Byq Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Panowie czym się różni game worn od game issued??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 w game wornie (jak nazwa wskazuje) zawodnik zagrał w meczu. W game issued mógł, ale nie musiał. Koszulka mogła robić za zamiennik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nas Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Ten Jones to europejski autentyk (choć ja wolę go nazywać swingmanem, bo wykonaniem bliżej mu do niego). Jest wyszywany, ale jakość tego wyszycia sporo odbiega od standardów amerykańskich autentyków. Mam taki jersey, tyle że Dr. J-a. Potwierdzam, europejskie "autentyki" są naprawdę mocno przeciętne. Miałem takiego Shaqa z Miami floridians i nie zrobił on na mnie wrażenia. http://www.ebay.com/itm/Size-S-Michael-Jordan-23-NBA-Chicago-Bulls-Classics-Black-Pinstripe-Jersey-/121021627176?pt=US_Basketball_Fan_Shop&hash=item1c2d737b28 fake ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 zalezy o ktorego pytasz, bo dales link do 50 jerseyow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 http://www.ebay.com/itm/Reebok-Tony-Parker-San-Antonio-Spurs-Stitched-Jersey-Black-Mens-Size-48-/271107459388?_trksid=p2046732.m2060&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D3588117338751730285%26pid%3D100040%26prg%3D1011%26rk%3D3%26sd%3D140889266624%26 OG? jesli tak jakie ma wymiary 48 reebok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nas Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 zalezy o ktorego pytasz, bo dales link do 50 jerseyow To był link do jednego jerseya tylko że teraz jest "Item 121021627176 is no longer available" i dlatego pokazuje aukcje o podobnej nazwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fartman86 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 (edytowane) Siema, To moj Stackhouse. Troche zle te wymiary podalem bo liczylem od kolnierzyka, zamiast od ramion. Bede musial to w aukcji jeszcze edytowac. Co do oryginalnosci to dostalem go ze stanów z dobrego zrodla. Kiedys chyba nawet pisales (BB2) przy dokladniejszych fotach ze to OG. Dzisiaj zaktualizuje te wymiary dla wszystkich zainteresowanych. Edytowane 20 Listopada 2012 przez Fartman86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byq Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Nas widziałeś tą aukcje z tematów które podejmujesz wnioskuje że interesujesz się miedzy innymi Philadelphia 76ers może zaciekawia ciebie te spodenki. http://www.ebay.com/itm/Authentic-NBA-Champion-Philadelphia-76ers-Game-Issued-Used-Worn-Shorts-38-/281027235814?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D3599010894344728823%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26sd%3D281027235814%26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DallasChampions99 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Siema, To moj Stackhouse. Troche zle te wymiary podalem bo liczylem od kolnierzyka, zamiast od ramion. Bede musial to w aukcji jeszcze edytowac. Co do oryginalnosci to dostalem go ze stanów z dobrego zrodla. Kiedys chyba nawet pisales (BB2) przy dokladniejszych fotach ze to OG. Dzisiaj zaktualizuje te wymiary dla wszystkich zainteresowanych. Dodaj też dokładniejsze fotki abyśmy mogli określić czy to og czy fake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 jezeli fartman to og ma bardzo dobre zrodla:) fotka metki w zupelnosci wystarczy. co do spodenek, przejrzyjcie aukcje fullmoona ma sporo oryginalnych rev30 spodenek w bardzo niskich cenach looknijsice jeszcze na aukcje tego goscia http://www.ebay.com/itm/330823989383?var=540107712809&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 blank rev30 za baardzo niska cene w pl mozna zrobic wlasne nazwisko i imie i ma sie faajny jersey:) ale looknijcie na inne jego aukcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DallasChampions99 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 http://allegro.pl/adidas-miami-heat-nba-wade-jersey-i2808808784.html og? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nas Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Nas widziałeś tą aukcje z tematów które podejmujesz wnioskuje że interesujesz się miedzy innymi Philadelphia 76ers może zaciekawia ciebie te spodenki. Dobry wniosek, chociaż głównie jeżeli chodzi o Sixersów interesuje mnie Iverson. Niezła aukcja, dzięki za pamięć. Wie ktoś może jakie wymiary mają takie spodenki? looknijsice jeszcze na aukcje tego goscia http://www.ebay.com/itm/330823989383?var=540107712809&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 blank rev30 za baardzo niska cene w pl mozna zrobic wlasne nazwisko i imie i ma sie faajny jersey:) ale looknijcie na inne jego aukcje bb gdzie można dostać litery i numery pasujące do takiego typu koszulek? Już od jakiegoś czasu zastanawiałem się nad tym żeby kupić "pustą" koszulkę i wyszyć numer/nazwisko gracza bo całość wychodzi znacznie taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 o litery raczej ciezko. najpredzej trzeba znalezc w necie podobna czcionke i zrobic w jakiejs solidnej drukarni naklejane napisy/numery. mozna tez poszukac oficjalna tkalnie charlotte bobcats gdzies ostatnio udalo mi sie znalezc gosci z sonics i lakers. z bobcats tez pewnie gdzies sa, moze oni by ci odprzedali numery/napisy swingman wade'a raczej fejk. bardzo krzywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fartman86 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 (edytowane) o litery raczej ciezko. najpredzej trzeba znalezc w necie podobna czcionke i zrobic w jakiejs solidnej drukarni naklejane napisy/numery. mozna tez poszukac oficjalna tkalnie charlotte bobcats gdzies ostatnio udalo mi sie znalezc gosci z sonics i lakers. z bobcats tez pewnie gdzies sa, moze oni by ci odprzedali numery/napisy swingman wade'a raczej fejk. bardzo krzywy Mozna tez znalezc na necie 'style guide' do brandingu danego klubu. Stamtad mozna dokladny kroj pisma ogarnac i wydrukowac. Nawet gdzies mialem Bobcats u siebie jesli dobrze pamietam. Sprawdze to. a wlasnie BB2, narazie ruchu nie widze a moze ciebie zainteresuje -> http://allegro.pl/koszulka-z-autografem-jordana-farmara-nba-lakers-i2804131595.html co prawda nie nie mam COA do niego, ale jest prosto z Wasserman Media Group wiec legit. Edytowane 21 Listopada 2012 przez Fartman86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAO Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 http://allegro.pl/champion-nba-majerle-koszykowka-koszulka-i2799217700.html replica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nas Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 o litery raczej ciezko. najpredzej trzeba znalezc w necie podobna czcionke i zrobic w jakiejs solidnej drukarni naklejane napisy/numery. mozna tez poszukac oficjalna tkalnie charlotte bobcats gdzies ostatnio udalo mi sie znalezc gosci z sonics i lakers. z bobcats tez pewnie gdzies sa, moze oni by ci odprzedali numery/napisy Dzięki za odp. Akurat nie chodziło mi tylko o Bobcats (chociaż chętnie zrobiłbym jersey Bena Gordona) ale o litery w ogóle. Gdyby udało ci się zadziałać coś z goścciami od Lakerów to daj znać, będę zainteresowany Mozna tez znalezc na necie 'style guide' do brandingu danego klubu. Stamtad mozna dokladny kroj pisma ogarnac i wydrukowac. Nawet gdzies mialem Bobcats u siebie jesli dobrze pamietam. Sprawdze to. Fart możesz mi powiedzieć gdzie konkretnie można znaleźć krój numerów/liter ? I później wydrukować i do krawca? Nie do końca rozumiem na czym to polega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fartman86 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Dzięki za odp. Akurat nie chodziło mi tylko o Bobcats (chociaż chętnie zrobiłbym jersey Bena Gordona) ale o litery w ogóle. Gdyby udało ci się zadziałać coś z goścciami od Lakerów to daj znać, będę zainteresowany Fart możesz mi powiedzieć gdzie konkretnie można znaleźć krój numerów/liter ? I później wydrukować i do krawca? Nie do końca rozumiem na czym to polega Tak, o to mi wlasnie chodzilo. Ogarniasz jakim krojem jest napisane dokladnie wszystko na ich koszulkach. Kupujesz go albo sciagasz (w zaleznosci co to za kroj) i poprostu zamawiasz literki/cyferki. Niestety ale w tym brand identity ktory mam na dysku nie ma opisu fontu. Mozesz sprobowac uzyc http://www.whatthefont.com wrzucajac dobre zdjecie i strona ci rozpozna co to za font. I wtedy bedziesz mogl go kupic/sciagnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Jeśli chodzi o czcionki ze świata amerykańskiego sportu to tutaj można pobrać w TTF: http://eriqjaffe.50webs.com/ co prawda czcionki NBA są na sezon 06/07 ale sporo zespołów dalej ma takie jakie miało i wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Wiecie może czy fullmoonjerseys z ebaya wysyła paczki jako gift i z zaniżoną wartością? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi