Eliasz Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 (edytowane) Autentyki mają różne rozmiarowki Sam nosze swingmany M (186cm wzrostu) i autentyk XL max Edytowane 26 Lipca 2014 przez Eliasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Idzie spac bo przyszedlemnpijany i tylko poeisdomieniandostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Replika europejska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 LAF jak chcesz dac 150 zl za replike lebrona z cavs to ja ci taniej sprzedam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 LAF jak chcesz dac 150 zl za replike lebrona z cavs to ja ci taniej sprzedam podeślij foty i cene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat82 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Mam pytanie, wczoraj zamówiłem u fullmoona koszulkę i zaraz po zakupie pokazała się opcja aby zapłacić już teraz przez PAY PAL- zapłaciłem ale wysłałem od razu wiadomość do fullmoona, że jeszcze interesuje mnie jedna koszulka itd. Ogólnie że jeszcze nie skończyłem zakupów. Dziś otrzymałem info pt. Your order has been scheduled for shipment! a zaraz po nim maila z ebay z wiadomością od fullmoona: Your item has shipped and will be arriving shortly ... i podano nr przesyłki. WTF!!!??? Czy to znaczy że już nic nie dobiorę? Dziś jeszcze napisałem, aby nie wysyłać. Ale chyba wiecie że on te wiadomości z ebaya słabo odczytuje... Co robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Niepotrzebnie płaciłeś. On ma tyle przesyłek i wiadomości dziennie, że pewnie przeoczył i z automatu wysyła wszystko co ma oznaczone jako zapłacone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat82 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 no właśnie, ale wydawało mi się że jak nie zapłacę to nie zaliczy tego ogólnie jako zakup... czyli dupa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Zaliczy. On nie pogania nigdy z płatnościami. Oczywiście w granicach rozsądku. Uznaje, że jeśli zapłacone = zakupy skończone. No jeśli jest już oznaczone jako wysłane to już poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat82 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 (edytowane) no to zima... to to prawie 400 zł za koszulkę w takim wypadku już chyba drugiego autentyka i spodenek nie dokupię Ale to dziwne że w sobotę wysyłki wychodzą i to tak szybko zaraz po zakupie gościu pakuje i wysyła.... w jednej strony to fajnie:) ale dla mnie akurat słabo Edytowane 27 Lipca 2014 przez Pat82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Spróbuj jeszcze do niego napisać i zaznacz dokładnie po nr aukcji o którą chodzi. Może jest jeszcze przygotowana do wysyłki i automatycznie są generowane te maile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat82 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 no napisałem już 2 maile poprzez EBAY o tej samej treści z wyboldowanym PLEASE DO NOT SEND YET! ale ogólnie od tygodnia go wypytuję o dostępność pewnego towaru i trochę olewa Nie wiem czy on wie co ma/będzie miał do wystawienia czy to całkowicie na żywioł. Bo jak np ma to co mnie interesuje to napisałem aby mi zrobił aukcję kup teraz i bym dokupił i by szybciej było... ale nie odpowiada:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Jakby miał odpowiadać na każdy mail i jednocześnie świadczyć dobrej jakości serwis (np. wysyłka przedmiotu) to musiałby jeszcze ze 2 osoby zatrudnić do samych maili. Trzeba było zapytać na forum przed wpłatą, a teraz to już IMHO po ptokach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat82 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 ależ ja nie narzekam, serwis niesamowity- wpłata a po 6 godzinach paczka idzie po prostu nie spodziewałem się tak szybko a maila wysłałem zaraz o zakończeniu aukcji i wpłacie. Dziś mi odpisał "OK" w sumie pytałem o inne koszulki i dostępność spodenek, ale to OK chyba było odnośnie paczki także może jeszcze nie wysłał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek1991 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Mam pytanie, kupował ktoś większą ilość koszulek u fullmoona? Zamawiam kilka dla siebie i kumpli i nie wiem jak to zorganizować. Czy idzie u niego zamówić poza aukcją? Czy trzeba osobno powygrywać licytacje i dopiero pisać o wycenę paczki itd.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Poza aukcją raczej nie da rady. Będziesz musiał osobno je kupić. Z tego co pamiętam (przynajmniej kiedyś tak było), fullmoon miał stawkę podstawową za wysyłkę + doliczał jakąś kwotę za każdy kolejny przedmiot, więc nawet bez jego pomocy powinieneś być w stanie obliczyć ile Ci to wyjdzie. BTW. im większe zakupy, tym większa szansa nadziania się na cło. Warto o tym pamiętać w kalkulacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat82 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 mi pisał o tym, że jakoś 18$ za pierwszy zakup a 9 a zakżdy kolejny. Tylko pisał coś o 3 koszulkach, a powyżej 3 jakieś inne opłaty... tzn pewnie większa paczka więc coś tam jeszcze... no i pewnie ryzyko cła . On ma na aukcjach napisane że to raczej chodzi o wagę paczki (daje przykład 3 koszulek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek1991 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 mi pisał o tym, że jakoś 18$ za pierwszy zakup a 9 a zakżdy kolejny. Tylko pisał coś o 3 koszulkach, a powyżej 3 jakieś inne opłaty... tzn pewnie większa paczka więc coś tam jeszcze... no i pewnie ryzyko cła . On ma na aukcjach napisane że to raczej chodzi o wagę paczki (daje przykład 3 koszulek) A z tym cłem to o co chodzi. Na jakiej podstawie, ktoś ma mnie okradać po drodze? Jeszcze jak bym sprzedał dwie na allegro to podatek by wypadało zapłacić jakiś? A tak serio to jest to jakoś opisane, albo unormowane itd? Czy to tylko widzi misie jakiegoś urzędasa z jakiegoś super potrzebnego urzędu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Urząd Celny. Normalne cło przy kupnie towarów spoza UE. Poszukaj sobie w google jakiś wątek "zakupy w usa" czy coś w ten deseń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek1991 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Urząd Celny. Normalne cło przy kupnie towarów spoza UE. Poszukaj sobie w google jakiś wątek "zakupy w usa" czy coś w ten deseń. Wszystko tak pięknie pomyslane, żeby przypadkiem komuś nie przyszło do głowy na tym zarobić. Chciałem kilka upchnać na allegro ale z tego co widzę, jak dorzucą cło 12% i VAT 12% to wyjdzie na minus taki interes. Mój kraj... taki piękny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi