Richie Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Tak w Orlando. Mnie się natomiast nie podoba to wydłużone logo NBA. Poza tym tak jak pisałeś - w oryginale nie było nazwiska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 c'mon tamta 12 pewnie wisi u mj'a w szafie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Almighty Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 http://cgi.ebay.com/authentic-hawks-jer ... 500wt_1182 trochę niewyraźne zdjęcie, ktoś coś więcej może powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 rczej og. wyglada dobrze, nie spotkalem sie z podrobkami tego alternatywnego jerseya. jersey lepiej by sie prezentowal lezac na ziemi, bo przez to, ze wisi na malym wieszaku, kroj moze wydawac sie troche dziwny pozos6tale aukcje tez ma dosc ciekawe z mitchell&nessami (clyde!) i autentykami (jermaine pacers retro, nowy, stary) na czele. nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Gość ma kilka fajnych koszulek, ale nie wysyła do PL :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 pytales go o to? czasami warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Almighty Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 rczej og. wyglada dobrze, nie spotkalem sie z podrobkami tego alternatywnego jerseya. jersey lepiej by sie prezentowal lezac na ziemi, bo przez to, ze wisi na malym wieszaku, kroj moze wydawac sie troche dziwny pozos6tale aukcje tez ma dosc ciekawe z mitchell&nessami (clyde!) i autentykami (jermaine pacers retro, nowy, stary) na czele. nice pytales go o to?napisałem mu wprost o.c.b. jak się zgodzi i zaoferuje normalną cenę wysyłki do PL za ok.10 koszulek, można zrobić większe zamówienie na forum - zobaczymy co odpowie, hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 nie rozumiem, dlaczego wszyscy chca robic wieksze zamowienie. to rzadko kiedy wypala. sam sie tym zajmowalem kilka razy i w najlepszym wypadku zamawiajacy nie straci. zawsze pozniej ktos jest niezadowolony itd. przy jednyum-2 jerseyach przesylka powinna wyniesc ok 13$, czasami 19. to sporo ale jak sie znajdzie taniej to wychodzi i tak niezla cena. zamawianie wiekszych ilosci nie ma takze sensu ze wzgfledu na clo, ktore moze byc narzucone. naprawde odradzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 pytales go o to? czasami warto. Tak, pytałem. Napisał tylko "no". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 no to trzeba szukac dalej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Tak, pytałem. Napisał tylko "no".to znaczy ze wysyla, napewno zna polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu4400 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 http://allegro.pl/item1007443870_reebok ... ml#gallery chyba og??na nba store po 79 $, a nie wiecie jakie są dokłądne wymiary tej koszulki bo nie ma na aukcji, a na nba store nie moge się połapać...?? ,, A miałby ktoś sprzedać swingman'a albo autentyka, jak tak prosze pias, dl ok 75"+" "-" szerokosc ok 55?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Almighty Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Tak, pytałem. Napisał tylko "no".to znaczy ze wysyla, napewno zna polski mi odpisał : "sorry i do nto shp to poland - ride.or.die8278" także trza szukać gdzie indziej :/ a liczyłem po cichu na wylicytowanie paru, hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fartman Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Tak, pytałem. Napisał tylko "no".to znaczy ze wysyla, napewno zna polski łapu-capu z bomby powinno byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikini_bandit Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 http://allegro.pl/item1007443870_reebok_phila_oryginalna_nba_13.html#gallery chyba og??na nba store po 79 $, a nie wiecie jakie są dokłądne wymiary tej koszulki bo nie ma na aukcji, a na nba store nie moge się połapać...?? ,, A miałby ktoś sprzedać swingman'a albo autentyka, jak tak prosze pias, dl ok 75"+" "-" szerokosc ok 55?? to napisz maila do gościa... a jakich koszulek potrzebujesz? ja robię remont kolekcji, więc może akurat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Panowie tak z innej beczki ktos ma namiar gdzie mozna kupic antyrame lub witryne na koszulke tanio?? bede niedlugo potrzebowal ich sporo i jestem ciekaw czy wieszacie w antyramach czy witrynach czy jak moze jakies namiary na tani e-sklep macie troche sie rozg,ladalem ceny dosc wysokie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 sa orginalne autentyki adidasa w rozmiarze 50? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Panowie tak z innej beczki ktos ma namiar gdzie mozna kupic antyrame lub witryne na koszulke tanio?? bede niedlugo potrzebowal ich sporo i jestem ciekaw czy wieszacie w antyramach czy witrynach czy jak moze jakies namiary na tani e-sklep macie troche sie rozg,ladalem ceny dosc wysokie antyramy w Obi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 http://cgi.ebay.com/Pau-Gasol-Nike-Spai ... 2a0684d671 LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi