Richie Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Nie chcę Cie martwić, ale niedawno był taki jersey na allegro: http://allegro.pl/rodman-pistons-bulls-lakers-jordan-james-usa-nba-i2431153828.html Aukcja wisiała ze 3 dni, aż w końcu ktoś się skusił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byq Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Widziałem tą aukcje, wiem że to og M&N bo już się dowiadywałem o nią ale ona ma małą siatkę a w oryginalnych latach 80-90 Detroit Pistons używało dużej siatki i takiej koszulki poszukuję, mam małego bzika :-) na temat Rodman-a i zależy mi na koszulkach jak najbardziej odzwierciedlających meczówki. Ale dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Byq nie wiem czy cos takiego szukasz http://www.ebay.com/itm/Authentic-Mitchell-and-Ness-Dennis-Rodman-Detroit-Pistons-Throwback-Jersey-48-XL-/180913044682?pt=US_Basketball_Fan_Shop&hash=item2a1f41fcca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 "Shipping to lower 48 states only." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Widziałem tą aukcje, wiem że to og M&N bo już się dowiadywałem o nią ale ona ma małą siatkę a w oryginalnych latach 80-90 Detroit Pistons używało dużej siatki i takiej koszulki poszukuję, mam małego bzika :-) na temat Rodman-a i zależy mi na koszulkach jak najbardziej odzwierciedlających meczówki. Ale dzięki za info. Na twojej focie różowy kołnierzyk sugeruje dresik San Antonio... rozumiem, ze fanem Robaka jesteś przede wszystkim z czasów Pistons czy overall? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 "Shipping to lower 48 states only." sorrki nie zauwazylem http://allegro.pl/nba-koszulka-warriors-swingman-adidas-monta-ellis-i2446152230.html OG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byq Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 (edytowane) Fanem robaka jestem począwszy od pistons poprzez spurs jak i bulls, lakers i dallas:-) Czyli cała kariera. Szukam każdej koszulki z każdego jego okresu jak najbardziej zbliżonej do meczówki. Jak coś kolega wie na temat koszulek Robaka z innych okresów niż Pistons mile widziane info. Na twojej focie różowy kołnierzyk sugeruje dresik San Antonio... rozumiem, ze fanem Robaka jesteś przede wszystkim z czasów Pistons czy overall? Edytowane 27 Czerwca 2012 przez Byq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byq Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 To jest ten sam Ness co na allegro mała siatka szukam (niewiem czy znajde) dużej siatki. Mam jednak nadzieje że kiedyś znajde ta jak i inne narazie mam pro-cata z bulls i z savages:-) Byq nie wiem czy cos takiego szukasz http://www.ebay.com/itm/Authentic-Mitchell-and-Ness-Dennis-Rodman-Detroit-Pistons-Throwback-Jersey-48-XL-/180913044682?pt=US_Basketball_Fan_Shop&hash=item2a1f41fcca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 pokaż tego pro-kota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KikoDymas Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 XL Swingman ma takie samą długość co Swingmana Revolution czy sie różnią na długosc i szerokosc?? Jest ktoś kto mógłby porównać ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byq Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 [ATTACH=CONFIG]472[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]473[/ATTACH] Prosze Richie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 do Byq: VERY NICE. Świetny ten jersey pro-cut Bulls. Jakieś z bliższej odległosci fotki byś umieścił, wyszyć, dolnej metki, kołnierzyka. Jest na czym oko zwiesić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Pro-cut świetny, gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 co z tym ellisem ? http://allegro.pl/nba-koszulka-warri...446152230.html OG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 coś kiepsko linka wkleiłeś, bo się nie otwiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 http://allegro.pl/nba-koszulka-warriors-swingman-adidas-monta-ellis-i2446152230.html?source=oo sorrka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byq Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 [ATTACH=CONFIG]474[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]475[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]476[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]477[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]478[/ATTACH] Proszę DamianOItalianO :-) Richie dzięki za dobre słowo :-) do Byq: VERY NICE. Świetny ten jersey pro-cut Bulls. Jakieś z bliższej odległosci fotki byś umieścił, wyszyć, dolnej metki, kołnierzyka. Jest na czym oko zwiesić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 @ryba83: niby nie wygląda źle, ale nie jestem do końca przekonany czy to jest og. Dopytałem sprzedającego o szczegóły, jak się czegoś dowiem to dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 OK, moje przypuszczenia się wyjaśniły. Koszulka jest og, ale jest to rozmiar youth. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi