maniekot Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 og Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 250zł z szipem za Hill'a , stan jak nowa ! chetni priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nas Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Ktoś z forum to sprzedaje? W ogóle og? http://allegro.pl/swingman-jersey-koszulka-nba-nets-vince-carter-i3994921161.html Zgadza się to ktoś z forum, jak trafisz jeszcze kiedyś na jego aukcje to wszystko jest og Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Znalazłem wczoraj na allegro koszulkę, którą sprowadziłem z ebay'a i opyliłem na allegro jakiś czas temu - niezły cykl . Aż korci mnie żeby ją odkupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o0okrysiao0o Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Ma ktoś na sprzedaż koszulkę Bostonu rozmiar najlepiej M,S ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Znalazłem wczoraj na allegro koszulkę, którą sprowadziłem z ebay'a i opyliłem na allegro jakiś czas temu - niezły cykl . Aż korci mnie żeby ją odkupić a jaka to koszulka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 http://allegro.pl/nike-nba-swingman-tracy-mcgrady-toronto-raptors-i3997948727.html fake? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 T-MAC Fake. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Ten materiał og? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Ten materiał og? bez jaj kolego... mogles podeslac 3x3cm skrawek jerseya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Chodzi mi o sama strukture materiału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Chodzi mi o sama strukture materiału za 21 dolców myslisz że org ? chciałes ukryć strone obcinając zdjęcie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Rev30 autentyki nie sa cale podziurawione... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 po 1 dziurki powinny byc mniejsze po bokach po 2 wyszycie numerow nie jest takie jak w autentykach, wiec chyba fake nie dziwcie sie koledze, znalazl fajna okazje, nie takie koszulki juz byly "podkupywane" na forach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 a jaka to koszulka ? Customowy autentyk Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 nie dziwcie sie koledze, znalazl fajna okazje, nie takie koszulki juz byly "podkupywane" na forach na tej stronce, która kolega chciał ukryć sa same jersey;e po ok 21 dolców, sporo tego ta jest wiec nie ma co ukrywać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 za 21 dolców myslisz że org ? chciałes ukryć strone obcinając zdjęcie ? Nie chciałem nic ukrywać, fakt mogłem wrzucić link do aukcji. Materiał wydawał mi się interesujący, więc chciałem spytać czy tak może wyglądać og. Zdaje sobie sprawę, że za 20$ nie znajdę og jerseya. @BB2 Dzięki, właśnie o taka odpowiedź mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 (edytowane) Widac od razu ze to fake.. przynajmniej ja to dostrzeglem ________________________________________________________________________________________________ mam zamiar licytowac bardzo ciekawy okaz MJ'a , http://www.ebay.com/itm/261401092975?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2648 wyglada jak zwykly Pro Cut , ale nietypowy jest oczywiscie rozmiar 46+4 , widomo ze MJ w tych jersey od Nike gral w 48+4 lub 50+4, Jestem przekonany ze w najgorszym wypadku jest to Team Issued , wnioskujac to po tym ze np. nie ma metki na karku, ( zandek pro cut od nike z tego modelu nie mial metki na karku ) , 95% pro cutow , metke z data ma pod przedluzeniem z przodu , ten ma wewnatrz. No i co najwazniejsze ze Nike raczej nie wypuscilo Pro Cutow w tym rozmiarze MJ'a ( mowa o tym typie nike ) A jak wiadomo niektorzy gracze jak V.Carter w 1 sezonie grali w jerseyach w 3-4 roznych rozmiarach, wiec sadze ze MJ , mogl sobie zarzyczyc jersey w tym size, Wymiary moga wydawac sie nie odpowiadajace temu rozmiarowi , jednak porownalem dokladnie jersey K.Bryanta z tego samego sezonu ( ten sam rozmiar 46+4 ) i sa takie same wymiarowo , czyli zaledwie 87cm dlugosci.. Wiec wnioskuje ze to na pewno nie jest fake. Czlowiek ktory sprzedaje ten jersey chyba po prostu nie jest tego swiadomy m napisal mi ze kupil ten jersey 10 lat temu na ebayU, zakladam ze bez metek wlasnie i jest to meczowka ALe sadze ze pojdzie za nei taniej jak 400$.. Wracajac do V.Cartera , ten to szalal z rozmiarami w sezonie 2000-2001 size 48+2 , 50+4 , 52+4 , w nastepnym seoznie gral tez w 56+4 nie mam tez watpliwosci co do wymiarow wlasnie przez size V.Cartera 48+2 , ktory mial dlugosc tylko 84cm , odejmojac jeden rozmiar ( 48=XL , 46=L ) i dodajac 2 cale , otrzymamy wlasnie taka dlugosc jak ten MJ. Co sodzicie o mojej teori ? Edytowane 22 Lutego 2014 przez eazyonee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Widac od razu ze to fake.. przynajmniej ja to dostrzeglem Nie wszyscy posiadają ten dar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikej Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Poszukuje koszulki typu swingman do 150zl da rade taka znalezc? rozmiar M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi