ryba83 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 http://allegro.pl/koszulka-hornets-xl-l-johnson-naszywane-retro-nba-i4444347504.html OG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) panowie na ile wycenicie ten jersey Yao ? [/u i bluza miami Edytowane 24 Lipca 2014 przez ghost41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Ma ktoś na sprzedaż jakąś S/M Lakersów? Albo jakieś inne eSki, eMki (na 175cm). Mam Howarda "El Magic" ( z nocy latynowskiej ) swingman nowy z metkami w rozmiarze M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat82 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 http://allegro.pl/koszulka-hornets-xl-l-johnson-naszywane-retro-nba-i4444347504.html OG? Ja uprzedzam, że będę tego larry Johnsona licytował dość grubo:) pewnie nawet jak się fejkiem okaże ( po prostu kocham LJ'a a ta koszulka mnie się ogromnie podoba, miło że mam już 2 koszulki LJ'a) więc możemy się dogadać na PRV ile chcesz dać najwięcej i może uda się uniknąć "przelicytowania się" dla mnie- must have Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 @eazyonee - wszystko fajnie, tylko nie Howard! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 @ghost: Yao - 50-60zł bluza: ~100zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat82 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Chłopaki jeszcze raz sprawa Autentyków i ich wymiarów- na mnie najlepiej lezy ok 56 cm w klatce i 80 (może być więcej) długości. 1. Jaki by był optymalny rozmiar Autentyka na mnie? Xl? L a może 2XL? Każda podpowiedź mile widziana... 2. Swingmany- Podobna sytuacja- M czy może jednak L? Mam swingmana Jamesa Heat i ma właśnie takie wymiary ale może on być fejkiem więc nie wiem czy jest standardowym rozmiarem. Chodzi oczywiście o zakupy u fullmoona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Autentyk XL, Swingman M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat82 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Dzięki a L swingmeny to duża różnica (w cm) w stosunku do M? i podobnie z autentykami- tzn 2XL dużo więcej w szerokości? Długość nie ma dużego znaczenia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Dzięki a L swingmeny to duża różnica (w cm) w stosunku do M? i podobnie z autentykami- tzn 2XL dużo więcej w szerokości? Długość nie ma dużego znaczenia;) zalezy jaki auhentic, mam np auhtentic lakers nike w rozmiarze 44 i byłby dla ciebie idealny a to nie rozmiar XL, co do swingmanów to M, rozmiar L bedzie miał juz ok 58-60 cm szerokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 @DedeRR Autentyk XL będzie dużo za duży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Ma ktoś na sprzedaż jakiegoś authentica z Pistons? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Jakis czas temu byl na forum authentic hilla z pistons i z tego co pamietamnie nie zostal sprzedany. Zobacz w dziale gielda lub skorzystaj z wyszukiwarki na forum. Ja mam jersey deroit ale swingamna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat82 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 dzięki za info ghost- czyli swingmana mam wyjaśnionego- tylko M. Teraz pora na autentyka... Eliasz- XL dużo za duży? dlaczego? masz może jakiś autentyk xl znasz może wymiary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 (edytowane) @Eliasz Mam 191cm wzrostu, jestem normalnej postury. Autentyk Rev30 2XL jest na mnie idealny. Jest taki... Lekko luźny, czarnuszy można powiedzieć :-) Aha, autentyk jest w ciul długi, wiec pod tym względem będzie duży, ale to każdy rozmiar. Za pół godziny wrzucę porównanie długości Swingmana L, autentyka 2XL i zwykłej koszulki Edytowane 25 Lipca 2014 przez DedeRR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat82 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 z tego wynika że przy moim 180 cm może być XL a może nawet L jeżeli chodzi o autentyk... choć w sumie te 56cm mierzone pod pachami jak ulał mi pasuje więc może XL...ale z tego co piszesz to 2 XL już raczej nie bardzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Sorry, panowie, jakie jest światło wieczorem, każdy widzi ;pZwykłej koszulki nie zmieściłem.Ale porobiłem pomiary. Wychodzi tak:Oden to stara wersja swingmana, jeszcze nie Rev30. Szerokość Lki to 60cm, długość od najwyższego punktu do najniższego to 89cm.Monta to nowy swingman, Rev30. Tutaj Lka ma 58cm szerokości przy 89cm długości, mierzonej tak jak w poprzednim przypadku. Dwight to autentyk Rev30. 2XL ma szerokość 57,8 cm, przy długości 98cm, mierzonej tak jak w pozostałych przypadkach. Ale serio. Teraz już chyba żadnego Swingmana nie kupię. Polecam wszystkim autentyki. Tutaj jest po prostu przepaść jakościowa. Czas polować na jakiegoś autentyka San Antonio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat82 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 wielkie dzięki Dede mocno mnie przekonujesz do autentyków i do tego...że już sam nie wiem jaki mam rozmiar bo te 58 przy rev 30 to również można przeboleć... choć XL wydaje się być idealną opcją. A napisz proszę jeszcze w którym punkcie mierzysz szerokość? Zaraz pod pachami? nie wiem czy to ma znaczenie przy rev 30 (tego nie wiem) bo w niektórych koszulkach jak przy tym Odenie- tam jest koszulka poszerzana.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 (edytowane) Mierzę na 'kantach'. Oden nie jest poszerzany. Tak po prostu się ułożył do zdjęcia. Edytowane 25 Lipca 2014 przez DedeRR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat82 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 ten Howard też chyba nie jest poszerzany- bynajmniej tak wygląda;) Czyli XL będzie ciut węższy a ten 2XL od biedy też jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi