Sharif Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Taka sytuacja: Dwa zamówienia podczas ostatniego szalu z adidas.pl W pierwszej paczce zamówienie nr 1 nie ma jednej koszulki XL W drugiej paczce zamówienie nr 2 są 2 koszulki za dużo. Robić coś z tym? Ktoś miał taką sytuację? Adik sam się odezwie czy po prostu obciąży mi konto za nadprogram? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Myślę, że nawet się nie zorientują. Ja bym olał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) ja bym totalnie olał całą sytuacje, kupilismy nowe swingmany legendarnych graczy po 9zł za sztuke jebneli sie niemcy z cena na stronie , nie ma co pisac od nich , jak by tego bylo malo dostalem 1 jersey wiecej : D Edytowane 27 Stycznia 2015 przez eazyonee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Ja dostałem swoje 9. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t31.0-8/10931505_10200228966323049_8283676503682605813_o.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Ładnie pojechaliście z ilością. Widzę, że allegro będzie obładowane ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 to teraz piszcie co macie na handel lub wymiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Rodman M wyminie/sprzedam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) S - Rodman, Bird, Iverson, Kemp, Shaq M - Bird, Iverson, Kemp, Shaq L - Kemp Wymienie na autentyki , lub cos zwiazanego z Bykami z czasow MJ'a lub cos zwiazanego z Iversonem / Sprzedam Edytowane 27 Stycznia 2015 przez eazyonee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) Wymenię Iversona L, na Birda L/MI sprzedam Iversona L jak coś Edytowane 27 Stycznia 2015 przez matiwrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
facepalm Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Są większe niż się spodziewałem, więc mogę zamienić Iversona roz. M na Kempa, Birda lub Shaqa roz. S i Rodmana też M'kę na S'kę. Jak ktoś chętny to pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Ja potrzebuję Kempa XL oraz Birda i Rodmana S.Mam Iversona i Shaqa S - bo ponad program no i flotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq117 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 jakie wymiary ma S Iversona? i za ile by ktoś sprzedał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Około 54 pod pachami i około 76-77 długość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nandu34 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) Mam do wymiany tę koszulkę z adidas.pl Iversona rozmiar M. Z metkami. Na koszulkę Iverson, Bird, Rodman rozmiar S. Ewentualnie mam do wymiany Shaqa M za Shaqa S. Te rozmiary naprawdę mnie zaskoczyły Za ile mielibyście do sprzedania koszulke S Rodmana, Birda? Jak się nie uda wymienić to może kupie w jakiejś ogarniętej cenie. Edytowane 27 Stycznia 2015 przez Nandu34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Jak macie na zbyciu Kempa i shaqa L lub XL to jestem zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 jakie wymiary ma S Iversona? i za ile by ktoś sprzedał? 54 szerokosc 76 dlugosc przod 81 dlugosc tyl , Jak macie na zbyciu Kempa i shaqa L lub XL to jestem zainteresowany Mam Kempa L - 150zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Mam Kempa L - 150zł jaka długośc i szerokość ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) Proponuję przeniesienie się do działu "kupię sprzedam" bo tutaj zrobił się prawdziwy rozpierdol i pytania o org koszulek nikną. Edytowane 27 Stycznia 2015 przez Sharif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 nie wiedziałem gdzie pisać a nie chciałem zakładać nowego tematu więc postanowiłem, że zapytam o to tutaj. Chciałbym kupić koszulkę Damiana Lillarda najlepiej czarną bądź czerwoną wersję. Ciekawią mnie ceny w polsce: Swingman zwykła replika (nie z bazaru) Oraz gdzie taką dostanę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojdal Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Kupię jakikolwiek jersey - rozmiar L. Najchętniej Kemp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi