bbogacz1986 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Stroje Mikwaukee kozak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rose1 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 http://allegro.pl/usa-basketball-reebok-8-kobe-bryant-oryginal-m-i5455650423.html Jak z tym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 OG replika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 stroje hawks... niestety nie zobaczymy nawiazania do retro, chocby takiego... zobaczymy raczje cos takiego prawdopodobnie do 2 glownych kolorow dojdzie ta zielen, ktora imo nijak do tego pasuje i w ogole mi nie wspolgra z tym, do czego hawks od jakiegos czasu powracaja, czyli do pacmana potwierdzone sa tez wordmarki, ktore znajda sie na strojch nieco roznia sie od tego co jest na projektach tych strojow ale tak bedzie to wygladac. szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 narzekacie na Clippers to macie... . Zawsze może być gorzej. Jak dla mnie ten projekt z trójkątami to totalna padaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat82 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Atlanta to chyba lubi być nieciekawa. Nie no, serio, co to są za stroje? Weszli w ten granat jakiś czas temu, nie mogli z niego wyjśc mimo, że od LAT ich kolory to biały i czerwony (ew wariacje coś z żółtym, czernią) a wpakowali się w granat, stal, a teraz wchodzą w zieleń? Zaraz wyjdzie że zmienią na zielono granatowe? Słabo to wygląda, oj słabo...oni chyba nie bardzo lubią jak się ich koszulki sprzedają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 zobaczymy. poki co wyglada to fatalnie ale... moze na zywo bedzie wygladac to duzo lepiej? stroje z lat 80tych tez poczatkowo uznawano za slabe podobnie jak te z 90's z jastrzebiem. dzis sa kultowe. moze to i dobrze, ze nie poszli w prostote jak wszyscy tylko cos tworza. problem w tym, ze to co stworzyli na tych fotkach wyglada zleeeee... choc spodenki nawiazuja do tych z czasow jastrzebia. kto wie, moze z tych trojkacikow ulozy sie jakis wzor, ktorego nie widzimy poki co... trojkaty to tez podobno sybol atlanty, r8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 A ja myślałem że gorzej być nie może... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) doszedl wreszcie domowy artest, wiec kwestie bulls moge juz zamknac. doszla tez taka perelka jest tez pare innych ale nie zdarzylem zrobic fotek. dojdzie tez pare innych rzeczy ale to kwestia czasu... Edytowane 23 Czerwca 2015 przez badboys2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolejorz Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 W rzeczywistości nie wygląda to aż tak źle, a stwierdzę że nawet ładnie, przygarnąłbym spodenki czerwone albo czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Czarne nawet spoko. Podoba mi się też "A" w czerwonej wersji. Numery natomiast przypominają mi trochę te chińskiej reprezentacji z Olimpiady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Kurde.. ładnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Czarny Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Dla mnie te A w czerwonych również super wygląda poza tym stroje całkiem spoko, szczególnie ostatnia wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 og? http://allegro.pl/jersey-lebron-james-cleveland-roz-l-swingman-i5472921736.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 fake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 najfajniesze jest to, ze czerwone spodenki mozna stosowac do czarnej koszulki i czarne spodenki do czerwonej koszulki o czym pisano na oficjalnej stronie hawks. niewykluczone, ze hawks czasami tak zagraja, choc nie wiem jak przepisy nba na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziurson Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 http://allegro.pl/usa-basketball-reebok-8-kobe-bryant-oryginal-m-i5477430370.html og? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Og Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Na adidasie znowu całkiem fajne przeceny,nie są to koszulki po 9 zł ale np 114 zł za CP3 jest spoko.Właśnie zgarnąłem,Kobe wyjazdowy też taniej,Wall,Lillard,Howard z Rockets.Ogólnie przeceny na niektóre koszulki 50%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 PO 114 to są Repliki a Swingmany po 169 co nie zmienia faktu, że to i tak o 50% taniej niż zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi