Grigor Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Siema autentyk ? http://allegro.pl/koszulki-nba-authentic-hardwood-classics-i6701487530.htm Dogadałem się z kolesiem na kwotę 350zł z wysyłką. Jak sądzicie chyba dobra cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 og, wrzucalem tydzien temu linka do olx do tych koszulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Iverson champion i Pierce og. Iverson adidas fake. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarko42 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 https://www.olx.pl/oferta/koszulka-jordan-nike-CID87-IDjVOwB.html co powiecie?? chińszczyzna czy może warto obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Fake Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soviik2 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 og? z góry dzięki https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-koszulke-detroit-pistons-CID87-IDkki1g.html#f0a4ed51d7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Og. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek963 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) Wydaje się że jest z nią wszystko w porządku. (y) Wesele w Radomiu Stojaki na ulotki Poznań Edytowane 30 Marca 2017 przez janek963 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Wiem, że trochę nie ten temat, ale tutaj szybciej się może ktoś odezwie,KToś ma na sprzedaż niedrogo jakąś koszulkę LAL rozmiar S/XS jak tak pisać pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abrakadabra Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Czy koszulki z tej strony są OK? http://www.nbakoszulki.com/p_1891_sklep_nba_golden_state_warriors_nba_koszulki_klay_thompson_11_krotki_rekaw W ogóle zna ktoś tą stronę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Czy koszulki z tej strony są OK? http://www.nbakoszulki.com/p_1891_sklep_nba_golden_state_warriors_nba_koszulki_klay_thompson_11_krotki_rekaw W ogóle zna ktoś tą stronę? Zdjęcie katalogowe więc oryginał, ale nie ma real zdjęcia, więc byłbym sceptyczny. Strona wygląda na robioną na kolanie. Ja bym się bał, jak kupisz i będzie org. daj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abrakadabra Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Zdjęcie katalogowe więc oryginał, ale nie ma real zdjęcia, więc byłbym sceptyczny. Strona wygląda na robioną na kolanie. Ja bym się bał, jak kupisz i będzie org. daj znać. No właśnie - strona wygląda jakby ktoś ją przez translatora przepuścił. Chyba nie będę ryzykował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 fejki, oryginalne jerseye maja tylko legitne sklepy, jak ataf, sklepkoszykarza etc. odpusccie sobie kazdy inny sklep do tego jerseye sa doc drogie, wiec i te topowe sklepy maja bardzo ograniczona ilosc jerseyow topowi zawodnicy predzej cos na adidas.com mozna kupic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abrakadabra Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 A co o takiej koszulce powiecie: http://www.ebay.pl/itm/302174763257?_trksid=p2055119.m1438.l2649&var=601013980255&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Szukam czegoś z rękawkami. Wybór raczej ograniczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 ciezko cos powiedziec po tych zdjeciach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abrakadabra Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 A jest jakaś zasada odnośnie metki na dole koszulki. Bo ta nie ma rozmiaru podanego a inne mają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 moze sprzedajacy usunal ze zdjecia, zeby nie mylic kupujacych ale powinno byc.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 no panowie, lapac, najnowsze family photo doszly 2 pomaranczowe, all star 2004, wyjazdowy #91 w sumie 26 koszulek, 2 mi sie powtarzaja, wiec ich nie umieszczalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Ładny lineup. Myślisz, że masz największa kolekcję Rona na świecie ? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 raczej tak. czesc tej kolekcji to game worny i pochodza bezposrednio od rona, oczywiscie poprzez posrednikow... niemniej obie pacers HWC, asg, czarna lakers i pare innych wystepuja w ilosci 2/3 sztuk. ron nie ma zbyt wielu fanatykow wiec to chyba najwieksza kolekcja. oczywiscie pod uwage bierzemy game worn/game issued i pro cuty byc moze ktos ma swingmany i autentyki ale tez chyba nie w tej ilosci i nie rona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi