prylok Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Dobra dobra - każdy tak mówi Przynajmniej fajny kolor wybrałeś. Carter "must have". Jak cenowo stoją wyjazdowe w stosunku do domowych? Wiciu - james wyglada ok. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Czerwca 2014 przez prylok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAO Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ten Carter mistrzostwo! A Jordan "the shot" wiadomo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Mam tego Cartera - przedłużenie +4 - jersey jest naprawdę długi . Duża jest różnica między M&N a serią 1984 Nike'a (oczywiście w wersji authentic) w przypadku tego Jordana? Jak z materiałem i wykonaniem napisów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) BB2@ VC i MJ Miodzio ! za ile udalo CIe sie kupic MJ'a ? jesli to nie tajemnica ? BTW : Sprzedam Jersey Hill'a autentyk z Pistons size 44 , oddam tanio , chetni pisac priv. oraz Howarda swingman nowy z metkami w rozmiarze M , "EL MAGIC" z nocy latynowskiej , tez tanio , chetni priv. mam kilka nowych zdobyczy , ale niestety czasu brak , jak bede mial troche czasu to zreobie fotki i wrzuce do kolekcji Edytowane 2 Czerwca 2014 przez eazyonee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 wlasnie dotarlem do domu:D carter spoko. sam jednak nie wiem czy to moze byc meczowka czy "tylko" pro cut poza wyszyciem apisow, wyglada jak moj fisher. z tego co widzialem, raps nie mieli wyszycia w kiss cut, wiec z zew wyglada jak meczowka. od srodka widac, ze numery i napisy naszywane byly warstwami na koszulke a nie jako caly numer, wiec musze znalezc meczowa koszulke raptors i ja porownac. nawet jesli jednak to tylko pro cut to warto bylo za te cene i pewnie zapoluje wczesniej czy pozniej na pro cuta sklepowego. niemniej nie m tu i nie bylo metki na karku, wiec byc moze tak raptors mieli naszywane to wszystko ale w to toche ciezko mi uwierzyc... jordan zajeb... piekny:) jest przepasc miedzy jerseyami wykonanymi w usa i jerseyami zrobionymi w chinach. PRZEPASC i jezeli kolejne jerseye mj'a beda robione przez m&n w usa, nie odpuszcze zadnego a chce bialy #23, jakis #45 i czarny w paski czy bez, niewazne, lepiej bez. w zasadzie jest identycznie wykonany jak jersey pro cut championa jordana, ktory mam. wszystkie szczegoly fajnie wykonczone, tego nie ma u chinczykow niestety:( to sa takie pierdoly ale dodatkowe zszycie sciagaczy pod pachami, czy rozpierdakow po bokach na dole koszulki, czy rogow koszulki na dole, zeby sie to wszystko nie prulo, to tylko male pierdoly ale te male pierdoly powoduja, ze jersey albo jest hujowy albo baardzo fajny. bardzo obawialem sie o gume, z ktorej zrobione s napisy/numery. na fotkach wygladala troche na ta, ktora jest w kosuzlkach 8403. jednak na zywo prezentuje sie o niebo lepiej, jest grubsza, ma chyba z 1mm grubosci:D sciagacze tez bardzo mile, material z wiekszymi dziurkami, troche cienczy niz w mj'u championa ale tez spoko. same plusy i w porownaniu z koszulka 8403 warta swojej kasy. duzo lepiej odzwierciedla autentyk. troche dziwny kroj koszulki wokol szyi, jest... waska ale takie wtedy byly, na dole i pod pachami jersey jest szerszy, wiec tez na plus. przejrzyjcie moje fotki na picasie. jersey jest swietny i cholernie ciesze sie z jego zakupu! i tym bardziej zaluje tego, ze nie udalo mi sie kupic m&n kobego z all star game'98 bo byl zrobiony w ten sam sposob... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 http://www.ebay.pl/itm/191198807765?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 jak ten? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Timi - 0G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 łamiecie mi serce takimi koszulkami ! dajcie znac gdzie pracujecie że was stać na takie jersey'e to zmieniam prace... ja ostatnio kupiłem jersey Cartera, co prawda nie meczówka ani pro cut ale w koncu authentic też super i okazja cenowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 ta wersja cartera to byl moj chyba 4 czy 5 jersey jaki w ogole mialem:D chronologicznie: 1995-biala replika shaqa 1996- replika shaqa z dream teamu II 1997- replika shaqa z lakers zolta (mial byc niebieski penny juz wtedy! 1998- replika pippena (czarna) - mial byc niebieski garnett(!) ale sklep z francji pomylil wysylki... 1999- replika cartera wyjazdowa 2002- replika jordana wizards wyjazdowa 2004- swingman kobego bialy, autentyk pierce'a (nike), autentyk garnetta (niebieski) jakos tak to mniej wiecej szlo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variat Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 http://images65.fotosik.pl/1015/bd33d2e1c9beb32c.jpg Sixers nie mieli żadnych akcji bez gwiazdki pod szyją?? Czy to jakiś mutant sprzedawany na stadionach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 to jest replika us wyklejana kazda inna wersja tej koszulki (swingman, authentic) gwiazdke w serku juz ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) jak tak koszulka org czy fake? Edytowane 3 Czerwca 2014 przez ghost41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Fake Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) nie ma jodelki na numerach, fake:) Edytowane 3 Czerwca 2014 przez badboys2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 cos sie zastoj zrobil:) doszlo wczoraj do mojego posrednika 2-3 tyg i powinno byc w polsce tak jak wspominalem, dalem numery i nazwisko do wyszycia, wyglada praktycznie tak samo jak meczowa! nie kosztowalo malo ale mniej niz w nba.store gdzie naszywaja napisy nie takie same jak powinny miec koszulki meczowe... jeszcze tylko dorwac niebieski... choc narazie bastuje z zakupami, trzeba troche sprzedac i wyczyscic szafe z "niepotrzebnych" rzeczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 bb2 to pokaż czego sie bedziesz pozbywał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 prosze bardzo ale nie sadze by kogos cos zainteresowalo raz ceny raczej na zachodniego kupujacego 2 rozmiary raczej duze:) http://www.ebay.com/sch/rafiq1919/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Fan Artesta i sprzedajesz jego jersery`e ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAO Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 NIe liczy się ilość ale jakość:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 (edytowane) BB2 to moj MJ rookie ? Cene zes ladna dowalil __________________________________________ Jak by ktos widzial gdzies MJ'a rookie od M&N lub Sand Knita to dajcie mi znac prosze, bo ostatnio mam malo czasu i zadko zagladam na aukcjie,a poluje na ten jersey od jakiegos czasu. ( nie uwzglednajcie od M&N z autografem i ceryfikatem po chodza po kilka tysiecy ) Z gory dzieki ! Edytowane 5 Czerwca 2014 przez eazyonee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi