Eliasz Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 u fullmoona mozna niezle steale robic, gdzie czasami koszty przesylki przewyzszaja cene koszulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 No nieestety, placenie za kazdym razem 50-60zl za przesylke potrafi zabolec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Warto popytać znajomych czy nie mają jakichś znajomych, czy rodziny co jest w USA o czy przypadkiem czegoś nie wysyłają, albo nie przyjeżdżają. Ja tylko w takich sytuacjach zamawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat82 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 wielkie dzięki za podpowiedzi i wskazówki - widzę, że faktycznie można zakupić za niewiele fajną oryginalną koszulkę! większośc cen buy now to około 30$ !! czyli nieco ponad 100 za koszulkę no fakt że dochodzi transport ale jakby kupić 2... to już jest całkiem sensownie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Choć muszę, przyznać, że kiepsko jest z tak wielkim nadrukiem w przypadku swingmanów. Raz zapomniałem przekręcić na drugą stronę w praniu i się trochę poprzecierał, Również mogę to potwierdzić, swingmany są bardzo wrażliwe na pranie w pralce. Mimo prania ekonomicznego przy 40 stopniach (będę musiał spróbować przy 30), blakną niestety napisy napisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Przy ręcznym praniu nie ma takiego problemu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Również mogę to potwierdzić, swingmany są bardzo wrażliwe na pranie w pralce. Mimo prania ekonomicznego przy 40 stopniach (będę musiał spróbować przy 30), blakną niestety napisy napisy. Problem rozwiązuje pranie koszulki kiedy jest wywrócona na lewą stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Nie zawsze. Piore zawsze na lewej w 30st i spieraja sie niektore swingmany.. Na szczescie juz ich prawie nie mam Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 http://allegro.pl/adidas-kobe-bryant-lakers-koszulka-rarytas-usa-i4353755294.html og? Widziałem, że ten gościu ma magica i jordana na 99% fake, więc podejrzewam, że to też fake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Jeśli gościu sprzedaje sporo koszulek i przynajmniej jedna z nich zostanie rozpoznana jako fejk, to z reguły pozostałe też nimi są Pytanie do speców. Czy 200pln za autentyka w pudełku to dalej dobra cena (którą można określić jako steal)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 kobe fejk. Nadal bardzo dobra cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Jeśli gościu sprzedaje sporo koszulek i przynajmniej jedna z nich zostanie rozpoznana jako fejk, to z reguły pozostałe też nimi są Pytanie do speców. Czy 200pln za autentyka w pudełku to dalej dobra cena (którą można określić jako steal)? Jak porównasz 200pln do $350 (1050pln) to w sumie dość dobrze się kalkuluje . Ja bym ew. miał wątpliwości do wczesnej edycji jersey'ów heat gdzie cyfry były przyszyte centralnie (zamiast lekko z boku), ale koledzy na forum już się bawili i można to poprawić we własnym zakresie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 http://allegro.pl/adidas-kobe-bryant-lakers-koszulka-rarytas-usa-i4353755294.html og? Widziałem, że ten gościu ma magica i jordana na 99% fake, więc podejrzewam, że to też fake fake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Panowie,poratujcie.Og?(Wiem,że zdjęcia robione długopisem,ale takie dostałem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Tak z daleka to logo NBA wydaje się jakieś trefne. Ale w ostateczne osądy nie będę się bawił. @Richie To w takim razie czas kupić pierwszego w 'karierze' autentyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAO Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zdecydowanie tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 No i biały Howard wylicytowany za 46$, steal życia I pytanko, jak z tym Iversonem? http://allegro.pl/koszulka-iverson-nba-i4356910889.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 (edytowane) No i biały Howard wylicytowany za 46$, steal życia I pytanko, jak z tym Iversonem? http://allegro.pl/koszulka-iverson-nba-i4356910889.html og jak ten jersey drexlera, og ? Edytowane 27 Czerwca 2014 przez ghost41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 A nie powinien mieć przedłużanego tyłu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 powinien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi