LAF Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Ogólnie pomyślałem aby zorganizować w wąskim gronie takiego typera. Jest nas tutaj garstka więc może być zabawa udana a da się to wszystko w miarę ładnie i szybko ogarnąć. Jako organizator ustalam proste zasady czyli : Prawidłowo wskazany mistrz Polski - 5 punktów Idealnie wytypowana seria - 3 punkty Dobrze wytypowany zwycięzca serii - 1 punkt Proste i przejrzyste zasady bo taka jest idea typera aby był prosty, dla każdego i niewiele trzeba aby wziąć udział w nim. A nagrodą będzie możliwość pochwalenia się ciotce/babci/żonie , że się wygrało LEGITNEGO typera ; D Szablon : MISTRZ POLSKI : Anwil Włocławek - PGE Spójnia Stargard Trefl Sopot - MKS Dąbrowa Górnicza Arged BM Stal Ostrów Wielkopolski - WKS Śląsk Wrocław King Szczecin - Legia Warszawa Moje Typy : MISTRZ POLSKI : Anwil Włocławek Anwil Włocławek - PGE Spójnia Stargard 3:1 Trefl Sopot - MKS Dąbrowa Górnicza 3:0 Arged BM Stal Ostrów Wielkopolski - WKS Śląsk Wrocław 3:1 King Szczecin - Legia Warszawa 2:3 @Koelner @Reikai @ignazz @blackmagic @Pablo81 @Krzemo @człowiek...morza @Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 MISTRZ POLSKI : Anwil Włocławek Anwil Włocławek - PGE Spójnia Stargard 3:0 Trefl Sopot - MKS Dąbrowa Górnicza 3:0 Arged BM Stal Ostrów Wielkopolski - WKS Śląsk Wrocław 2:3 King Szczecin - Legia Warszawa 3:2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 MISTRZ POLSKI : Anwil Włocławek Anwil Włocławek - PGE Spójnia Stargard 3-1 Trefl Sopot - MKS Dąbrowa Górnicza 3-2 Arged BM Stal Ostrów Wielkopolski - WKS Śląsk Wrocław 3-0 King Szczecin - Legia Warszawa 2-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 MISTRZ POLSKI : King Szczecin Anwil Włocławek - PGE Spójnia Stargard 3-1 Trefl Sopot - MKS Dąbrowa Górnicza 3-1 Arged BM Stal Ostrów Wielkopolski - WKS Śląsk Wrocław 2-3 King Szczecin - Legia Warszawa 3-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 MISTRZ POLSKI : Legia Warszawa Anwil Włocławek - PGE Spójnia Stargard 3-1 Trefl Sopot - MKS Dąbrowa Górnicza 3-1 Arged BM Stal Ostrów Wielkopolski - WKS Śląsk Wrocław 3-2 King Szczecin - Legia Warszawa 1-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 MISTRZ POLSKI : King Szczecin Anwil Włocławek - PGE Spójnia Stargard 3-0 Trefl Sopot - MKS Dąbrowa Górnicza 3-1 Arged BM Stal Ostrów Wielkopolski - WKS Śląsk Wrocław 2-3 King Szczecin - Legia Warszawa 3-1 @LAF jaka jest nagroda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): jaka jest nagroda? W dniu 28.04.2024 o 13:22, LAF napisał(a): A nagrodą będzie możliwość pochwalenia się ciotce/babci/żonie , że się wygrało LEGITNEGO typera ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Ja się nie podejmę - widziałem 2 mecze w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 25 minut temu, blackmagic napisał(a): Ja się nie podejmę - widziałem 2 mecze w tym sezonie Dawaj to więcej niż Qcin NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 10 minut temu, ignazz napisał(a): Dawaj to więcej niż Qcin NBA. Nie chce być qcinem Plk no dobra: Anwil Włocławek - PGE Spójnia Stargard 3:0 Trefl Sopot - MKS Dąbrowa Górnicza 3:1 Arged BM Stal Ostrów Wielkopolski - WKS Śląsk Wrocław 3:2 King Szczecin - Legia Warszawa 3:2 Tytuł w Rumunii znaczy się Włocławku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Fajnie , że dałeś typy , ale 1 godzinę temu, blackmagic napisał(a): Tytuł w Rumunii znaczy się Włocławku Xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Mistrz: Legia Anwil Włocławek - PGE Spójnia Stargard 3:0 Trefl Sopot - MKS Dąbrowa Górnicza 3:0 Arged BM Stal Ostrów Wielkopolski - WKS Śląsk Wrocław 2:3 King Szczecin - Legia Warszawa 1:3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 1 godzinę temu, LAF napisał(a): Fajnie , że dałeś typy , ale Xd Tak się we Wrocławiu 20 lat temu śpiewało w końcu święta wojna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 28 minut temu, blackmagic napisał(a): Tak się we Wrocławiu 20 lat temu śpiewało w końcu święta wojna Przestań tak śpiewać. Polecam wycieczkę do Rumunii aby zobaczyć jak wszystko się tam ładnie buduje. Wloclawek to Szwajcaria północy. Pełno banków ( parabanków) sts i ekologia to priorytet bo pełno na każdym rogu żabek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 2 minuty temu, ignazz napisał(a): Przestań tak śpiewać. Polecam wycieczkę do Rumunii aby zobaczyć jak wszystko się tam ładnie buduje. Wloclawek to Szwajcaria północy. Pełno banków ( parabanków) sts i ekologia to priorytet bo pełno na każdym rogu żabek. Ja jestem w szoku jak Wloclawek zrobil sie fajny. Jak na Wloclawek oczywiscie. Plus do okola lasy. Niemal w centrum miasta 3 jeziora. Nowy park, z jakimis odkytymi basenami. 2h do Wawy, 2 do Gdanska, 2 do Poznania. Do tego co najwazniejsze, nie ma juz takiej biedy z praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Lasy i jeziorka zawsze tam były. To sie nie zmieniło. Na Czarne chodziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 52 minuty temu, ignazz napisał(a): Przestań tak śpiewać. Polecam wycieczkę do Rumunii aby zobaczyć jak wszystko się tam ładnie buduje. Wloclawek to Szwajcaria północy. Pełno banków ( parabanków) sts i ekologia to priorytet bo pełno na każdym rogu żabek. Ja na takim meczu to już z dekadę nie byłem Ot uszczypliwa zaczepka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2024 (edytowane) 10 godzin temu, ignazz napisał(a): Lasy i jeziorka zawsze tam były. To sie nie zmieniło. Na Czarne chodziłem Na Wikse rowerem! A autem Skrzynki czy Orle. Włocławek zrobił się przyjemny, dużo zieleni, spokoju, miasto uzupełniające okoliczne wioski i dla emerytów Edytowane 1 Maja 2024 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2024 Dodałbym jeszcze niedalekie Dobiegniewo. Tylko zawsze tam myślałem o zanieczyszczeniu wody. Bo to Wisła przed tama. Ogólnie będąc w okolicach Torunia nad jeziorkiem śmieje się ( mając parę do wyboru ) z Warszawy gdzie ciągle słyszałem jakie to miasto ma profil przyjemnego dla rodzin a tak na prawdę to w promieniu 30km nie ma zbytnio opcji na cokolwiek a pół Warszawki uderza nad Zalew Zegrzyński. A tam jest jak jest. Kto był sam wie. Co gorsze dojazd tam to droga przez mękę. To już lepiej uderzać w okolice Grodziska Maz. Tylko nijak się to ma do szybkich wypadów nawet rowerem na godzinkę czy dwie w Toruniu. Włocławek rzeczywiście pod tym względem jest jeszcze lepszy bo miejscówki są w lasach okalających bezpośrednio nieduże miasto. I pisze o „miejskich” jeziorkach a nie pobliskim pięknym pojezierzu brodnickim godzinę drogi. W tym samym czasie Warszawiacy właśnie widzą Legionowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 2 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 Frekwencja dopisała , został tylko jeszcze @Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi