dede Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 bb2 zetknął byś na te 2 moje koszulki Lakers? Ty chyba tu jesteś największym ekspertem w temacie jeziorowcow. bb2 zetknął byś na te 2 moje koszulki Lakers? Ty chyba tu jesteś największym ekspertem w temacie jeziorowcow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 ja bym na to nie wpadł ale mieliscie racje McGrady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) kilka nowych , jeszcze nie dodanych do kolekcji perełek to lecimy od najmniej rzadkiego : MJ Swingman rookie Wade Retro Swingman ( w koncu dorwałem oryginal : ) ) LBJ Retro Autentyk Hardwood Classics MJ Autenyk ( niestety bez nazwiska ) rocznik 1987-1989 i w koncu przyszedl dzisiaj , Kobe meczowka 1997-98 z tego co sie orientowalem to nie wypuscili pro cutow w tym sezonie Kobiego , do tego rozmiar nie jest standardowy. Jestem mysli ze Kobe w drugim sezonie po przezuceniu sie z firmy jerseyow Champion na Nike mogl sobie sprawdzic powiedzmy rozmiar M i L od nike , czyli 42 i 46 rozmiary i wybral 46,( jak wiadomo w zaleznosci od firmy jerseyow rozmiarowki roznily sie od siebie w szerokosci i dlugosci ) , bo tylko takie meczowki widzialem z certyfikatami , byc moze w rozmiarze 42 tez chwile pogral na poczatku swojego drugiego sezonu, lub wcale nie gral ale jestem mysli ze ten jersey wisial w szatni i byl robiony dla Kobiego Taka jest moja hipoteza heh, chetnie wyslucham waszych. Oczywiscie wiecej szczegolow moich ciekawych zdobyczy w naszych zbiorach w linku "metki szczegoly itp." ___________________________________________________________________________________________ -50zł na kazdym jersey ktory wystawilem na sprzedaz na forum , okazja panowie ! ( ceny i tak sa dobre bez obniżki ) jerseye wystawilem w temacie kupie/sprzedam Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez eazyonee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Eazyonee ty i swingmany... Apropos kolekcjonowania koszulek wiecie jaka jest najbardziej poszukiwana koszulka nba ? ....podobno ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Eazyonee ty i swingmany... Apropos kolekcjonowania koszulek wiecie jaka jest najbardziej poszukiwana koszulka nba ? ....podobno ;-) Kupuje tylko rzadkie modele ktore sa na prawde koazckie i nie ma autenykow tych modeli okresl sie czy to ma byc autentyk pro cut meczowka czy swingman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Obstawiam, że ten "Bryant" to blank z naszytymi napisami. Zastanawiałem się czy go nie kupić, ale spasowałem. IMHO najbardziej poszukiwany jest jersy meczowy Jordana z nr 12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Was tu sie nie da niczym zaskoczyc... richie masz racje... wiadomo w ogole kto jest w posiadaniu tej koszulki, ciekwe jak cene by osiagnela na aukcji... ? To jak z tym brynatem w koncu, nie jest czy jest to meczowka ? Eazy ile ci on kosztowal ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) hehe , nikt tego nie wie czy jest to meczowka szyta dla LAL , czy byl to czysty jersey faktycznie... nie ma certyfikatu wiec mozna tylko przypuszczac , nie wiem czy jak doszywaja literki i wszystko , to robia to tak jak w meczowkach 1 nicia ? w moim Kobe wszystko jest na prawde perfekcyjnie wykonane. Tak to jest z jerseyami bez COA... tak na dobra sprawe to kazdy jersey wygladajacy jak meczowka danego gracza mogl byc pusty z naszytymi literami , ale ja tam wole myslec ze to mogl byc game issued nie zmienia to jednak faktu ze te jerseye i tak maja swoja wartosc w zaleznosci od jerseya. Ja od razu pomyslalem o meczowce Rodmana z LAL , albo pro kucie MJ'a "45" _________________________________________________________________________ przy okazji ten LBJ "CAVS" jest swietnie zrobiony , zobaczcie sami Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez eazyonee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 To nie mógł game issued bo Bryant nigdy nie grał w rozmiarze 42. Na początku kariery zaczynał od 46 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 zaczal od 44 od champion , ja nie mam na mysli kompletu zapasowego , tylko jerseya zrobionego dla Bryanta w rozmiarze 42+4 , V.Carter przez cala kariere swiruje z rozmiarami od L do XXXL , czasem w 1 sezonie mial 3-4 rozne rozmiary jerseya , sam pewnie tez bym kombinowal z rozmiarami Nie pozostaje nic innego jak napisac do Kobiego czy mial cos wspolnego z tym jersey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) Źle się wyraziłem. W tym sezonie, z którego jest jersey, zaczynał od rozmiaru 46. Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez Richie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gargan Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 http://allegro.pl/vince-carter-toronto-raptors-nba-koszulka-m-okazja-i4549067927.html fake? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 VC fake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipkawecki1 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 http://allegro.pl/show_item.php?item=4541352634 Kolega wylicytował za śmieszną sumę, ale ciekawi mnie czy og? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 og Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat82 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 to chyba dobry deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Czy ja wiem, nikt nie licytowal bo rozmiar dla dzieci ( szerokosc 46 cm ) to chyba na wzrost jakies 160 cm i 45 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gargan Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 http://allegro.pl/tracy-mcgrady-nba-nike-authentic-jersey-l-i4533821168.html jak z tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 T-MAC fake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 (edytowane) huehuehue , ghost@ ale ci koles odpisal na posta na nike talku Seagal'a strzelajacego usmialem sie ladnie przed kompem Edytowane 30 Sierpnia 2014 przez eazyonee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi