DamianOItalianO Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 @ loveNYK Ja mam do sprzedania oryginalny jersey NYK Marbury Reeboka. Podaj e-maila na prw to wyślę Ci zdjęcia jak jesteś zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 @tsyg: jak chcesz to mam na sprzedaż swingmana Rev30 Celtics, zielonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loveNYK Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Sprzedam jersey Lakers. Magic Johnson niebieski. Jak cos to priw[ATTACH=CONFIG]191[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]193[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]194[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Niestety fake. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Ostatnio był taki na allegro: http://allegro.pl/adidas-los-angeles-lakers-nr-32-magic-johnson-i2056103616.html to był oryginał?? O fuck.. na metce jest inne logo Lakers. Jak się mocno przyjrzeć na tej loveNYK w numerze "32" żółty (sam odcień to może tylko wina światła i aparatu) nie jest prawidłowo wyszyty. Muszę przyznać, że ja się nabrałem. Powiedziałem oryginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsyg Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 jest w ogóle cień szansy na oryginalność swingmana z Hongkongu ? http://www.ebay.pl/itm/NBA-LA-Clippers-Blake-Griffin-32-Revolution30-Swingman-Red-Away-Jersey-S-2XL-/330670977084?pt=US_Basketball_Fan_Shop&var=&hash=item7dbda86a36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Ogólnie: 5%. W tym przypadku: 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loveNYK Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 [ATTACH=CONFIG]195[/ATTACH] Gdzie moge to wyrwac ? Bo chyba tylko u Spike Lee ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Co do czapki to nie mam pojęcia, ale z jersey'em nie będzie większego problemu. Sam miałem kiedyś taki, bodajże Allana Houstona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsyg Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 zanim uruchomię ebaya wole tutaj zapytać, ma ktoś z was na sprzedaż cokolwiek Clippersów ( poza rozmiarami powyżej xl) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blunted Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 czy ktoś z doświadczonych kolegów mogłby doradzić jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę na ebay-u bądź sklep, szukam jersey-ów olajuwona, ewinga i barkleya narazie znalazłem takiego oto: http://www.ebay.com/itm/NBA-HAKEEM-OLAJUWON-Houston-Rockets-Away-Swingman-Jersey-Size-MEDIUM-New-/150734995821?pt=AU_Basketball_Sporting_Equipment&hash=item231881816d sprzedawcę z Australii dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolejorz Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 (edytowane) Ma ktoś może coś na sprzedaż? Interesują mnie w szczególności autentyki lecz gdyby ktoś miał swingmany na sprzedaż też prosił bym o wiadomość. Edytowane 5 Lutego 2012 przez kolejorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 ja mam swingmana Derick Rose czerwona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 authentic championa tmaca z rockets i authentic championa t parkera z spurs i z 4 repliki championa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsyg Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 raczej chodliwy jersey pojawił się w spoko cenie na allegro http://allegro.pl/koszulka-adidas-chicago-bulls-derrick-rose-i2102066622.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 za uzywanego swingmana to spoko cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Strasznie zniszczony z tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsyg Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 faktycznie tyłu nie zauważyłem myślałem że to flash, biorąc pod uwagę ceny jakie osiągają ostatnio nawet stare europejskie repliki Byków na Allegro cena za aktualny jersey jeszcze spoko, gdyby była "mega super" to raczej bym sam najpierw wciągnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxi102 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Ma ktoś może na sprzedaż jerseya Derricka Rose'a w czarnym kolorze w rozmiarze L ? Jeszcze interesowałby mnie Webb, Rondo i Jordana też w L'ce. Jeżeli ktoś ma cokolwiek z tego niech pisze na priv a jak nie to podaje linki OG z ebaya lub też jakiejś innej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 http://sports.yahoo.com/blogs/nba-ball-dont-lie/andray-blatche-fan-creates-favorite-custom-jersey-201243549.html dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi