Eliasz Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Też chciałbym kiedyś tak mówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 badboys2 - powiedz mi jak jest długością tych koszulek. Jestem dość niski i obawiam się, że nawet w S będę wyglądał jak sukience Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek20 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 http://allegro.pl/adidas-la-bryant-unikat-super-koszulka-j-nowa-s-i4224159843.html OG ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Fake Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 eliasz, musisz poszukac tebel z rozmiarami moje 2xl ma 92-95cm dlugosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Look Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Sharif, ja mam 179 cm i rev 30 słing mam S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) Sorry za głupie pytanie ale w jerseyach jestem średnio obeznany,jakie wymiary mają koszulki adidasa L i XL(swingman,rev)bo się w tym gubię.Normalnie kupuje koszulki XL i nie wiem jaki jersey będzie odpowiedni L czy właśnie XL a nie chce zrobić sobie problemu i kupić złej. Edytowane 15 Maja 2014 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Ja nosze normalnie też xl/l, a w jesrseyach wypada M . (186cm wzrostu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 wszytko kwestia jakie koszulki lubisz luźne czy dopasowane , długie czy krótkie, itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekot Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 fake, majestic nie robił jerseyów nba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiCiU Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 http://allegro.pl/kyrie-irving-cleveland-cavaliers-adidas-koszulka-i4241756048.html http://allegro.pl/los-angeles-lakers-o-neal-34-koszulka-nike-i4241833380.htmlhttp://allegro.pl/derrick-rose-chicago-bulls-swingman-adidas-m-bcm-i4227003487.htmlJak te ? OG ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Irving fake O'neal og Rose og Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Sharif, ja mam 179 cm i rev 30 słing mam S Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź bo właśnie mam dokładnie tyle wzrostu. Zdrówka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) Ja mam 180cm i 82kg i wole M, ale ja lubię mieć nieco luźniejsze do gry. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Maja 2014 przez prylok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 nie wiem o jaki majestic chodzi ale to nie do konca jest tak, ze to jest podrobka. firmy generalnie maja prawo robic gadzety z emblematam iklubowymi. rozne firmy, to nie jest tak ,ze adida sma wylacznosc. niemniej dana firma musi dodatkowo zaplacic cos klubowi i lidze i tu sie rozchodzi o sens i kwoty. ale np. charlotte hornets/bobcats maja sporo koszulek jordan brand z logotypem nazwa klubu itd. i sa w normalne jsprzedazy. niektore firmy w stylu majestic w przeszlosci i terazniejszosci bawili sie tez w takie rzeczy. pytanie tylko czy to podrobka majestica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) wszytko kwestia jakie koszulki lubisz luźne czy dopasowane , długie czy krótkie, itd Dopasowane nie ale też nie żeby wyglądało na mnie jak worek i trochę dłuższą ale nie do kolan,innymi słowy normalną bez większych odchyleń Zależy mi na Pierca z Celtics i Cousinsa z tego co piszecie to raczej L bo rozmiary są chyba trochę zawyżone w stosunku do zwykłych ciuchów,jeśli ktoś by się natchnął na coś wartego uwagi to możecie mi dać znać. Edytowane 16 Maja 2014 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 @sewer Autentyk Cię interesuje czy swingman? Jak Pierca z Celtics swigman to na e-bay'u fullmoonjersey. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Swingman,Pierca widziałem właśnie na fullmoonjersey gorzej z Cousinsem,szukam wyjazdowej tej fioletowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Jak Pierca z Celtics swigman to na e-bay'u fullmoonjersey. ten sprzedawca ma oryginały, bo ceny niskie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 fullmoon ma ok towar ludzie czytajcie czasami wstecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi