Pan A. Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Spike Lee widziany na meczu damskiego tenisa gdybym był złośliwy napisał bym, że oglądanie cip weszło mu w nawyk no, ale przecież nie jestem Tak BTW to gdzie on te "cipy oglądał"? Na Rolandzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu A o co chodzi z SpikeLi bo nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 13 minut temu, ignazz napisał(a): A o co chodzi z SpikeLi bo nie wiem. Producent filmowy, reżyser, fan Knicks Ultrasik od razu załapał, dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Ocb 15 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Spike Lee widziany na meczu damskiego tenisa gdybym był złośliwy napisał bym, że oglądanie cip weszło mu w nawyk no, ale przecież nie jestem Rose też tam był więc trzymaj język za zębami bo możesz te zęby stracić! (kolejny któremu grozę wpi****lem do kolekcji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 7 minut temu, josephnba napisał(a): Ocb też jestem zdania, że takiej muzy już nie robiio 11 minut temu, josephnba napisał(a): Rose też tam był więc trzymaj język za zębami bo możesz te zęby stracić! przecież wiadomo, że przyjado do Krk zwarto grupą mi najebać jak niegdyś Zarychta Chomik nawet wykazuje podobne cechy przywódcze morda nie szklanka, zasłużyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu @LeweBiodroSmoka chodzisz w koszulce denver nuggets po domu? komu i co probujesz udowodnic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 9 minut temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): @LeweBiodroSmoka chodzisz w koszulce denver nuggets po domu? komu i co probujesz udowodnic? w tym temacie niewiele trzeba udowadniać akurat @Vice-rezerwa-rezerwy2 dwa miesiące temu byliśmy w Kato na kawalerskim (Pomarańcza b2b) typek jak mnie zobaczył - oooo Carmelo Anthony, zajebiście!! kurtyna Edytowane 5 godzin temu przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi