Richie Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Drexler fake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 powinien jest przedłuzana, na tym zdjeciu tego nie widać... Drexler fake po czym poznac w tej koszulce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 materiał 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat82 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Hej mam pytanie odnośnie użytkownika fullmoonjerseys z Ebay. Podpowiedzieliście mi, że jego towary są sprawdzone. Nie mam jednak ŻADNEGO doświadczenia w kupowaniu przez EBAY. Wiem, że trzeba założyć jakieś konto PAYPALL i mieć kartę kredytową czy jakoś tak... to już sobie poczytam jak to wszystko ogarnąć. No chyba że ktoś ma na tyle czasu i chęci aby to od A do Z opisać Ale chodzi mi o coś innego- JAK WYGLĄDA WYSYŁKA. Planuję napisać do tego sprzedawcy i zapytać, czy jeżeli podam mu np ze 3 koszulki+ 2-3 pary spodenek, to zmieścimy wszystko w jednej przesyłce i czy nadal będzie ona kosztowała koło 60 zł (przy takich zakupach opłaca się jak najbardziej taką przesyłkę zrobić) ponadto nie wiem co z cłem? ktoś mnie straszył, że mogą mi : a) naliczyć cło mniejsze lub większe nie naliczyć cła wtedy płacę tyle ile za przesyłkę i to wszystko c) zatrzymać paczkę na urzędzie celnym Macie już doświadczenie w zakupach od użytkowników ze stanów- proszę, powiedzcie jak to wygląda- jak mam to sobie zaplanować, żeby było OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 jestescie pewni co do tego drexlera... ? czyżby nastepny sprzedawaca na "czarną listę" ? http://allegro.pl/listing/user/listing.php?id=13385&us_id=11493672 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Illest Brother Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 tak ale ten lebron home wyglada ok, jak myslicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 ale ten lebron home wyglada ok, jak myslicie?Kobe tez wyglada ok ale np authentic curry`ego juz nie poza tym rozmiar 50, takiego chyba nie ma. Irving tez zle wyglada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek16 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Jak sądzicie? ile jest warta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Hej mam pytanie odnośnie użytkownika fullmoonjerseys z Ebay. Podpowiedzieliście mi, że jego towary są sprawdzone. Nie mam jednak ŻADNEGO doświadczenia w kupowaniu przez EBAY. Wiem, że trzeba założyć jakieś konto PAYPALL i mieć kartę kredytową czy jakoś tak... to już sobie poczytam jak to wszystko ogarnąć. No chyba że ktoś ma na tyle czasu i chęci aby to od A do Z opisać Ale chodzi mi o coś innego- JAK WYGLĄDA WYSYŁKA. Planuję napisać do tego sprzedawcy i zapytać, czy jeżeli podam mu np ze 3 koszulki+ 2-3 pary spodenek, to zmieścimy wszystko w jednej przesyłce i czy nadal będzie ona kosztowała koło 60 zł (przy takich zakupach opłaca się jak najbardziej taką przesyłkę zrobić) ponadto nie wiem co z cłem? ktoś mnie straszył, że mogą mi : a) naliczyć cło mniejsze lub większe nie naliczyć cła wtedy płacę tyle ile za przesyłkę i to wszystko c) zatrzymać paczkę na urzędzie celnym Macie już doświadczenie w zakupach od użytkowników ze stanów- proszę, powiedzcie jak to wygląda- jak mam to sobie zaplanować, żeby było OK. Zacznę od PayPala. To jest firma świadcząca przekazy pieniężne. Wcale nie trzeba mieć karty kredytowej, by z tego korzystać. Wystarczy zwykłe konto bankowe. W praktyce wygląda to tak, że dokonujesz przelewu ze swojego konta bankowego na konto PayPal (to bezpieczne), i masz tam środki, którymi możesz płacić w internecie (np. na Ebayu, czy np. kupując NBA League Pass). Co do przesyłki, to nie da rady zrobić tak jak pisałeś. Fullmoon ma z góry ustaloną cenę przesyłek. Wygląda to tak, że pierwsza rzecz kosztuje ok. 60 zł, a każda kolejna około 30zł. Wychodzi dosyć drogo... Teraz co do cła. Z tym bywa różnie. Zdarzało się, że ojcu nie nałożyli cła na paczkę zawierającą sporo metrów kabli, natomiast za parę kondensatorów już wołali. Może jednak poprosić o wysłanie przesyłki jako GIFT. Wtedy teoretycznie nie mają prawa tykać przesyłki w urzędzie celnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat82 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 dzięki za wyjaśnienia DedeRR Zdjęcie pierwsza klasa Czyli nie jestem taki cwaniutki jak mi się wydawało z tymi przesyłkami Ale ważne że jest szansa z tym "podarunkiem" że nie oclą mi to, bo nie mam zielonego pojęcia jakie cło mogą nałożyć i boje się aby nie była to jedna z najdroższych imprez... Co do pay pala to muszę trochę poczytać ale skoro to tak proste to muszę się za to zabrać! jeszcze raz dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Jak sądzicie? ile jest warta ? 30-40 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 zdjecie dobre! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 http://allegro.pl/kobe-brayant-24-loslakers-latin-night-nba-koszulka-i4361397278.html og? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 śmierdzi fejkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 czyżby nastepny sprzedawaca na "czarną listę" ? http://allegro.pl/listing/user/listing.php?id=13385&us_id=11493672Moze ktos ocenic jerseye tego sprzedawcy bo niektore koszulki jak irving, wilkins czy curry wydaja sie byc 100% fejkami natomiast kobe czy lebrona wydaja sie byc og... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Moze ktos ocenic jerseye tego sprzedawcy bo niektore koszulki jak irving, wilkins czy curry wydaja sie byc 100% fejkami natomiast kobe czy lebrona wydaja sie byc og... Fejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Ten Curry to dla mnie wygląda jak jersey z zespołem downa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasidwa Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 http://allegro.pl/listing/user/listing.php?id=13385&us_id=22576160 jak z nim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 og Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi