badboys2 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 nie podobami sie kilka rzeczy w tej koszulce. jesli byla kupiona w usa, np. w footlokerze, to na papierowej metce bylaby dodatkowa naklejka z kodem, cena i innymi informacjami. nie podoba mi sie material "papierowy" po wewnetrznej stronie tama gdzie sa wyszycia, z reguly koszulki oryginalne tego nie maja, choc z tego co widzialem na ebayu po malym researchu, wyglada na to, ze miec moga. niemniej w tym przypadku, ten material jest wyciety bardzo niechlujnie, to sie nie zdarza w og. 3 sprawa. te koszulki wyszly bez przedluzenia. nie znalazlem w oryginalnym sklepie na ebayu koszulki z +2. choc moge sie mylic. powinna byc jeszcze 1 metka, po wew stronie koszulki, wszyta z boku w laczenie/szew boczny. tam powinien byc kod i data produkcji koszulki. ale to musi potwierdzic osoba, ktora ma oryginalnego swingmana rewv30 na tym forum, sa chyba tacy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Na pewno posiada metkę z kodem QR do sklepu adidasa, głowy nie dam czy jest tam data produkcji. Jak wrócę z pracy to mogę podesłać foto tej metki. Chyba ze chodzi o rękawkowane swingi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Jest tez miesiac i rok produkcji. W rękawkowych na pewno jest tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 powinno byc cos takiego jak to https://picasaweb.google.com/115096531076566132581/KoszulkiJerseys?authkey=Gv1sRgCJy41viKnuiqXg#6020331705648517570 w moim autentyku rev30 jest praktycznie taka sama ale zgieta w pol, po jednej stronie w kwadracie jest kod z kwadracikow, po 2 stronie miesiac i rok produkcji i 2 numery seryjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lugodflow Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 To mitchell i ness. Mam replike z footlockera w krakowie w bonarce bo kupowalem z bratem i nie ma takiej metki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Mam czapkę zimową z M&N i ma taką samą metkę jak swingmany z adidasa. Tylko oczywiście logo inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 m&n nalezy do adidasa. robia te metki pewnie w tej samej fabryce, bo sa baardzo podobne, to raz repliki moga tego nie miec, choc imo tez powinny czekamy jak dederr wrzuci fotke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 (edytowane) repliki adidasa maja jednak Edytowane 6 Lipca 2014 przez Eliasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 (edytowane) Wybaczcie, że tak długo. Oto metka z tego mojego Ellisa. W specjalnych edycjach ta metka jest na kołnierzu. Niestety nie mam już mojego Garnetta, ale tam była we wspomnianym miejscu, była identyczna. Edytowane 6 Lipca 2014 przez DedeRR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 a zatem problem rozwiazany. swingmany rev30 maja takie metki. lugodflow, jezeli twoje koszulki nie maja tych metek, to sa na 99% fake'ami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 robie zamowienie u fullomoona moge ewentualnie dokoptowac jeszcze jednego jesresya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) A jeśli mają, to niech wrzuci foto, bo Duncan, którego kiedyś tutaj wrzucałem okazał się jednak fejkiem. Ma tą metkę, ale zdecydowanie gorzej wykonaną, takie kropeczki z numerów odpadają, i metki papierowe wyglądają, jakby były drukowane w domu na drukarce za 100 pln. No trudno, może to jak z jazdą samochodem. Jak nie obetrzesz to się nie nauczysz. House, ile miałbym czasu? Bo moje zamówienie juz leci do mnie wraz ze znajomą, a fullmoonjerseys wystawiła najpiękniejszą koszulkę ever. No i jak do przesyłki się dorzucam? Edytowane 7 Lipca 2014 przez DedeRR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) nie wiem 24h wystarczy? 20$ (cena przesyłki) na pół Nie mów że walczysz o jersey Rubio Edytowane 7 Lipca 2014 przez House Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Nahp. Walczę o jersey najdurniejszego zawodnika ever z Bucks. Te retro są obłędne. Czyli wysyłka 10$? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 tak, pół na pół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Kurde, tez bym sie podpial, ale pewnie juz za pozno, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Yup,późno za duża paczka juz bybyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) Ok idę płakać do kąta Koniecznie podeślij fotki nowych jerseyów jak już dostaniecie paczkę Japi****le.. i po co ja patrzyłem na aukcje fullmoona?http://www.ebay.pl/itm/Adidas-Portland-Trailblazers-Lillard-White-Rip-City-Swingman-NBA-Jersey-sz-L-/360980755442?pt=US_Basketball_Fan_Shop&hash=item540c2133f2Jersey marzenie.. inna sprawa, że pewnie i tak bym nie wylicytował Edytowane 7 Lipca 2014 przez kolek23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LokalnyPatriota Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 http://allegro.pl/koszulka-koszykarska-nike-michael-jordan-23-bulls-i4385917202.html a co powiecie na tą? fake czy legit? cena kusi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Fake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi