Benek27 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 BB2 ten drugi link to byl do tej samej koszulki Grega Odena co dalem wczesniej...a wiesz chce go kupic, zostalo malo czasu a mnie poprotsu zastanawia logo nba naszyte bardzo nisko nad napisaem (ogladajac wzor na nba store to jest duyzo wyzej)no i wlasnie tez mnie cos pod ta podrobke bierze bo niby nowa ale papierkow nie ma...ale skoro mowiesz ze orignalna to chyba zalicytuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 http://allegro.pl/item1030860713_champi ... ealna.html Fake (ciężko ściągacze i kołnierz ocenić) czy Org ja nie bo jak Org to ciekawy kąsek wg mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Og. ale z czystej życzliwości zostawcie proszę tę koszulkę bikini_banditowi bo poluje na nią już ponad rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 trzeba bylo sie do mnie odezwac 2-3 lata temu. mialem taka w rozmiarze 48 i sprzedalem na allegro za 50zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Damn, sam bym się skusił. Niestety 3 lata temu jeszcze nie interesowałem się jersey'ami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahk Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 replika? http://allegro.pl/item1031043136_lebron ... y_nba.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 tak, replika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Almighty Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 http://cgi.ebay.com/New-Authentic-Domin ... 3cace18f60 brak nazwiska z tyłu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 james og, chlopak ma nawet garnetty. calkiem rozsadna cena za te jerseye wilkins tez og, to jest sand kni robiony przez macgregora, badz rawlingsa(?) oczywiscie og. w tamych czasach sprzedawano auentyki bez nazwisk z numerami, nie wiem czemu tak sie dzialo ale trzeba wziac pod uwage, ze te jerseye byly exremalnie male. amerykanie nie byli tak wielcy, moda byla inna i nawet w rozmiarze xxl ja wygladalbym (czul sie) jak debil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Almighty Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 james og, chlopak ma nawet garnetty. calkiem rozsadna cena za te jerseye wilkins tez og, to jest sand kni robiony przez macgregora, badz rawlingsa(?) oczywiscie og. w tamych czasach sprzedawano auentyki bez nazwisk z numerami, nie wiem czemu tak sie dzialo ale trzeba wziac pod uwage, ze te jerseye byly exremalnie male. amerykanie nie byli tak wielcy, moda byla inna i nawet w rozmiarze xxl ja wygladalbym (czul sie) jak debil thnx bb2, miałem ją brać ale sobie odpuszczę - dobra puenta na koniec, hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 http://cgi.ebay.com/Kobe-Bryant-NBA-Wes ... 3a5aa7305d - śmieszna metka "Length +0" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raekwon Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 witam, chcialem zapytac co sadzicie nt. tych koszulek http://www.allegro.pl/item1031785808_no ... ywany.html http://www.allegro.pl/item1008976831_ad ... nba_l.html mialem zamiar jeszcze zapytac o 2 jerseye kg, ale widze, ze jeden z nich (asg 08) sprzedaje bikini_bandit a o gosciu sprzedajacym drugi pozytywnie wypowiedzial sie badboys2, wiec nie widze juz takiej potrzeby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obasa Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 a moze wy wiecie skad wziasc koszulki mniej znanych zawodnikow- nptaki Barnes. szukalem na oficjalnych stronach- nie ma, na allegro, e-bayu- nic. juz niewiem gdzie mam szukac... w ogole robia koszulki takich rezerwowych? jak sa koszulki takiego pietrusa to i barnesa powinny byc a jeszcze teraz w G3 z atlanta barnes tak ladnie zaczal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SideroxPl Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Druga nawet taki laik jak ja stwierdzi że og. Ponieważ sam kupiłem lada dzień temu od tej pani koszulkę Arroyo z Magic i koledzy potwierdzili jej oryginalność. Więc wątpię aby to był fake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 a moze wy wiecie skad wziasc koszulki mniej znanych zawodnikow- nptaki Barnes. szukalem na oficjalnych stronach- nie ma, na allegro, e-bayu- nic. juz niewiem gdzie mam szukac... w ogole robia koszulki takich rezerwowych? jak sa koszulki takiego pietrusa to i barnesa powinny byc a jeszcze teraz w G3 z atlanta barnes tak ladnie zaczal Póki co jest ciężko. Zauważ, że w GSW Pietrus grał jedną z głównych ról. W Magic gra bardziej z doskoku. Co do Barnesa, może jak zatrzyma Lebrona i Bryanta w playoffach to coś pojawi się na orlandomagicshop.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Witam jak ten Jordan Panowie?? i ma też spodenki bulls http://allegro.pl/item1032601224_michael_jordan_bulls_nba_nike_jersey_koszulka.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 answer, ten jersey to fake. nie ma czerwonej papierowej metki z serii 8403 obasa ciezko jest z takimi jerseyami. trzeba liczyc na to, ze ktos kupil taki jersey, po czym chce go sprzedac z jakiegos powodu, nie wiem szuka kasy, zly rozmiar itd. z reguly jes tak, ze jerseye takich rolesow pokazuja sie jak juz ci graja w innych druzynach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Fake. Sytuacja taka jak w przypadku Parki1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 kurde szkoda tego Jordana ze lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raekwon Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Druga nawet taki laik jak ja stwierdzi że og. Ponieważ sam kupiłem lada dzień temu od tej pani koszulkę Arroyo z Magic i koledzy potwierdzili jej oryginalność. Więc wątpię aby to był fake co do iversona tez nie mialem jakichs wielkich watpliwosci ale wolalem sie upewnic. a co z tym tmaciem? jak dla mnie wyglada porzadnie. edit : ok dzieki richie, chyba sie na tmaca zdecyduje :mrgreen: najchetniej to bym lyknal tego garnetta z asg od bikini bandita, ale niestety za waski raczek sie dla mnie okaze ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi