badboys2 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 myslalem, ze ten lillard to chociaz meczowka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 myslalem, ze ten lillard to chociaz meczowka:) nie na moją kieszeń takie rzeczy, panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat82 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Kurde, tez bym sie podpial, ale pewnie juz za pozno, co? Ja się zamierzam z zakupami:) Ale mój problem jest taki, że nie mam pay pala jeszcze a z chęcią bym coś kupił. Daj znac na priv może jakoś ogarniemy- nie wiem ile fullmoon w paczce może wysłać, bo ja bym chciał ze 2 koszulki i może spodenki ale to też bym musiał poczytać o paypalu itp... jakoś się zgadamy, może Cie poproszę o zakup czy jakąś licytację i Tobie wrzucę kase? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assasinenha Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Jakby co to ja też bym się pisał na zamówienie u fullmoona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakowy Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) http://www.galerieallegro.pl/zdjecia/galeria/3724172/1#zdj3Co z tym, zaskakująco dobrze te szycia wyglądająI tak btw. jakby ten jersey:http://www.ebay.com/itm/New-York-Knicks-Carmelo-Anthony-Black-Melo-Swingman-NBA-Jersey-sz-S-/360981072437?pt=US_Basketball_Fan_Shop&hash=item540c260a35od fullmoon'a nie poszedł i stał w następnej akcji również na tym samym poziomie cenowym to bardzo chętnie podepnę się do zamówienia Edytowane 8 Lipca 2014 przez Smakowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson3MVP Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Jordan Fake. Z tego co wiem, w koszulkach NIKE nie było przedłużanej tylnej części koszulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 @Smakowy BB2 wielokrotnie pisał. Jeśli na koszulce Jordana na plecach jest byk, to fake. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anyway Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Cześć. W jakiej cenie można nabyć oryginalną koszulkę NBA? Trochę poczytałem (bo to co wypisujecie tutaj to dla mnie wciąż czarna magia, nie ten poziom reprezentuję, niestety ) o swigmanach, replikach i authenticach i wydaje mi się, że taniej niż 120zł będzie okazją (mówię o koszulkach nowych). Czy mam rację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Jeśli chodzi o nowe z allegro (oryginalne), to 120 zł to okazyjna cena. Nowe jerseye z Adidasa w sklepach kosztują od 150zł (repliki) i 200 (swingmany).Jest jeszcze opcja kupowania na ebayu. Tam łącznie z wysyłką można dostać koszulkę za mniej więcej tyle ile mówisz (np. fullmoonjerseys). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) http://www.galerieallegro.pl/zdjecia/galeria/3724227/4#zdj6 http://allegro.pl/koszulka-nba-adidas-kobe-bryant-los-angeles-lakers-i4405832758.html og? Ktoś się orientuje czy fullmoon ciągle wysyła numer do śledzenia przesyłek? Edytowane 9 Lipca 2014 przez House Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 2x fake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) Chyba mam Duncana z tej samej 'serii' co ten Leonard. Wydaje mi się, że fejk, choć to musi potwierdzić jakiś bardziej zaawansowany użytkownik :-) O, no widzisz, Richie mnie uprzedził. Edytowane 9 Lipca 2014 przez DedeRR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Daj fotki to zobaczymy co to za seria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Po 17, jak z roboty wrócę. Ale no 100% fejka mam :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat82 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Jeśli chodzi o nowe z allegro (oryginalne), to 120 zł to okazyjna cena. Nowe jerseye z Adidasa w sklepach kosztują od 150zł (repliki) i 200 (swingmany). Jest jeszcze opcja kupowania na ebayu. Tam łącznie z wysyłką można dostać koszulkę za mniej więcej tyle ile mówisz (np. fullmoonjerseys). DedeRR a możesz mi dać namiar na sklepy ze swingmanami za 200 gdzie będę miał pewność że są OG (może być też allegro ale swingmanów tam nie widziałem po za tym sprzedawcą co z Australii wysyła). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson3MVP Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 DedeRR a możesz mi dać namiar na sklepy ze swingmanami za 200 gdzie będę miał pewność że są OG (może być też allegro ale swingmanów tam nie widziałem po za tym sprzedawcą co z Australii wysyła). http://www.ebay.com/sch/fullmoonjerseys/m.html?item=360982802656&hash=item540c4070e0&pt=US_Basketball_Fan_Shop&rt=nc&_trksid=p2047675.l2562 tutaj masz wcześniej wspomnianego fullmona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat82 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 No właśnie fullmoona już znam, ale myślałem czy są jakieś sklepy w Polsce gdzie łatwiej jest kupić bez PayPala i może jest jakiś wybór swingmanów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) Hm. W sklepie koszykarza dostaniesz za 200 swinga Duranta. A za 250 to już każdego swinga dostaniesz. Mają teraz hardwood classics za 250- Ewing, Magic, Larry, Shaq, Rodman. Koszulka Timmy'ego była w praniu. Jutro dam foty. Edytowane 9 Lipca 2014 przez DedeRR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat82 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 A możecie mi powiedziec czy na tej stronce takie spodenki są OG? http://www.urbancity.pl/sklep/produkty/marka/1-adidas/40816-intnl-swingman-short-nba-chicago-bulls.html szukam spodenek nba swingman- może znacie jeszcze w Polsce sklepy gdzie można je dostać- może nieco taniej niz 150 zł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 tak, maja og Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi