Skocz do zawartości

Koszulki NBA - og czy fake? kupie/sprzedam, ciekawe aukcje

ghost41

Rekomendowane odpowiedzi

hehe :D , narobilem bigosu z tymi kontami na ebayU , bo powiazali mi ze 2 inne konta z tym ktore mam zadluzone, chyba przez paypal doszli , ale pozniej zalozylem na babcie konto i paypal na babcie i tak mi powiazali :( ,

Co do samej splaty to dosyc skomplikowane , bo oplacilem 1 z tych powiazanych kont ( tam mialem male zadluzenie ) i napisali mi zebym zadzwonil i wyjasnil sytuacje ( powiazanie kont ) zadzwonilem kalecząc angielski , i nic sie nie dogadalem tak na prawde... szkoda ze przez polski ebay tego nie mozna zalatwic, do rzeczy , boje sie ze oplace konto a tam dalej beda takie cyrki ze konta powiazne itp. a co do kasy za Kobacza to autko drugie kupilem :P

btw: mam kilka nowych rzeczy w kolekcji , jak część przerobie u krawcowej i bede mial chwile to zrobie fotki i wrzuce

eazy, radze ci splacic zadluzenia na kontach ebaya

czytaj regulaminy

akceptowales je zarowno na ebayu jak i paypalu a te w tej kwestii nie sa fajne dla uzytkownikow, bo oni przemycaja tam kilka punktow, ktore stawiaja nas w niekorzystnym polozeniu. niestety alternatywy nie ma

jak im nie splacisz sami sciagna z ciebie pieniadze przez jakikolwiek nr konta powiazany z paypalem.

wczesniej czy pozniej

wiec lepiej splac, zanim ci babcie do wiezienia wsadza:D

Podpisuję się pod zdaniem bb2.

Inna sprawa, że opłaty jakie narzuca ebay, a potem potrąca sobie PayPal to niezła masakra. Na samym ebay'u straciłem 12% z tego co dostałem. Do tego jeszcze Paypal potrąca sobie coś w okolicach 3-5% + przelicza po lekko niekorzystnym kursie. Więc po sprzedaży za 1000zł z reguły traci się jakieś 130-150zł. Niezła masakra, ale takie chyba prawo monopolisty.

no niestety,  dlatego kwitnie sprzedaz poza ebayem, ja sam wrzucam tez ogloszenia na nstagrama, ludzie dochodza po hashtagach

pozwala to zachowac te 10/12% ebaya, ktore robia roznice przy wiekszych zamowieniach

zreszta, paypal i tak chroni kupujacego poza ebayem w ten sam sposob co na ebayu,

wiec nie widze problemu/roznicy

ja juz jestem przyzwyczajony, ze raz na jakis czas sprzedaje cos, z czego cala kasa idzie na splate ebaya:(

jak bede mial wiekszy przyplyw gotowki to na pewno splace ,a el kiedy to nastapi tego nie wiem :P

bb2@ a tam na instagramie sa jakies grumy jak na facebooku ze tam mozna wrzucic ogloszenie  ? jesli jest cos takiego, to zakladam instagrama i tam spruboje sprzedac, bo w PL nie ma sensu , chyba ze za 1/3 ceny...

KNICKS AUTHENTIC 38 SHORTS
http://allegro.pl/show_item.php?item=5272942287

Szukam tych szortów od dłuższego czasu, ogólnie noszę spodenki które mają 38/40cm szerokośći w pasie, a szerokość nogawki na dole u mnie to głównie 32cm

Pakować się w to czy odpuścić, albo ktoś tutaj z forum może mi ogarnie za dobrą cene swingmany/authentici M'ki bo te które wyżej pokazałem raczej wymiarowo na L siadają, proszę o radę.

Jeżeli Ci nie przeszkadza, że regulujesz sznurkiem to nie ma problemu. Ja np wole jak trzyma się stricte na gumce- dlatego je sprzedaję ;)

jeżeli zaś chodzi o pochodzenie, to jest to towar od fullmoona. dokładnie 59$ + ship nie odzyskam tej kasy to już dla mnie jasne, zgadzam się, ciężko dorwać te spodenki ( ja je kompletowałem pod autentyk Amare'a) ale dla mnie są za szerokie w nogawce, bo w swingmanach używam L a to jest bardziej odpowiednikiem XL swingmanów.

BTW - na ile wycenilibyście ten jersey?

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5253825119

Edytowane przez Pat82

a za nostalgie sie placi, o tym wiedza wszyscy:)

a propos

mitchell and ness wydal bluzy rozgrzewkowe magica i birda

sa ta reedycje

ilestam lat temu wydali juz podobne

imo niezle zrobione sa teraz jedyne do czego moge sie przyczepic to fakt, iz metki sa na wierzchy co kompletnie psuje mi klimat tych bluz

fajnie, ze odzwierciedlili skopany logotyp lakers, do tej pory nie wiem czemu do polowy lat 90tych lakers mieli tak spieprzone logo na bluzach:D

m&n zapowiedzial, ze jesli dobrze beda sie sprzedawac, moze zrobia bluzy innych graczy

fajnie, bo cholernie lubie personalizowane rzeczy

moze zrobia bryanta z lakers?

granta hill/rodman pistons

larry johnson hornets

jakies inne przychodza wam do glowy?

kolejna kwestia to spodenki

zrobili kolejne spodenki, sa i lakers (naszczescie mam takie lakers meczowe eldena campbella)

gdybym ich nie mial, kto wie...

https://www.mitchellandness.com/catalogsearch/result/?q=shorts+authentic

sa czarne bulls, knicks

fajna sprawa, tylko te ceny przy obecnym kursie $ cholernie wysokie...