giba Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 no niby nie ale zawsze cos innego niz wszedzie przewijajace sie repliki Jordana ,czy Bryanta.. Wiec moze to byc dla kogos cos fajnego na start jesli zaczyna przygode z koszulkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Witam, bardzo proszę o ocenienie koszulki pod względem oryginalności. Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Og. To nawet moje zdjęcia bo ją sprzedałem jakiś czas tenu. Wisi gdzieś na aukcji? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Og. To nawet moje zdjęcia bo ją sprzedałem jakiś czas tenu. Wisi gdzieś na aukcji? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Tak i zastanawiam się czy ją kupić, a za ile sprzedałeś? żebym nie przepłacił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Nie pamiętam dokładnie ale chyba ok 160-170zł. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Nie pamiętam dokładnie ale chyba ok 160-170zł. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Dzięki, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 A jeszcze jedna sprawa, zastanawiam się, czy moja koszulka jordana jest oryginalna. Wiem, że bulls grali w czarnych, jednak z tego co pamiętam miały one czerwone, pionowe paski i napis chicago zamiast bulls... Co sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Og. Amerykańska replika. Były z paskami europejskie repliki, które były trochę dokładniej odwzorowane. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Og. Amerykańska replika. Były z paskami europejskie repliki, które były trochę dokładniej odwzorowane. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Dzięki bardzo, to w takim razie jaka jest wartość tej koszulki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 (edytowane) To czy amerykanskie czy europejskie nie ma znaczenia, Bulls, (Jordan) gral w takiej jak ty masz, i wczesniej w takich z paskami. W tych calych czarnych Byki zaczeli grac w sezonie 97-98 , i byly to juz stroje on NIKE, te w paski od Champion. 100zł powinienes dostac za nia na allegro , ja swojaja biala replike sprzedalem za 130zł, widzialem raz ze czerwona poszla za 180zł. Edytowane 24 Stycznia 2014 przez eazyonee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Popatrz sobie na allegro i ebayu. Wg mnie od 50-80zł. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Eazy: po części ma np koszulki pennyego te z magic z gwiazdkami w wersji eu farbowanej maja re gwiazdki w us wyklejanej nie. Tak samo z millerem z pacers. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 (edytowane) http://allegro.pl/t-shirt-champion-nba-chicago-bulls-jordan-xl-i3896466209.html daj licytacje od 99zł , i kup teraz na 129zł , @prylok, ciekawe z tymi replikami, ale dokladnie w takich samych byki grali, wiec mozna zalozyc ze jest to replika tego wlasnie jerseya. Edytowane 24 Stycznia 2014 przez eazyonee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiCiU Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 http://allegro.pl/jpm-adidas-nba-los-angeles-clippers-paul-3-roz-l-i3913505033.htmlJak z tą ? Fake ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 http://allegro.pl/jpm-adidas-nba-los-angeles-clippers-paul-3-roz-l-i3913505033.html Jak z tą ? Fake ? Fake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 @prylok i @eazy bardzo dziękuję za fachową pomoc @eazy ja nie chce jej sprzedawać, tak z ciekawości spytałem, dla mnie ma wartość sentymentalną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperro Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 http://allegro.pl/orlando-magic-champion-o-neal-32-skate-hip-hop-r-l-i3887304132.htmlOG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Og Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperro Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 tak z ciekawości, to jak z tą?http://allegro.pl/dennis-rodman-nba-i3909210495.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 pamietam jak koszulki shaqu'a chodziły na allegro po 20 zł i nikt ich nie kupował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 tak z ciekawości, to jak z tą? http://allegro.pl/dennis-rodman-nba-i3909210495.html 0G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi