badboys2 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 kobe ok ale faktycznie nie ten patch jest przyszyty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Dzisiaj na necie znalazlem strone z fejkowymi jerseyami po 33$ i wszystkie wygladaly identycznie jak ten kobe, te same naszywki na 60 rocznice wiec szansa jest spora ze i to bedzie fake. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Wrzuć linka to porównamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lugodflow Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Witam serdecznie. Jestem nowym uzytkownikiem. Chcialbym wymienic lub ewentualnie sprzedac koszulke dwyanea wadea 3 miami heat swingman christmas edition. Jest nowa, z metkami, wszystko naszywane, przeciez sie na pewno Panstwo znacie. Dlaczego chce sprzedac/wymienic? Gdyz rozmiar L jest na mnie za duzy! Jakby ktos mial jakies ciekawe propozycje to prosze pisac, komentowac. Cena do negocjacji. Tutaj znajdziecie aukcje: http://allegro.pl/miami-heat-swingman-wade-3-christmas-l-unikat-i4394971205.html Dysponuje tez paroma innymi koszulkami ktore nota bene sa dobre rozmiarowo ale jakby ktos mial jakies ciekawe pomysly prosze pytac. Wszystkie sa ze stanow, adidasa, swingman:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 imho fake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lugodflow Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Jak Fake jak kupiona w Miami? bo niska cena? Chce sie jej pozbyc bo jest za duza to mam dac cene 500? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Będąc w Miami nie przymierzyłeś jej? Albo pokaż paragon czy coś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson3MVP Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Jak Fake jak kupiona w Miami? bo niska cena? Chce sie jej pozbyc bo jest za duza to mam dac cene 500? Daj jeszcze zdjecia metki na dole http://allegro.pl/koszulka-nba-toronto-raptors-vince-carter-15-bcm-i4391676047.html Fake prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Witam serdecznie. Jestem nowym uzytkownikiem. Chcialbym wymienic lub ewentualnie sprzedac koszulke dwyanea wadea 3 miami heat swingman christmas edition. Jest nowa, z metkami, wszystko naszywane, przeciez sie na pewno Panstwo znacie. Dlaczego chce sprzedac/wymienic? Gdyz rozmiar L jest na mnie za duzy! Jakby ktos mial jakies ciekawe propozycje to prosze pisac, komentowac. Cena do negocjacji. Tutaj znajdziecie aukcje: http://allegro.pl/miami-heat-swingman-wade-3-christmas-l-unikat-i4394971205.html Dysponuje tez paroma innymi koszulkami ktore nota bene sa dobre rozmiarowo ale jakby ktos mial jakies ciekawe pomysly prosze pytac. Wszystkie sa ze stanow, adidasa, swingman:) jest specjalny dział do składania ofert sprzedaży wiec to chyba bedzie lepsze miejsce niż tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lugodflow Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Daj link do tego specjalnego dzialu. Babcia mojej dziewczyny mieszka w miami. Ja bywam tylko w Philadelphi. Kto nosi paragony? A ze nie mierzylem bo WSZYSTKIE KOSZULKI mam w rozmiarze L ale ta jak widac jest z rekawkiem wiec po prostu wyglada na za duza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Daj link do tego specjalnego dzialu. http://www.e-nba.pl/forum/209-kupi%C4%99-sprzedam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 A co to, w Miami nie ma sklepów z fejkami? W stanach też sprzedają podróbki, nawet w dużych centrach handlowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lugodflow Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 No nie wiem czy w footlockerze sprzedaja podrobki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Ktoś na forum zna się na tych z rękawkami? Bo mi coś śmierdzi tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lugodflow Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Nikt nie jest zainteresowany to dajcie sobie spokoj. Macie swoje zdanie, ja mam swoje. Co ci tu smierdzi niby? Zaraz wrzuce fotke lebronow xi moich to pewnie tez fejki z footlockera w krk... Richie "A co to, w Miami nie ma sklepów z fejkami? W stanach też sprzedają podróbki, nawet w dużych centrach handlowych" IMHO twoje jerseye lebrona i birda mi smierdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Może wstawisz więcej fotek? Wtedy możemy po dyskutować, bo jak wszystko będzie ok byłbym chętny kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lugodflow Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Jasne. Prosze pisac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lugodflow Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Fotki cd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lugodflow Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lugodflow Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Fotki ost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi