Skocz do zawartości

Koszulki NBA - og czy fake? kupie/sprzedam, ciekawe aukcje

ghost41

Rekomendowane odpowiedzi

A ten z tego filmiku to nie fake właśnie? :grin:

Chyba, że tak xD. To prawie wszystkie wideo na youtube przedstawiają sfakowane swingmany. Jedyny wyróżniający jaki znalazłem to: 

Przede wszystkim zauważyłem, że logo drużyny jest tutaj zrobione z tego samego materiału jak cała koszulka, a nie wszyta twarda płachta. To będzie oryginalny swingman?

popros sprzedawce o zdjecie fotki z wnetrza koszulki, z szycia po boku koszulki

na 99% jej nie ma i to fejk

spojrz na "C" i spojrz jak brzydkie jest wyszywane logo nba, adidasa i jak koslawo metka jest naszyta

nowe swingmany z logo na plecach sa wyklejane.

Mówisz o tej aukcji? http://allegro.pl/stephen-curry-koszulka-nba-golden-state-warriors-i5457046968.html

Jeśli tak to jak dla mnie  od razu widać, że faja - koszulki wysyłam z zza granicy, czas dostawy 20 dni :smile:

Edytowane przez JH13

Dzięki za odpowiedzi :) ta koszulka curryego pewnie fake, ale dużej różnicy chyba nie ma w porównaniu z oryginalnym swingmanem. Najważniejsze jak dla mnie jest wykonanie całego dużego loga z przodu i numeru z nawiskiem z tyłu. Porównując je widzę, że są wykonane tak samo poprzez wszycie sztywnych emblematów, przez co koszulka nie układa się zbyt fajnie i dość irytujące może być nawet chodzenie w niej, nie mówiąc o graniu.

no faktycznie nowe stroje wyglądają słabo... mi jersey domowy przypomina strój bobcats który był mega słaby z kolei wyjazdowy wygląda jak z summer league czy jakiś chrismas... nie wiem w która stronę idą ale mi się ta droga nie podoba. No ... ale lepsze to, niż rękawki...

Co powiecie o takiej ciekawostce? Pamiętam, że w kosmicznym meczu Looney Tunes grali na biało, ale wykonanie tej koszulki wygląda nieźle i cały pomysł strasznie mi się spodobał. Myślicie, że warto?

P.S. Czy tak powinno być na metce zewnętrznej "It takes a little more to make a ChampLon" ?

http://allegro.pl/nba-jordan-23-kosmiczny-mecz-roz-s-space-jam-i5462566664.html

Edytowane przez TomMeGusta

te clippers to jakas masakra.

zaminic to na ea sports i mamy swietnie matchapujace sie logo sponsora na koszulce nba.

dzis nadszedl czas na philly.

http://www.nba.com/sixers/MadeInPHILA

b

ardzo fajnie to wyszlo.

szkoda, ze sciagacze sa 2 kolorowe na wyjazdowych strojach, mogly by byc 3 kolorowe i byloby super.

przyczepilbym sie do paneli bocznych, wolalbym je szersze

ale calosc jest ok!

czekamy na hawks