prylok Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Nie widzialem co prawda zdjęcia tych metek i może pochopnie udzieliłem odpowiedzi bo jakiś czas temu chyba bb2 pisał przy okazji innej aukcji, że fartman ma og stuff Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek16 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 http://allegro.pl/nba-miami-heat-o-neal-champion-m-koszulka-i3889911465.html og ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Og Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Posiada ktoś na sprzedaż koszulkę CP3 albo Griffina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Wrzuccie.fotki na.forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Sugar Ray poszedl za 330pln ;d , ktos z forum go wygral ? bo przed ostatni lictujacy wygral Jordana 48, i nie byl to nikt z forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Eazy to ja kupilem mj'a. Ale z Rayem ktos byl lepszy. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 (edytowane) o prosze , Gratuluje MJ'a Swietny jest ten jersey Sonics Raya, szkoda ze nie dalo rady z gosciem poza aukcjia sie dogadac moze @delfin wygral tego Raya Ja mam takiego samego Raya do sprzedania nowego z metkami ,ale size 56 , jak ktos chetn pisac oferty na priv Edytowane 20 Stycznia 2014 przez eazyonee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Dzięki. W końcu mam pożądnego MJa. Do tej pory miałem tylko swingmana nike tego flight 8403 czy jakoś tak ale swingmany przestają mnie już bawić i się pozbywam większości. No sonics jest mega i fajny rozmiar. Miałem go już na snajperze długo przed tym zanim pojawił się tu na forum Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 hehe , ja mam to samo co do swingmanow , ale gorzej jak dany jersey nie wyszedl w wersji "authentic" , albo cena za rozmiar na siebie jest kosmiczna , mowie o naprawde rzadkich jersey. a nie masz przypadkiem MJ'a z tej serii 8403 bialego rookie ? bo poluje na authentic , lub swingman w dobrym stanie okazyjnie. szukam tez z numerem "45" Ja tez w peirwszy dzien jak tylko sie pojawil Ray, napalilem sie na niego, zanim byl wspomniany na forum.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson3MVP Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 http://www.ebay.com/itm/Vintage-Authentic-Allen-Iverson-Philadelphia-76ers-Jersey-44-SEWN-Champion-NICE-/141166625927?pt=US_Basketball_Fan_Shop&hash=item20de2fc487 co o tym sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 (edytowane) @eazy Ten moj to czerwony rookie. Iverson og. Ten gość ma same og ale idą drogo. Podobno sam podbija ceny na swoich aukcjach. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Stycznia 2014 przez prylok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 (edytowane) http://www.ebay.com/itm/Vintage-Authentic-Allen-Iverson-Philadelphia-76ers-Jersey-44-SEWN-Champion-NICE-/141166625927?pt=US_Basketball_Fan_Shop&hash=item20de2fc487 co o tym sądzicie? 0G , ja u niego kupilem swojego Iversona pojdzie za 100-150$ , w tym przedziale, + 25$ szip @prylok, pochwalilbys sie wkoncu swoja kolekcja Edytowane 20 Stycznia 2014 przez eazyonee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson3MVP Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zawsze i wszędzie szukałem tego authentica ale nigdy nie mogłem go zobaczyć w takim rozmiarze. po raz pierwszy go widzę w 44 na ebayu. jak będzie fajna cena to może powalcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 taniej jak 400-500zł go nie kupisz z wysylka , i pozostaje dogadanie sie ze sprzedajacym zebys cla i vatunie placil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 @eazy No muszę zaktualizować bo ostatnio kilka fajnych mi wpadło. Najbardziej się cieszę z autentyka rev30 Duranta z Thunder Może w weekend. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Wrzuc linka do kolekcji ja tez mialem okazje kupic autentyka Duranta rev30 "L" za 100-110$ + szip, ale kurde jakos odpuscilem i puzniej zalowalem , wkurza mnie to ze sa strasznie dlugie te autentyki , niezaleznie od rozmiaru. Mam nadzieje ze "Nike" wypierdzieli adidasa niedlugo z NBA i zrobia autentyki takie jak byly poprzednio , tzn. zeby wymiarowo byly normalne , a nie jak te po 90cm "M'ki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 (edytowane) No wlaśnie lipa z tym jest. Będę musiał ją dać do krawcowej. Ja dałem ok 160$ z shippingiem. Adidas ma chyba dłuuugi kontrakt. A kolekcje photo muszę dopiero stworzyć Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Stycznia 2014 przez prylok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 @Eazyonee walczyłem o tego Allena do samego końca,ale niestety ktoś musiał mieć jakiś program do licytacji,bo przebił mnie może sekunde przed końcem,do teraz gul mi skacze,bo wyciagnąć teraz ładnego Allena z poza Miami w tym rozmiarze to sztuka.Wielka szkoda,bo byłem w stanie finansowo licytować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 a ja kupiłem ostatnio autentyka Kempa z Sonics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi