Moro Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 http://allegro.pl/item1021564068_paul_p ... 0_xxl.html A co powiecie o tej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SideroxPl Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Ale jeśli ktoś nie jest kolekcjonerem to ta jakość od Parkiego jest zadowalająca ?? Choć podróbka chinśka Adidasa ale dobrze wyszyta czy jak ? Chyba zostaje mi przeglądania ebaya i bawienie się w kupowanie przez $$$$ :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikini_bandit Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 http://allegro.pl/item1021564068_paul_pierce_celtics_nba_koszulka_nowa_bos0110_xxl.html A co powiecie o tej? swingman jak swingman, ale cena o duuuużo za wysoka Ale jeśli ktoś nie jest kolekcjonerem to ta jakość od Parkiego jest zadowalająca ?? Choć podróbka chinśka Adidasa ale dobrze wyszyta czy jak ? Chyba zostaje mi przeglądania ebaya i bawienie się w kupowanie przez $$$$ :mrgreen: zawsze moge Ci sprzedać tego Pierce'a o którym pisałem wcześniej (zdjęć nie ma bo nie jest w kolekcji ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SideroxPl Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Wybacz bikini ale ONLY MAGIC ! Ale ty ją od Parkiego kupiłeś ? Bo teraz razem z przesyłką ma po 170 zeta tylko o jakość mi chodzi... bo z Ebayem zabawy co nie miara miałbym z tymi $$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikini_bandit Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 nie, nie kupowałem od Parkiego, moja to jest niby-autentyk tzn podwójnie wyszywana (tzn podwójny materiał), bez logo adidasa u góry (jak w autentykach) metka adidasa, tylko siatkowana, a powinna być z materiału jednolitego, np dry-fit edit: a co do ebaya, to wcale nie jest tak trudno, jak masz konto bankowe, jakiekolwiek, to mozesz przelac na paypal a on sam zmienia walute Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SideroxPl Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Z racji tego, że nie Magic to nie było tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikini_bandit Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 magic mam tylko arroyo czarną hwc adidasa i białą mcgrady'ego nowego championa (taki -wyszywano-naklejany, ładny ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SideroxPl Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 To myślałem, że ciężej będzie Ebayem. Tylko tam pewnie też znajdę oszustów, a mi nie zależy wcale na meczowych rarytasach... Zadowoliłby mnie zwykły, lecz oryginalny Swingman. @EDIT W sklepie NBA taki swingman to 80$... Tylko pewnie nie ma wysyłki za granicę... akurat tu nie ma raczej mowy o fake'ach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Ale jeśli ktoś nie jest kolekcjonerem to ta jakość od Parkiego jest zadowalająca ?? Choć podróbka chinśka Adidasa ale dobrze wyszyta czy jak ? Chyba zostaje mi przeglądania ebaya i bawienie się w kupowanie przez $$$$ :mrgreen: Spytaj tych co kupili np. po 10 praniach. Poza tym fake'i miewają krzywo wyszyte napisy, metki w złym miejscu, zniekształcone loga itd. Jak chcesz ryzykować - Twoja sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SideroxPl Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Ale jeśli ktoś nie jest kolekcjonerem to ta jakość od Parkiego jest zadowalająca ?? Choć podróbka chinśka Adidasa ale dobrze wyszyta czy jak ? Chyba zostaje mi przeglądania ebaya i bawienie się w kupowanie przez $$$$ :mrgreen: Spytaj tych co kupili np. po 10 praniach. Poza tym fake'i miewają krzywo wyszyte napisy, metki w złym miejscu, zniekształcone loga itd. Jak chcesz ryzykować - Twoja sprawa. Twój post zdecydowanie odradził mi kupno koszulki od Parkiego Przemówiłeś mi dobitnie do rozumu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 dziwi mnie troche ten mail fabrolo, bo czesto zagadywal do mnie kiedys na gg w sprawie koszulek itd. i wydawal sie byc normalnym gosciem... ale jak widac nie do konca tak jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikini_bandit Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 ja tam nigdy się z nim nie kontaktowałem, napisałem grzecznie, że sprzedaje swingmana, a on się do mnie rzucił jakbym nie wiem co zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SideroxPl Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 http://www.allegro.pl/item1019160708_ch ... _igla.html http://www.allegro.pl/item998191180_adi ... nba_l.html ciekawy jestem opinii co do zamieszczonych wyżej koszulek... szczególnie do tej drugiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 http://www.allegro.pl/item1019160708_champion_nba_orlando_magic_a_haradawy_l_igla.html http://www.allegro.pl/item998191180_adi ... nba_l.html ciekawy jestem opinii co do zamieszczonych wyżej koszulek... szczególnie do tej drugiej... 1. replika championa choc dziwne, ze nie ma ani metki dolnej ani znaczka u gory 2. swingman, wyglada na og, z tymze nie wiem czemu, ale z tylu napisy wygladaja jakby byly przekrzywione. Lepiej upewnic sie u sprzedawcy czy naprawde sa krzywe czy to tylko ulozenie koszulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SideroxPl Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Ta koszulka C.Arroyo warta swojej ceny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Jeśli ma proste napisy to już tylko zależy od tego jak bardzo lubisz arroyo/magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SideroxPl Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Arroyo nie jest mi najlepiej znanym zawodnikiem ale Magic uwielbiam choć do fanatyzmu mi brakuje Dzięki za radę jak się upewnię i zdecyduję to kupię ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Pasję do Magic podzielam i rozumiem (sam jestem wielkim fanem), aczkolwiek osobiście nie przepadałem zbytnio za Arroyo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SideroxPl Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Jakby się tu nie przyznać to kibicuję Magic na poważnie dopiero drugi sezon to pewnie przez młody wiek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 arroyo jes oryginalny en hardaway tez. brakuje u niego metki na dole, bo zwyczajnie sie odprula. sam mialem takie europejskie repliki i bardzo czesto odpadaly e metki, jak i logo nba naszyte. nie zmienia to faktu, ze swietny jersey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi