DamianOItalianO Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Jakbyście coś kupowali od tego sprzedawcy: http://shop.ebay.com/fullmoonjerseys/m. ... ksid=p3686 to jakby się udało Wam dogadać, że prześle kilka rzeczy w jednej paczce to ja bym coś od niego wziął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 on sprzedaje więcej rzeczy w jednej paczce Być może ja będę coś brać to dam Ci znać Wie ktoś może ile szerokości miały authentic'i rozmiar 52 z 2009? np. http://cgi.ebay.com/AUTHENTIC-NEW-ORLEA ... 3f0912ada8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Również byłbym chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuuya Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 A jak to jest z rozmiarami amerykańskimi? Ich XL odpowiada naszemu XL? Gdzieś kiedyś widziałem taką fajną tabelkę, ale nie mogę jej znaleźć. :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 to zależy o co pytasz... w koszulkach jest taki misz masz, że lepiej szukać po forach albo ktoś może wymierzył Albo zapytać sprzedawcy I czy Xl odpowiada naszemu? Raczej odpowiada naszemu XXL jak nie dalej No ale to oczywiście zależy od koszulki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuuya Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Ok, dzięki. Jeszcze jedno pytanie => http://cgi.ebay.com/Tracy-McGrady-Houst ... 6672d2ade2 oryginalny swingman? Jakiś taki dziwny ten kolor. Tutaj jest 25+19, więc w sumie te kilka $ taniej, a poza tym koleś ma dużo innych koszulek. Co do ceny to generalnie pewnie można znaleźć taniej, ale problem jest wysyłka, która z tego co widzę często kosztuje tyle co sama koszulka.Niestety koleś nie wysyła do Polski. ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Gość wysyła do Polski, jak najbardziej Doczytaj sobie dokładnie Zresztą chyba, możemy zrobić jakieś większe forumowe zamówienie od ullmoonjerseys ??? Koszty by się podzieliło i wychodzi cudnie tanio edit: kolorem się nie sugeruj, po prostu takie światło Ja bym wziął Nowika jersey'a ale zaczynają coś niebezpiecznie znikać... właśnie w tej chwili kolejny znikł i chyba ostatni mi się ostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuuya Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 A faktycznie. Bo spojrzałem tylko na 'I will only ship to Mexico, Italy and Spain', ale dalej w prawo to już nie. ;P Spoko, w takim razie ja na 95% tego T-Maca od fullmoonjerseys wezmę, więc jak się Panowie zdecydujecie, to możecie mnie włączyć do dealu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Odpowiadając na pytania: - rozmiary amerykańskie zawsze są większe od naszych (jak bardzo, zależy od firmy i roku) - 52 z 2009 będzie miała ok. 66-68cm szerokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 aż takie wielkie? To teraz znowu zmniejszyli??? Bo obecne authentici 52 (3XL) mają 122.9 cm (48.4 inches) w klatce... Chyba ich popieprzyło... te koszulki to jedna wielka loteria. A to ciągle rozmiary rosły, to teraz dla odmiany zmniejszają ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuuya Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 o_O W takim razie mniej więcej jakie wymiary ma ta eLka? Bo już się kompletnie pogubiłem.. ;o http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... K:MEWAX:IT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 No przecież są podane . Trzeba tylko przeliczyć z cali na cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 1 cal = 2.54 cm jakby ktos jeszcze nie wiedzial jesli chodzi o tabelki z rozmiarami to odsyłam na nba store ps. apropo nba store to ostatnio chyba zawarli jakas umowe z mitchell&ness ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Wpisz w google np. "70 inches" to Ci od razu przeliczy na nasze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuuya Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Nie no, spoko, po prostu nie zauważyłem tych wymiarów na stronie aukcji. Potrafię sobie zamienić cale na centymetry, lajt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 To kto się pisze na zakupy u fullmoonjerseys?? Ja wbT Luki ktoś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sting Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 chętnie też się dołączę do tego zamówienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Tylko pamiętajcie, że będzie trzeba się zapytać czy się chłop zgodzi na łączoną przesyłkę czytałem w niektórych aukcjach, że nie jest możliwe ale żeby kontaktować się odnośnie konkretnych produktów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Ale w jakim znaczeniu łączoną przesyłkę? Po prostu jedna osoba by kupiła i potem porozsyłała innym(tak mi się zdaje, oczywiście wszystko byłoby uprzednio opłacone żeby nikt nie był stratny). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Też tak sądzę. A od jakiej wartości przesyłki mogą nam cło dowalić?? Trzeba i tego uniknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi