli73 napisał(a):

I tak jest w ch... przepłacony ale to że cos mu wpada to o niczym nie przesądza. Po tym ile za niego dali to ma robić za 2ga opcje razem z Townsem na zmianę bo Towns 2gą opcją może być co najwyzej co 3ci mecz w PO. Zreszto kosztował mniej asetów co Bridgis. 

typ ma w całej karierze średnio niemal 60TS, za przeproszeniem - przestań pi*****ić

W dniu 27.10.2024 o 02:17, LeweBiodroSmoka napisał(a):

typ ma w całej karierze średnio niemal 60TS, za przeproszeniem - przestań pi*****ić

To już jest takie pi****lenie, dla samego pi****lenia. Czepianie się Bridgesa za te pięć śmieciowych picków z pierwszej rundy, to jest tak samo jakby ktoś się przypierdalał do garbatego że ma proste dzieci. Przecież on nie miał żadnego wpływu na negocjacje wymiany, a kolega @marceli73 uważa że Bridges siedział przy stole z Marksem i Leonem ,żeby wyciągnąć za siebie jak najwięcej. A pisanie że coś mu wpada świadczy tylko o tym ,że kolega nie oglądał meczu z Pacers. Może te 21 punktów dupy nie urywa, ale jak ktoś obejrzał mecz to powinien zauważyć że Bridges wyłączył z gry Halliburtona, przy okazji kiedy bronił przez chwilę mano a mano Siakama to też miał czyste konto. Dla mnie to co zrobił w obronie ma dużo większą wartość, niż te 21 punktów 

2 godziny temu, mayor napisał(a):

To już jest takie pi****lenie, dla samego pi****lenia. Czepianie się Bridgesa za te pięć śmieciowych picków z pierwszej rundy, to jest tak samo jakby ktoś się przypierdalał do garbatego że ma proste dzieci. Przecież on nie miał żadnego wpływu na negocjacje wymiany, a kolega @marceli73 uważa że Bridges siedział przy stole z Marksem i Leonem ,żeby wyciągnąć za siebie jak najwięcej. A pisanie że coś mu wpada świadczy tylko o tym ,że kolega nie oglądał meczu z Pacers. Może te 21 punktów dupy nie urywa, ale jak ktoś obejrzał mecz to powinien zauważyć że Bridges wyłączył z gry Halliburtona, przy okazji kiedy bronił przez chwilę mano a mano Siakama to też miał czyste konto. Dla mnie to co zrobił w obronie ma dużo większą wartość, niż te 21 punktów 

Ale ja Bridgisa nie winie za wymiane tylko twierdze ze NY zjebali na koniec swój plan biorac Bridgisa. Teraz z 6ki graczy do dużego grania maja dwóch szklanych grajków ZERO ASSETÓW i Toma na ławce który nie da im sie wystarczajaco zregenerować grając nimi co mecz po 35+ min. 

Edytowane przez marceli73

Godzinę temu, marceli73 napisał(a):

Ale ja Bridgisa nie winie za wymiane tylko twierdze ze NY zjebali na koniec swój plan biorac Bridgisa.

Ty nie tylko wiesz jaki mieli ale również potwierdzasz ze go zjebali 😂 co za insider ojp.

Godzinę temu, marceli73 napisał(a):

Teraz z 6ki graczy do dużego grania maja dwóch szklanych grajków ZERO ASSETÓW i Toma na ławce który nie da im sie wystarczajaco zregenerować grając nimi co mecz po 35+ min. 

Knicks ciagle mają asety zeby zrobic jeszcze jeden trade.

To ilu grajkow ma srednie  powyzej 35 minut w tym sezonie ?

Może tak oszczędisz nam wszystkim swojego jadu i zwyczajnie przestaniesz się udzielać w tym temacie plz.

Edytowane przez agresywnychomik

chciałem Ciebie Chomik serdecznie przeprosić, że przeszkadzałem się Tobie cieszyć, mam nadzieję, że już git

Screenshot-20241029-032749.png

Towns w foul trouble w końcu wyleciał z sześcioma dlatego nie wyrobił normy

Hart zszedł z urazem, Brunson też dostał w kolano, praktycznie wygrany mecz oddali jak dzieci

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

13 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

chciałem Ciebie Chomik serdecznie przeprosić, że przeszkadzałem się Tobie cieszyć, mam nadzieję, że już git

Hart zszedł z urazem, Brunson też dostał w kolano, praktycznie wygrany mecz oddali jak dzieci

Dziwny to byl mecz, wygladal jak wg starego schematu, gdzie Cavs zbiera baty. KAT slabo ale to jest nadal duzo lepszy grac niz Randle. Hart jest tak wkurwiajacy jak tylko moze byc gracz druzyny przeciwnej. Lineupy i time management po stronie Cavs, obaj liderzy max 33min, to w best of 7 serii mialoby znaczenie.

Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

No i? Jaki jest wydźwięk Twojego postu (poza przypierdalaniem się). Przecież sam pisałem że w wyrownanych meczach będa garli pod 40 minut. Szkoda troche ze musialeś czekać na 3 mecz sezonu z inną topowa drużyną który był otwarty do końca żeby móc z tym wyskoczyć troche śmieszy no ale rozumiem.

Jak napisze ze Pan Wąski tzn  @LeweBiodroSmoka jest debeściak to dasz już sobie spokój czy bedziesz co jakiś czas wracał jak bumerang?

Przeciez to jest nowa drużyna, to oczywiste ze tam od D1 nie bedzie wszystko działało, nie wiem czego się spodziewaleś.

@memento1984 Z Cavs wiązałbym zdecydowanie większe nadzieje niż z Browns w tym sezonie.

4 godziny temu, agresywnychomik napisał(a):

Jak napisze ze Pan Wąski tzn  @LeweBiodroSmoka jest debeściak to dasz już sobie spokój czy bedziesz co jakiś czas wracał jak btumerang?

to jest forum dyskusyjne, forum, na którym zresztą chyba nigdy nie wiało tak c***em jak teraz, ale spoko możesz dalej myśleć, że ja tylko czekam na to aby oglądać Knicks w takiej wersji i czerpać radość z tego, że 50ciu randomów z Polszy zobaczyło jaki jestem obcykany z tych Murzynów

5 godzin temu, memento1984 napisał(a):

Dziwny to byl mecz, wygladal jak wg starego schematu, gdzie Cavs zbiera baty. KAT slabo ale to jest nadal duzo lepszy grac niz Randle. Hart jest tak wkurwiajacy jak tylko moze byc gracz druzyny przeciwnej. Lineupy i time management po stronie Cavs, obaj liderzy max 33min, to w best of 7 serii mialoby znaczenie.

KAT nie dał rady w obronie przeciwko dwóm wieżom, Allen i Mobley go zajechali i bez wsparcia Preciousa albo MRoba będzie zawsze dawał dupy przeciwko lineupom z dwoma mobilnymi wysokimi pod koszem , niestety Sims na razie to nieporozumienie, więcej nadziei daje Hukporti. Wystarczy sobie przypomnieć jak Robinson z Hartensteinem gwałcili w pomalowanym duet Mobley Allen . Atkinson zrobił z Cavs prawdziwego contendera , jego wyjebanie z Nets to był początek upadku brooklyńskiego teamu, gdyż jednym ruchem pozbyli się świetnego trenera i zatrudnili leszcza ,a na dodatek pozwolili gwiazdorom- płaskoziemcom rządzić całym cyrkiem.

1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

to jest forum dyskusyjne, forum, na którym zresztą chyba nigdy nie wiało tak c***em jak teraz, ale spoko możesz dalej myśleć, że ja tylko czekam na to aby oglądać Knicks w takiej wersji i czerpać radość z tego, że 50ciu randomów z Polszy zobaczyło jaki jestem obcykany z tych Murzynów

Tak to wyglada z boku.

Jezeli naprawde myślałeś ze przy kontuzji ksieciunia i nieobecnosci MRoba 9, 10 i 11 zawodnik rotacji dostana po 20 minut w wyrównanym meczu z druzyna aspirujaca do top 5 w konferencji to mamy naprawde inne postrzeganie rzeczywistosci.

5 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Jezeli naprawde myślałeś ze przy kontuzji ksieciunia i nieobecnosci MRoba 9, 10 i 11 zawodnik rotacji dostana po 20 minut w wyrównanym meczu

przecież ja to podkreślałem jako główna obawę, że krótka ławka i brak głębi da Thibsowi zielone światło aby dalej uskuteczniać swój zamordyzm, Hart miał w tym meczu pace na jakieś 42 minut gry, jeśli uważasz, że to zupełnie normalne, to spoko, ale ja jednak nie sądzę aby powrót dwóch kloców miał tu jakoś pomóc

zmiany w podejściu powinny być widoczne tu i teraz, nawet kosztem tymczasowego spadku jakości, wszystko po to aby w PO mieć parę i instrumenty aby po ludzki zarządzać minutami i siłami podstawowych graczy, przede wszystkim Townsa, który na centrze eksploatuje się znacznie bardziej niż w Wolves gdzie często mógł sobie odcapnąć i popalić konia, mieliśmy dwa mecze gdzie minuty rezerwowych były naturalne, ale na tą chwilę nie zanosi się aby Knicks spokojnie sobie powygrywali kilka spotkań z rzędu odpoczywając w czwartych kwartach, a minutami w garbage time to się swoich rezerwowych raczej  nie buduje

4 godziny temu, mayor napisał(a):

KAT nie dał rady w obronie przeciwko dwóm wieżom, Allen i Mobley go zajechali i bez wsparcia Preciousa albo MRoba będzie zawsze dawał dupy przeciwko lineupom z dwoma mobilnymi wysokimi pod koszem , niestety Sims na razie to nieporozumienie, więcej nadziei daje Hukporti. Wystarczy sobie przypomnieć jak Robinson z Hartensteinem gwałcili w pomalowanym duet Mobley Allen . Atkinson zrobił z Cavs prawdziwego contendera , jego wyjebanie z Nets to był początek upadku brooklyńskiego teamu, gdyż jednym ruchem pozbyli się świetnego trenera i zatrudnili leszcza ,a na dodatek pozwolili gwiazdorom- płaskoziemcom rządzić całym cyrkiem.

Hartenstein to moze byc jeden z najbardziej niedocenianych bigs w lidze. Byl w Cavs to okazal sie po udanym pol-sezonie za drogi (MLE), poszedl do NYK, gral fenomenalnie, “no ale przeciez to nie gracz na maxa”. 
KAT jest tak miekki ze wysiada (tak to wygladalo wczoraj) przy naprawde miekiszonach w postaci Allena/Mobleya - jedyna jego recepta to byl offensywny faul. Gosciu ma talent ale cos tam nie gra - nadal lepszy KAT niz wariatex Randle (value and all tez). U Atkinsona nie bedzie kiszenia zawodnikow z lawki tylko naprawde wyglada ze kazdy bedzie gral i bedzie mial role.

9 godzin temu, agresywnychomik napisał(a):

@memento1984 Z Cavs wiązałbym zdecydowanie większe nadzieje niż z Browns w tym sezonie.

Bold stejtment!

NYK > NYY chyba tez ;)

Edytowane przez memento1984

tak mi akurat wyskoczyło i sobie przypomniałem, jak to Towns niby potrzebuje czasu aby w otoczeniu all-nba grajka i masy wyśmienitych rolsów łaskawie zaczął grać przynajmniej w tej materii z której jest znany, sam się mianował najlepszym wysokim shooterem w historii, powtarza to na okrągło

Cam Payne
26 FG attempts this season in 52 mins

Karl-Anthony Towns:
25 FG attempts this season in 78 mins

49 baniole, zaraz pod 60...

wkurwiłem się

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

6 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

tak mi akurat wyskoczyło i sobie przypomniałem, jak to Towns niby potrzebuje czasu aby w otoczeniu all-nba grajka i masy wyśmienitych rolsów łaskawie zaczął grać przynajmniej w tej materii z której jest znany, sam się mianował najlepszym wysokim shooterem w historii, powtarza to na okrągło

Cam Payne
26 FG attempts this season in 52 mins

Karl-Anthony Towns:
25 FG attempts this season in 78 mins

49 baniole, zaraz pod 60...

wkurwiłem się

Ja pi****le. Piszesz takie bzdety że oczy bolą jak się czyta. Według Ciebie to  Towns, czy Thibs decydują o tym jakie zadania ma każdy gracz w danym meczu ? Czy to że KAT nie rzuca trójek to jest jego osobisty kaprys , czy plan gry TT? Przecież Towns to nie jest LeBron, żeby rządzić całym cyrkiem. Chociaż w ostatnim meczu z Suns JJ odważył się wydrzeć mordę na LeBrona-shoot this fucking ball, czyli nawet rookie coach ma jeszcze coś do powiedzenia