Skocz do zawartości

(1) Celtics - (4) Cavs

MA23

Kto wygra ?  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra ?

• Celtics 4 : 0 Cavs
    • Celtics 4 : 1 Cavs
    • Celtics 4 : 2 Cavs
    • Celtics 4 : 3 Cavs
    • Celtics 0 : 4 Cavs
      0
    • Celtics 1 : 4 Cavs
      0
    • Celtics 2 : 4 Cavs
    • Celtics 3 : 4 Cavs

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 08.05.2024 o 23:05

Rekomendowane odpowiedzi

nie chce mówić, że tu się robi seria, natomiast dwie kwestie:

1. powrót allena w tym akurat konkretnym match-upie mógłby namieszać. przy braku porzingisa cavs zyskują całkiem sporą przewagę pod koszem. do tego mobley gra kapitalne PO w defensywie. najpierw zatrzymał banchero. tutaj też narazie z tego co patrzę tatum 0/6 na nim, wiec przejście na krycie tatuma full-time mogloby zrobic robote.

2. mitchell jest w mega gazie, a cavs tym zwycięstwem mogli nabrać trochę wiary.

także może to nie być aż tak jednostronna seria, jak sie wydawalo.

plus powrot allena wjebalby nianga z rotacji, ktory ostatnimi czasy jest strasznym szkodnikiem (morris jest lepszy).

Edytowane przez człowiek...morza

Holiday linijka 4-2-3 w 35 minut xd jak gosc zdziadzial, taki White jest 3 razy lepszy

i niby Celtics nie maja wysokich, ostatni to Kornet, a gral tylko 12 minut, Horford 28, kto gral na C pozostale 8 minut?

"They say we’re a super team, but we didn’t get rewarded like we are.”” no jak dajecie w PO dupy praktycznie rok w rok to jak chcecie być rewarded, kto niby zaslugiwal na COTY i MVP. Tatum był 6, a i Edwards za nim bardziej zaslugiwał, Mazzula i Coty, badzmy powazni.

1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

widzę, że szybko narracja się zmieniła, przecież mieli to wygrać obowiązkowo ;]

To tylko nawiazanie do goata i jego wypowiedzi po meczu z Denver

Caly czas pisze to samo - zdrowi Celtics, z Kistapsem w skladzie zdobywaja mistrza; pomimo posiadania average coacha. 
KP juz siedzi ale i tak spokojnie przejda Cavs i z Knicks tez sobie poradza.

1 godzinę temu, człowiek...morza napisał(a):

nie chce mówić, że tu się robi seria, natomiast dwie kwestie:

1. powrót allena w tym akurat konkretnym match-upie mógłby namieszać. przy braku porzingisa cavs zyskują całkiem sporą przewagę pod koszem. do tego mobley gra kapitalne PO w defensywie. najpierw zatrzymał banchero. tutaj też narazie z tego co patrzę tatum 0/6 na nim, wiec przejście na krycie tatuma full-time mogloby zrobic robote.

2. mitchell jest w mega gazie, a cavs tym zwycięstwem mogli nabrać trochę wiary.

także może to nie być aż tak jednostronna seria, jak sie wydawalo.

plus powrot allena wjebalby nianga z rotacji, ktory ostatnimi czasy jest strasznym szkodnikiem (morris jest lepszy).

Jeszcze dodatkowym atutem na korzyść Cavs jest Joe Mazzulla-Tarantula

7 minut temu, the_secret napisał(a):

Extension 135/4 już przyklepane to można trochę pocoastować

Boston jak w tym roku nie wygra to nie rokuje im na przyszłość. Są udupieni w kontraktach prawie jak GSW swego czasu.  A najlepsze są kontrakty Browna i Holidaya. Ciekawe czy Tatum z nimi przedłuży :).

Edytowane przez marceli73

To jest chyba jedyna możliwa seria, w której Ja Jebie Bickerstat jest lepszym trenerem od swojego vis a vis, ale przewaga talentu raczej kolejny raz zrobi swoje, bo takie gówno strzeleckie po stronie Celtics już pewnie się nie wydarzy 

No i chyba pora przeprosić człowieka Donovana Mitchella, bo widziałem jakieś nieudolne próby prucia się. Wrócił na swój playoffowy poziom i nic tylko podziwiać.

5 minut temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

No i chyba pora przeprosić człowieka Donovana Mitchella, bo widziałem jakieś nieudolne próby prucia się. Wrócił na swój playoffowy poziom i nic tylko podziwiać.

Chyba muszę mecz obejrzeć. Zwykle Mitchell znaczy dla mnie egoista-solista czyniący wszystkich swoich teamates  gorszymi. Może zmądrzał. Ale jest nadzieja. Skoro KAT już się ogarnął to inni też mogą. 

Edytowane przez marceli73

Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

to mniej więcej jak pisanie Sixers ze zdrowym Embiidem, niby można, ale trochę przypał jednak

Bardziej mniej jednak skoro porównujemy brak MVP ligi do braku ~3 pod względem umiejętności zawodnika w drużynie.

13 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

oni powinni z @ptak na ławce rospieprzać wszystkich, ile jeszcze lat będą gotowe wymówki na te człapanie w PO....

W pierwszym momencie zrozumiałem, E ja mam tą ławkę rozpieprzyć a nie jestem zwolennikiem przemocy.

Widze, że nie uważasz żebym miał jakiekolwiek pojęcie o koszykówce (całkiem słusznie😁)

7 godzin temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

To jest chyba jedyna możliwa seria, w której Ja Jebie Bickerstat jest lepszym trenerem od swojego vis a vis, ale przewaga talentu raczej kolejny raz zrobi swoje, bo takie gówno strzeleckie po stronie Celtics już pewnie się nie wydarzy 

Jestem w szoku, myslalem ze bedzie blizsza konkurencja na lawce. Ale oni tak moga w tej serii wymieniac “uprzejmosci” z lawki, “tu cie zaskocze Tristanem Thompsonem z lawki” albo “Hauser na Garlandzie” i np pyknie 😉

8 godzin temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a):

juanlaugh.gif

Screenshot_5.jpg

Screenshot_4.jpg

Te same screeny sobie zrobilem hehe

9 godzin temu, Bostonian napisał(a):

Caly czas pisze to samo - zdrowi Celtics, z Kistapsem w skladzie zdobywaja mistrza; pomimo posiadania average coacha. 

Cavs bez Allena czyli goscia ktory robi 14pts na 7/10.

average coach to jest jakis moze Vogel nie Mazzula. Dwaj najciezsi frajerzy na lawce z ekip w PO naprzeciwko, moze byc ciekawie.

2 godziny temu, ptak napisał(a):

W pierwszym momencie zrozumiałem, E ja mam tą ławkę rozpieprzyć a nie jestem zwolennikiem przemocy.

Widze, że nie uważasz żebym miał jakiekolwiek pojęcie o koszykówce (całkiem słusznie😁)

Ogólnie to chodziło mi o to, że mógłby to z grubsza robić każdy z nas, ale szacun za dystans, zawsze to w Tobie lubiłem 

Boston co roku robi fajne ruchy wzmacniające skład, ale tożsamość tego zespołu pozostaje z grubsza niezmienna - przestają wpadać trójki to cały plan rozpada się jak domek z kart. No i ileż razy można przepierdalać HCA? 14-14 u siebie w ostatnich trzech sezonach.