Iverson3MVP Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 http://allegro.pl/authentic-o-j-mayo-memphis-grizzlies-nba-jordan-i4465781188.html Nie wiem czy już była wrzucana w tym temacie, ale powiecie mi czy og? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAO Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Tak, to oryginalny authentic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat82 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Dzięki Delfin - to by się pokrywało z tym do DedeRR napisał o 2XL - minimalne różnice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dede Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 a co z tym swingmanem Lakers? http://s3.galerieallegro.pl/zdjecia/z381/3817027/big/1.jpg?screen og? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 og Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Dede ty kupiles horry`ego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat82 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Mam jeszcze jedno nietypowe pytanie. Wszystko wskazuje na to, że nie uda mi się zakupić autentyka w takim rozmiarze jak bym chciał (XL) Zostaje mi więc 2XL i ew. 3XL. Teraz pytanie- czy ktoś z Was próbował zwężać autentyki? Jeśli tak, to ewentualnie o ile udało Wam się to zrobić, nie tracąc kroju koszulki. Czy taka "operacja" jest droga? Czy może jest to zabieg około 20-30 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorlaks97 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam. Mam problem z rozmiarówką. 185cm 68kg, jest okazja na kupienie swinga w XL, czy będzie on dobry?http://www.sendspace.pl/file/b44e54eaba8c8cd5ca99215 Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez snorlaks97 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 @up Będzie nieźle wisieć mam 185 przy ok. 80kg wagi i nosze M, które leży idealnie L to jest max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorlaks97 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) @Up Dokąd Ci Elka sięga? (jeśli wgl mierzyłeś) Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez snorlaks97 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assasinenha Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ile byście dali w PLN za tego swingmana w Polsce http://www.ebay.pl/itm/201142292970?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 ? Oczywiście na czysto bez przesyłki, bo nie wiem, czy mi się opłaca w ogóle licytować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Nic. Nie lubie tych limitowanych. Chyba ze chcesz cokolwiek do gry to z 50zl max. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assasinenha Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Nic. Nie lubie tych limitowanych. Chyba ze chcesz cokolwiek do gry to z 50zl max. Tylko za 5 dych to w Polsce niczego nie dostanę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ale za okolo 100 wybor jest juz spory Tylko trzeba się uzbroić w cierpliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dede Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Dede ty kupiles horry`ego ? tak jest. Horry zawsze w cenie, poza tym trafić jego koszulkę gdzieś na aukcji to zawsze coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 tak jest. Horry zawsze w cenie, poza tym trafić jego koszulkę gdzieś na aukcji to zawsze coś jakis czas temu żółty poszedł za grosze.... nastepnym razem pójdę wyżej z ceną... nowe koszulki ze złota naszywka w realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dede Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) a to Ty mi podbiłeś cenę tego Horrego? nieźle ja licytowałem z telefonu w barze oglądając jak Polacy przegrywają złoto z Duńczykami, więc fart straszny, że weszło a tego żółtego, swoją drogą pewnie fajniejszy był, to czemu nie kupiłeś? i co to znaczy grosze? 5 czy 6 dych to nadal tanio, jak za swingmeny Lakers na allegro wołają sobie 3 stówki... Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez dede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondo999 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=7610395 Ktoś coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Ten Melo to nie ode mnie przypadkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rondo999 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Chyba tak, jezeli mnie pamięć nie myli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi