eazyonee Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Swingmany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Jak ten numer przejdzie a kase mi pobrało z karty to użytkownik matiwrona ma u mnie dużą butlę!! Dziękujemy za zakupy w internetowym sklepie adidas. Otrzymaliśmy Twoje zamówienie, numer referencyjny to: xxxxxxxxxxxxx Zamówienie zostanie zrealizowane w ciągu 2-5 dni roboczych. Będziemy informować Cię o statusie realizacji Twojego zamówienia. Pamiętaj, że za dostawę Twojego zamówienia na czas odpowiedzialni są nasi partnerzy, zajmujący się dostawami. Pytania? Kliknij na Pytania i odpowiedzi (FAQ) w kolumnie po prawej stronie. Trzymam za słowo jak przejdzie mi też pobrało hajs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek88 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 mi kase pobralo ale nie otrzymalem maila od adidasa mi kase pobralo ale nie otrzymalem maila od adidasa co mam zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diament Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Sprawdzałeś w spamie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek88 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) tak sprawdzilem ja placilem przez dot pay najgorsze ze w moim koncie na stronie nic nie nie ma czy ktos moze ma podobny problemu u mnie na stronie adidasa nie ma śladu po zamówieniu tylko mail z dot pay Edytowane 22 Stycznia 2015 przez Adek88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nas Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Panowie jeśli ten numer przejdzie , to dobrowolnie zgłoszę się na chłostę bo dopiero wpadłem na forum i już wszystkie te koszulki wyprzedane, nie załapałem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 swego czasu byly takie jaja na sklepie nike'a ale z tego co sie orientuje, oddali wszystkim kase i anulowali zakupy dajcie znac czy przeszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dworu Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 dzisiaj rano kupiłem jeszcze 2 koszulki w przyzwoitych rozmiarach / może dorzucili towaru do magazynu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 To prawda, ja się załapałem na 4 koszulki. Jak to przejdzie to będzie niezły wałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek88 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Czesc fake czy og? http://allegro.pl/koszulka-koszykarska-boston-celtics-wallace-roz-m-i5005152894.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Fake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
facepalm Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Właśnie dostałem maila, że paczka ze sklepu adidasa z Rodmanem została wysłana Jeszcze czekam na potwierdzenie drugiej paczki z pozostałymi jerseyami, ale skoro tamta przeszła to liczę że ta również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Wysłali paczki. Adidas wygrał dzień. Mam ten sam problem za jedna paczkę zapłaciłem i nie ma śladu po niej. Będę pisał do nich zobaczym co bedzie dalej Edytowane 23 Stycznia 2015 przez House Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
facepalm Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Przyszło potwierdzenie drugiej paczki, ale zamiast 4 jerseyów mam tam tylko jeden (i cena też jak za jeden+wysyłka choć zapłacone jest za 4). Ktoś ma podobny problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 A u mnie narazie zadnego potwierdzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) u mnie 2 zamowienia przeszly Juz paczka nadana z tego co widac w systemie monitorowania przesylek , paczka nadana z Niemiec Dzieki wielkie dla kolegi co wrzucił linka ! ! Edytowane 23 Stycznia 2015 przez eazyonee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dworu Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Wlaśnie kupilem 3 Jeszcze sa Bierzcieee! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 mi po dodaniu do koszyka wyskakuje blad :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 mi po dodaniu do koszyka wyskakuje blad :/ bo koszulki sa niedostepne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 u mnie wszystkie wysłane więc jest dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi