Sharif Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Statek w drodze. Dawaj adres na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat82 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 możecie podrzucić linka do tych koszulek? ja widze TYLKO Kempa i jest brak towaru:( a innych nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Czarny Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Chyba już po ptokach, widziałem jeszcze Iversona, Rodmana i Birda ale dodać do koszyka już nie można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat82 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 no własnie wczoraj próbowałem kempa i już nie można było - innych nie widziałem a dziś znów chłopaki piszą że można było a teraz znów nie...więc będę próbował ale ja mam link tylko do kempa więc inne by się przydały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Bird i Rodman są ale po 175 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasidwa Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Też nie miałem szczęścia. Co zajrzę to wszystko po 230.e: teraz widzę sporo swingmanów za pół ceny jest. http://allegro.pl/starter-orlando-magic-nba-basketball-jacket-xxl-i5009897122.html widział ktoś coś takiego innych drużyn? Edytowane 23 Stycznia 2015 przez rasidwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Statek w drodze. Dawaj adres na PW poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Link i nie działa i koszulek nie widzisz ponieważ już ich nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dworu Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Pytanko do osób które zamawiały koszulki z adidasa za 9zl. Dostaliście mejlowe potwierdzenia swoich wszystkich zamówień ? Ja zamawiałem kilka razy to dla siebie do dla kumpli i jest dupa bo przelewy poszły / potwierdzenia przelewów są ale potwierdzenia od adidasa mam tylko do co drugiego zamówienia... Kiedy na stronie "adasia" wchodzę w "status zamówienia" i wpisuję numer potwierdzonych przez nich zakupów wszystko jest ok Ale kiedy wpisuje numer zakupu do którego nie dostałem potwierdzenia mejlem jest dupa / komunikat że takie zamówienie nie istnieje. Mam nadzieje ze przyślą te koszulki (bo zwrot kasy to chyba oczywistość) Pisałem do nich mejla ale póki co bez odpowiedzi. Ktoś też ma taki problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Obstawiam, że koszulek nie dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat82 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 ludzie , za 9 zł swingman ! jak dostaniecie co trzecią koszulkę za ktorą zapłaciliście to itak będzie MEGA DEAL! Ja z chęcią odkupię koszulkę szaka czy kempa czy birda rozmiar M jak ktoś będzie chciał sprzedać oczywiście powyżej 9 zł hehee powiedzmy za 70-80 zł chętnych zapraszam na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Illest Brother Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 a ja odkupie rodmana xl podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasidwa Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 jak ktoś będzie miał coś na resell w M to ja też chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) za 150PLN chetnie cos odsprzedam ( polowa ceny ) Edytowane 25 Stycznia 2015 przez eazyonee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 W sumie też moge sprzedać Rodmana M za 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dworu Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 I ja będę miał kilka na sprzedawke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 ja też bede miec na sprzedaz rozmiar L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiCiU Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 jakby ktoś miał jakiś rozmiar M lub L do sprzedaży to też byłbym zainteresowany kupnem Oczywiście w zależności ile bd sobie za nie życzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Może poczekajcie z tym handlem jak koszulki dojdą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) poszukuje koszulki Derricka Rose'a w wersji authentic, moge kupic ale wolałabym wymienić. Moge zaproponować jordana z bulls rookie sezon w authenticu lub shaq'a z Lakers rowniez w authenticu. Moge również wymianc na kilka swingmanów z kolekcji: https://imageshack.com/my/images mam jeszcze Chris'a Paul'a, białego z hornets byłbym jeszcze zainteresowany Kempem z sonics, nash'em, z suns, malonem z Jazz, shaqiem z magic, kazdym barkleyem i pippenem w authenticu lub swingmanie Edytowane 25 Stycznia 2015 przez ghost41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi