badboys2 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 zaintrygowal mnie ten kobas. tez odpuscilem, bo widzialem, ze 42 mozesz napisac ile cm szerokosci ma ta koszulka pod pachami? wykonany pieknie. ale 42? kobe w championie mial 44-46 ale to jak byl rookie.w 98/99 zmienil z 46 na 50, wiec watpie by 42 bylo dla niego. niewykluczone jednak, ze zrobione w tym samym miejscu gdzie lakers mieli robione koszulki, badz przez eps'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 NIe widzialem nigdy meczowki mamby od champion size 46 z COA. drugi sezon gral w 46 rozmiarze wiekszosc , ale juz od nike , 50 pod koniec sezonu mial z tego co czytalem. szerokosc na plasko 53cm ja sobie wyobrazilem to tak , ze po zmianie firmy champion na nike , kobe mogl sobie sprawdzic rozmiarowke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 (edytowane) huehuehue , ghost@ ale ci koles odpisal na posta na nike talku Seagal'a strzelajacego usmialem sie ladnie przed kompem Seagal jest na mnie za gruby... to w ogole jakis blad forum, nie napisalem tego posta... Edytowane 30 Sierpnia 2014 przez ghost41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasidwa Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 http://oi57.tinypic.com/fkwfup.jpg http://oi57.tinypic.com/66xnqg.jpg jak z tym swingmanem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 eazy tu masz wpis na forum dana cenicerosa goscia, ktory handluje uzywanymi rzeczami lakersow, ma jakies koneksje w klubie i jest sprawdzonym zrodlem w tej kwestii http://www.gameuseduniverse.com/vb_forum/showthread.php?t=7671 nie ma nigdzie mowy o koszulce 42. zreszta jesli dobrze kojarze, przedluzenie jakie nosil do 99/00 to +3 nie sadze, by kobe probowal rozmiary. jak juz to szedl w kierunku wiekszych rozmiarow. ktos dorwal meczowego blanka, doszyl numery i nazwisko i wrzucil na sprzedaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 co do przedluzenia to od nike mial +4 w tym zesonie i nastepnym, nie +3. Bardzo mozliwe ze bylo tak jak mowisz z blankiem , ale nie wyklczam tez drugiej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 http://olx.pl/oferta/tony-parker-san-antonio-spurs-adidas-nba-koszulka-CID767-ID6Atvr.html#3f3e523765 Og? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 literka A nieco rozni sie od tego co jest w meczowkach z tamtego okresu, nazwisko tez jest inaczej rozlozone, wiec nie robilbym sobie zbytnio nadziei. ale jersey fajny, szkoda tylko, ze tak waski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Parker fake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasidwa Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 http://oi57.tinypic.com/fkwfup.jpg http://oi57.tinypic.com/66xnqg.jpg jak z tym swingmanem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Na pierwszy rzut ok wyglada ok ale przydałyby się lepsze zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) literka A nieco rozni sie od tego co jest w meczowkach z tamtego okresu, nazwisko tez jest inaczej rozlozone, wiec nie robilbym sobie zbytnio nadziei. ale jersey fajny, szkoda tylko, ze tak waski... Ja tam nie dostrzegam roznicy w literce "A" , co do nazwiska to jedne byly mniej , jednej bardziej zaokraglone z tego co widac na aukcjiach. Jerseye z tego sezonu to rzadkosc z tego co widac w internecie, przynajmniej wyjazodwe. najwiecej jest z 98-99... BTW: napisalem CI priva jakies 2 tygodnie temu, dostales ? Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez eazyonee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 w meczowych "A" na dole ma wyrazna przerwe priv? nic nie dostalem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 ja nie wiem gdzie ty widzisz roznice jak dla mnie jest wszsytko identyko Pisalem z pytaniem czy nie chcialbys mi pomoc w sprzedaniu jerseyow co mam na forum wystawione na sprzedaz, na takiej zasadzie jak poprzednim razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 to nie splaciles konta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 nie splacilem tego bardzo zadluzonego , bo nie mam tyle kasy , a tam jest okolo 1000złł do splacenia bo to w euro przeliczane, a mialem jeszcze 2 konta ktore splacalem na biezaco to mi powiazali po czasie z tym zadluzonym. I taka motanina sie porobila , musialem dzwonic do US i nic nie zalatwilem. Na Kobiego to pozyczke wzielem , i musze sprzedac te jerseye ktore mam zeby sie kasa zwrocila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 tym razem ci juz niestety nie pomoge, mialem troche za duzo $ po stronie sprzedazy/zarobku i musze na jakis czas przystopowac przez to zmienili mi oplaty za konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Dzisiaj dostałem paczkę od kuzynki i w niej rzeczy od Księżyca., które licytowałem co jakiś czas. No i zdziwko: zamawiałem u niego wszystkie S i są S tylko te S to bardziej jak hmmm duże M lub nawet L bym powiedział. Przy moich 179 cm długie do kolan nie są ale...prawie Wobec tego pytanie: czy ktoś z Was praktykował skracanie Jersey'ów i czy po skróceniu ich trzymają one nadal fason? Nie robią się zbyt kwadratowe?? Na pewno macie z tym jakies doświadczenia więc poradzicie jak poinstruować krawca aby nie spieprzył sprawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Zalezy ile skrocisz, jakis czas temu widzialen na allegro fajny jersey ktory ktos spieprzyl za duzo skrajacaj przez co stal sie jak to okresliles badziej kawdratowy. Jesli masz autentyki to jak bym nie ryzykowal Zalezy ile skrocisz, jakis czas temu widzialen na allegro fajny jersey ktory ktos spieprzyl za duzo skrajacaj przez co stal sie jak to okresliles badziej kawdratowy. Jesli masz autentyki to jak bym nie ryzykowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi