badboys2 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 pepis always on time:) sa spoko. zastanawia mnie jednak jak by to wygladalo, gdyby jednak byly 2 pasy tego samego koloru co w retro. sam mam autentyka mj'a retro z wizards i to jeden z moich ulubionych jerseyow ale ten wlasnie ma 2 pasy tego samego koloru i to jest spoko. co nie zmienia faktu,, ze im dluzej patrze na nowy dizajn wizz, tym bardziej mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 badboys2 sa spoko. zastanawia mnie jednak jak by to wygladalo, gdyby jednak byly 2 pasy tego samego koloru co w retro. sam mam autentyka mj'a retro z wizards i to jeden z moich ulubionych jerseyow Jak znajdziesz chwilę to zrób fotkę i zaprezentuj koszulkę szerszej publice Mi osobiście tez coraz bardziej podobają się te koszulki. Sądziłem, że po tym jaki mieli ostatnie stroje, po tym jakie mają logo czarodzieja pójdą w strach pomyśleć co... a tu mnie zaskoczyli takim rozważny projektem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolejorz Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 http://allegro.pl/nba-dwight-howard-orl ... 23810.html jak org. to zaklepuje. jeszcze tylko 10min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 fake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolejorz Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 ok. dzięki, miałem takie przeczucie(org. Howarda za tą cenę i jakby trochę napisy krzywo) jednak wolałem spytać się fachowców 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 BB2, dzięki Tak teraz się przyglądam tym zdjęciom w nowych koszulkach i czy mi się wydaje czy: a) Albo oni mają swingmany na sobie Zrezygnowali z Rev30, bo ja tego charakterystycznego wzorku nie dostrzegam na ich koszulkach. Swoją droga też trochę dziwne iż pokazali to wszystko w maju a nie w okolicach draftu jak to ma miejsce zazwyczaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 ok. dzięki, miałem takie przeczucie(org. Howarda za tą cenę i jakby trochę napisy krzywo) jednak wolałem spytać się fachowców 8)nie jestem fachowcem, ale tutaj odrazu rzuca sie w oczy rozmiar 50 - a takiego nie ma w autentykach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolejorz Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 BB2, dzięki Tak teraz się przyglądam tym zdjęciom w nowych koszulkach i czy mi się wydaje czy: a) Albo oni mają swingmany na sobie Zrezygnowali z Rev30, bo ja tego charakterystycznego wzorku nie dostrzegam na ich koszulkach. Swoją droga też trochę dziwne iż pokazali to wszystko w maju a nie w okolicach draftu jak to ma miejsce zazwyczaj. Może od przyszłego sezonu rezygnują z Rev30 :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Apropo tych wizardsów to troszke polecieli w banał, bo to taki oldskul a'la Bullets dawni, choć w sumie wygląda to przyzwoicie. BTW takie zmiany niektórym zwyczajnie nie wyszły np. IMO Sixers wiele stracili w aktualnych strojach, tesknie za tymi kojarzonymi z ai głownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 pepis, przyjrzyj sie:) niestety sa dziurki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 http://allegro.pl/koszulka-jordan-i1608874893.html a to co za koszulka? I co to za historia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 fake, ale historia prawdziwa. Przed meczem z Orlando Jordanowi skradziono koszulkę, a że nie było innej to zagrał jedyny raz w karierze z numerem 12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazper Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 http://allegro.pl/buty-nike-lebron-sign ... 04347.html buty og ? wie ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 buty oceniają w innym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondo999 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Ciekawe za ile poszłaby ta koszulka Jordana z #12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 W ogóle można dostać taką koszulkę? Raz, że ona nie ma nazwiska... to jedynie chyba można by w jakimś storze prosić o zrobienie customa bez niczego z numerem 12... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondo999 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Chodziło mi o game-worna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 to taki święty graal wśród jersey'ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikini_bandit Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 http://blog.mitchellandness.com/post/NE ... TICS!.aspx nowości od M&N, to tak na przyszłość, jak będzie nas stać na kupowanie w sklepie M&N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi