Richie Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 @Nas: Iverson i Howard og. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nas Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 @Nas: Iverson i Howard og. Dzięki Richie, szkoda że nie zdążyłem kupić tego Iversona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BADI Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Panowie powiedzcie mi czy to jest og, gdyż chcę kupić. http://www.ebay.pl/itm/Vintage-Authentic-Allen-Iverson-Philadelphia-76ers-Jersey-44-SEWN-Champion-MINT-/330859485555?pt=US_Basketball_Fan_Shop&hash=item4d08c31973&autorefresh=true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 @Nas: cena była niezła, więc nie dziwię się, że ktoś się skusił. Poza tym ten wzór Iversona jest relatywnie rzadki. @BADI: wygląda w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 @eazy nasha m&n z suns mozna bylo niedawno kupic po baardzo okazyjnych cenach, mnie sie udalo z wysyklka za ok 165zl @maciek staram sie najpozniej co 2 dni odwiedzac i sprawdzac nowosci:) choc ostatnio prubuje przystopowac z zakupami, nawet udalo mi sie odsprzedac troche kolekcji, bo jest tego za duzo i czas postawic na jakosc. choc juz kilak rzeczy mam na oku... generalnie stworzylem moja liste top10 koszulek, spodenek, ktore chcialbym kiedys kupic i sprobuje poza nia nie wyjsc, bo to niekonczaca sie zabawa bez takiego limitu. co do kosztow wysylki to wahaja sie one od 12$ do 48. nie jest to fajne ale przy wiecej wartej koszulce czy spodenkach, mozna to wkalkulowac... @badi ai oczywiscie og. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BADI Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 dzieki chłopaki. zaczynam licytację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 zamiast przebijać się z innymi, ustaw sobie snajpera. Ja korzystam z aukcjoner.pl i jest OK. Zawsze wbija strzał sekundy przed końcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BADI Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 dobrze wiedzieć, że jest taki program. dzięki:) a ile sekund ustawiasz i jest dobrze? bo mi pokazuje 6 sek. i nie wiem czy zmieniać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_92 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 http://allegro.pl/koszulka-nike-new-york-knicks-numer-20-houston-i2933840459.html jak ten Houston? og? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Badi tez myslalem na licytacjia tego I3 , ile jestes w staine wylozyc bez wysylki na niego ? BB2 No wlasnie mi sie udalo za 95$ z wysylka kupic , mysle ze to jak najbardziej dobra cena za M&N z Gold Logo . I Wlasnie dzisiaj mi przyszla i kurde standardowo za wielka : ) ROzmiar 48.. Ale nie ma opcji zebym go sprzedal , skracam go 8-9cm i na szerokosc po 2 cm .. i bedzie gites majonez . BB2 powiedz mi jeszcze jakie wymiary ma ten twoj MJ 46 ? I Jak mozesz to wytlumacz mi co to znaczy ze ten jersey jes meczowy Michal_92 Houston Og Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byq Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 eazyonee jeśli chodzi o wymiary Jersey championa 46 to od pach do pachy 23 cala, po środku Jersey 22 cala, na dole Jersey 24 cala, cal jak widomo 2,54 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 eazyonee jeśli chodzi o wymiary Jersey championa 46 to od pach do pachy 23 cala, po środku Jersey 22 cala, na dole Jersey 24 cala, cal jak widomo 2,54 cm. Wielkie dzieki BYQ ! A jak dlugosciowo powiedz ? w 83-85 sie zmiesci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 http://www.ebay.com/itm/San-Antonio-Spurs-Tim-Duncan-21-swingman-gray-jersey-/221169773403?pt=US_Basketball_Fan_Shop&var=&hash=item337ebeeb5b http://www.ebay.com/itm/San-Antonio-Spurs-20-Manu-Ginobili-swingman-jersey-Size-men-L-/251215173401?pt=US_Basketball_Fan_Shop&hash=item3a7d975719 og ktorys? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 @eazy moj mj ma wymiary 86 dlugosci, 60 cm szerokosci na dole i 57 cm pod pachami sa 2 rodzaje meczowek. uzywane w meczu (game worn) i przygotowane na mecz (game issued), ten mj to game issued, choc nie zweryfikowalem, czy byly wtedy w sprzedazy pro cuty jordana. np na rynku jest duuzo pro cutow penny'ego z certyfikatem UD. @ryba83 fejki. zobacz jak krzywo jest logo w manu. looknij na aukcje 2 goscia, ten sam manu. cena b. niska. stockton bankowo podrobka. fejki btw. faajne spodenki, jak nikt nie zalicytuje mozna dodac ciekawy eksponat do kolekcji. ja takie mam ale jakby ktos chcial sie rzucic na cos takiego: http://www.ebay.com/itm/360561641224?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byq Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 @eazy moj mj ma wymiary 86 dlugosci, 60 cm szerokosci na dole i 57 cm pod pachami sa 2 rodzaje meczowek. uzywane w meczu (game worn) i przygotowane na mecz (game issued), ten mj to game issued, choc nie zweryfikowalem, czy byly wtedy w sprzedazy pro cuty jordana. np na rynku jest duuzo pro cutow penny'ego z certyfikatem UD. @ryba83 fejki. zobacz jak krzywo jest logo w manu. looknij na aukcje 2 goscia, ten sam manu. cena b. niska. stockton bankowo podrobka. fejki btw. faajne spodenki, jak nikt nie zalicytuje mozna dodac ciekawy eksponat do kolekcji. ja takie mam ale jakby ktos chcial sie rzucic na cos takiego: http://www.ebay.com/itm/360561641224?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Ten sprzedawca w ogóle ma fajne spodenki już jakiś czas temu dojrzałem te ze Spurs z pięknego rocznika, pięknego bo wiadomo kto w tym roczniku grał w Spurs, niestety rozmiar 36, żeby one były 38 albo 40 już bym je dawno zakupił, a propos długości mych Jersey robaka z Bulls obydwie maja po 36 cala czyli około 91cm, jak to fanie się ułożyło 91 na koszule i długości też 91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Dzieki za info BB2 , Kurde szkoda ze te meczowki takie dlugie sa i autentyki wsumie tez.. a szkoda takiego game used'a skrocic kilka cm.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BADI Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 @eazyonee tak kolo 100 $. A ile ty? Kupilem taka niebieska championa ale rozmiar 52 i jest za duza na mnie niestety. Dlatego chce kupic ta 44. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 thx bb2 jezeli bedzi ktos widzial SAS alternatywne rozmiar L dawac znac:) dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 @eazyonee tak kolo 100 $. A ile ty? Kupilem taka niebieska championa ale rozmiar 52 i jest za duza na mnie niestety. Dlatego chce kupic ta 44. Nie ma opcji zebym dal az 100 , za 60-80 mysle ze go chapniesz spokojnie . jest jeszcze 48 taki licytacjia i jest 50$ ale to i tak mi szkoda tyle , bo do tego wysylka 15-20$ i wyjdzie ponad 200 pln . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BADI Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 No mam nadzieje ze kupie za tyle:) jeszcze 6 dni do konca takze musze sie uzbroic w cierpliwosc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi