mayor Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października 1 godzinę temu, cwikson napisał(a): Ale podjarka i hajp jest wielki, co widać na tym forum. Wątek o sezonie 22/23 miał 14 stron, poprzedni sezon dobił do 17 ... a ten na dzień przed rozpoczęciem ma już 18 Wątek Leakers ma już 23 strony, a przecież tam jest- huj dupa i kamieni kupa i to na długie lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października Tam zawsze był ruch w interesie. Tutaj jest taki wzrost jak wzrosła ilość inżynierów z Afryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 Października Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 3 godziny temu, cwikson napisał(a): Będzie jak będzie, jak w klasyku "wszystko się może zdarzyć" Ale podjarka i hajp jest wielki, co widać na tym forum. Wątek o sezonie 22/23 miał 14 stron, poprzedni sezon dobił do 17 ... a ten na dzień przed rozpoczęciem ma już 18 Go NY Go NY Go Widać kto zakładał obecny wątek 4 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Bla bla bla bla Mam wrażenie ze tylko czekasz żeby powiedziec "a nie mówiłem" weź daj sie ludziom pocieszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Października Udostępnij Opublikowano 21 Października (edytowane) 16 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Widać kto zakładał obecny wątek Mam wrażenie ze tylko czekasz żeby powiedziec "a nie mówiłem" weź daj sie ludziom pocieszyć. zresztą rzeczywiście zajebisty będzie że mnie ekspert jak się okaże, że Towns to nie jest miszczowski element trochę pomyślunku Edytowane 21 Października przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 22 Października Udostępnij Opublikowano 22 Października Widzę że jest moda na przypierdalanie się do Townsa, nie mam pojęcia czemu ? Tymczasem duet Towns-Brunson rozegrał w preseason 68 pick&rolls, najwięcej ze wszystkich par graczy w lidze , żadna inna para graczy nie rozegrała więcej niż 42 p&r https://kkydd.com/10445.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Października Udostępnij Opublikowano 22 Października 41 minut temu, mayor napisał(a): Widzę że jest moda na przypierdalanie się do Townsa, nie mam pojęcia czemu ? Tymczasem duet Towns-Brunson rozegrał w preseason 68 pick&rolls, najwięcej ze wszystkich par graczy w lidze , żadna inna para graczy nie rozegrała więcej niż 42 p&r https://kkydd.com/10445.html jakbym chciał się przypi*****ić, to bym napisał, że w pre rzucał na 37.5% i miał 4-23 za 3 no, ale to nie ma znaczenia, bo od c***a picków zagrał, więc jest kozakiem na tle 2x Wizards i Hornets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 22 Października Udostępnij Opublikowano 22 Października 24 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): jakbym chciał się przypi*****ić, to bym napisał, że w pre rzucał na 37.5% i miał 4-23 za 3 no, ale to nie ma znaczenia, bo od c***a picków zagrał, więc jest kozakiem na tle 2x Wizards i Hornets i pamietajmy, ze akcje typu p&r zdecydowanie bardziej poswiadczaja jakosc guardow nizli 'wysokich' (niczego wysokim nie ujmujac). zreszta, tu przeciez nie chodzi o townsa czy bridgesa, ktorzy (nawet jesli) sa aktualnie 'pod forma'. najwiekszym wyzwaniem knicksow bedzie przeciez zarzadzanie minutami, co, zwazywszy na styl prowadzenia druzyny i 'krotka' lawke, nie napawa optymizmem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 22 Października Udostępnij Opublikowano 22 Października 34 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): jakbym chciał się przypi*****ić, to bym napisał, że w pre rzucał na 37.5% i miał 4-23 za 3 To akurat słaby argument, gdyż Towns jest najlepiej rzucającym za 3 pts 7 footerem w całej historii NBA i to zarówno jeżeli chodzi o ilość trafionych trójek - 975 ,jak i skuteczność 39,8% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 22 Października Udostępnij Opublikowano 22 Października 22 minuty temu, mayor napisał(a): To akurat słaby argument, gdyż Towns jest najlepiej rzucającym za 3 pts 7 footerem w całej historii NBA i to zarówno jeżeli chodzi o ilość trafionych trójek - 975 ,jak i skuteczność 39,8% ty umiesz czytac ze zrozumieniem?! ja jebie. skoro towns jest taki swietny w rzutach za '3', to sytuacja w ktorej w preseason zrobil 4/23 potwierdza jego 'zajebistosc', czy, wrecz przeciwnie? (abstrahujac juz od faktu, ze lbs tego argumentu akurat nie 'podniosl')... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Października Udostępnij Opublikowano 22 Października (edytowane) 59 minut temu, mayor napisał(a): To akurat słaby argument, gdyż Towns jest najlepiej rzucającym za 3 pts 7 footerem w całej historii NBA i to zarówno jeżeli chodzi o ilość trafionych trójek - 975 ,jak i skuteczność 39,8% w playofach rzuca już na 35% i lepsi od niego są między innymi Porzingis, Horford czy Jokić w serii z Mavs Towns rzucał za 3 na 24% przy 6.6 próbach a liczać 9 ostatnich spotkań w PO jest to 23% przy 5.8 próbach Edytowane 22 Października przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 22 Października Udostępnij Opublikowano 22 Października @agresywnychomik możesz do tematu dodać jakąś ankietę z opcją co ugrają Knicks w najbliższym sezonie? Ciekawy jestem czy oczekiwania co do nich tu na forum są rzeczywiście takie duże czy jednak realnie ludzie wciąż mają przekonanie, że to są przecież Knicks i pewnie skończą jak zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Października Udostępnij Opublikowano 22 Października 2 minuty temu, vero1897 napisał(a): @agresywnychomik możesz do tematu dodać jakąś ankietę z opcją co ugrają Knicks w najbliższym sezonie? Ciekawy jestem czy oczekiwania co do nich tu na forum są rzeczywiście takie duże czy jednak realnie ludzie wciąż mają przekonanie, że to są przecież Knicks i pewnie skończą jak zwykle. w dużej mierze te oczekiwania determinuje stawka w konferencji, gdzie pewnie niewielu wierzy w gruby run Sixers Bucks Pacers Magic czy Cavs dlatego ECF wydaje się realne, a to już jest dużo ale zakładaj Chomik, tylko pamiętaj żeby zrobić publiczną ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 22 Października Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października Spoko jak mi ktoś wytlumaczy jak sie ankietę zaklada xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Października Udostępnij Opublikowano 22 Października Jalen Brunson will the Knicks starting point guard tonight and Tom Thibodeau is NY’s head coach. It is the first time this century that New York has had the same starting opening-night PG and head coach in three consecutive seasons. The last Knicks PG/coach combo to achieve this feat was Charlie Ward and Jeff Van Gundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października W dniu 21.10.2024 o 16:25, mayor napisał(a): najpierw wygrana NYFC w MLS, Finał MLS jest siódmego grudnia, więc nie bardzo wiem o czym mowa, ponieważ obecnym mistrzem są Columbus Crew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października 7 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Jalen Brunson will the Knicks starting point guard tonight and Tom Thibodeau is NY’s head coach. It is the first time this century that New York has had the same starting opening-night PG and head coach in three consecutive seasons. The last Knicks PG/coach combo to achieve this feat was Charlie Ward and Jeff Van Gundy. Charlie freakin Ward…. Jezu ile to już lat. a póki co słabo to wygląda w ny, Boston ich usmażył i uwędził, wyglądało to znowu jak blast from the past. Towns póki co beznadziejnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października 6 godzin temu, Pepis21 napisał(a): Finał MLS jest siódmego grudnia, więc nie bardzo wiem o czym mowa, ponieważ obecnym mistrzem są Columbus Crew. Miałem na uwadze mistrzostwo NYFC w 2021 po ponad dziesięciu latach całkowitej posuchy w nowojorskich sportach , a jeśli by nie liczyć wygranego Super Bowl przez Giants w 2011,( którzy w rzeczywistości mają NY tylko w nazwie, a faktycznie są teamem grającym i trenującym w New Jersey ) to ta seria bez mistrzostwa była jeszcze dłuższa bo od wygranej przez Yankees World Series 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października 4 godziny temu, mayor napisał(a): Miałem na uwadze mistrzostwo NYFC w 2021 po ponad dziesięciu latach całkowitej posuchy w nowojorskich sportach , a jeśli by nie liczyć wygranego Super Bowl przez Giants w 2011,( którzy w rzeczywistości mają NY tylko w nazwie, a faktycznie są teamem grającym i trenującym w New Jersey ) to ta seria bez mistrzostwa była jeszcze dłuższa bo od wygranej przez Yankees World Series 2009 To było dawno temu i nieprawda jak to mówią, myślałem, że mówisz o tym sezonie skoro wspomniałeś Liberty i Yankees a w tym sezonie NYFC tak średnio sobie radzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października 24 minuty temu, Pepis21 napisał(a): To było dawno temu i nieprawda jak to mówią, myślałem, że mówisz o tym sezonie skoro wspomniałeś Liberty i Yankees a w tym sezonie NYFC tak średnio sobie radzi. Niby dawno, byłem na pierwszym meczu NYCFC nawet mam czapkę Historic Home Opener March 15, 2015 Yankee Stadium , wydaje mi się jakby to było niedawno, a tu niebawem będzie 10 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi