delfin Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 @ignazz rozumiem wasze oburzenie,tak jak już tłumaczyłem,nie wiedziałem,że ceny na ebay potrafią być tak przyjazne,także będe się starać sprowadzać następne jerseye już bezpośrednio "zza wielkiej wody",a tego jordana od parkinsona będe starał się zwrócic.Także dzięki za naprowadzenie mnie na dobry trop i wszystkiego najlepszego w 2014 roku!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brow Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Koszulka ma taką metkę, zastanawia mnie czemu nie ma rozmiaru Ja również zamawiałem na skelpiekoszykarza jerseya ( D. Rose Alternate) i też mam taką metkę. Pytałem sie już tu kiedyś, ale niestety nikt nie był w stanie mi pomóc. Jersey og, co sam widzę i dodatkowo zostało to potwierdzone tutaj. Ale co do metki to nie daje mi to spokoju i ciągle liczę, że kiedyś dostanę odpowiedź dlaczego taka jest! Ja zamawiałem jerseya grubo ponad miesiąc temu, także nawet gdyby miała być wymiana to już i tak za późno. Spróbuj zadzwonić i się dowiedzieć co jest z tą metką, może na sklepiekoszykarza będą wiedzieć o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 (edytowane) Szwagier zamawiał na basketo.pl to co ty i ma napis " size M " hmmm ciekaweJutro zadzwonię i zobaczę co mi powiedzą Edytowane 1 Stycznia 2014 przez eramus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Ja tez sobie kupilem swingman ze sklepukoszykarza , LBJ'a alternate, i tak samo nie mam rozmiaru , heh , ciekawa sprawa, oczywiscie nie ma watpliwosci co do oryginalnosci , ale jest to zagadka dlaczego nie ma rozmiaru na metce, z drugiej strony nie jest to wcale gorsze , czy tez lepsze, mi to wcale nie przeszkadza, wyglada to oryginalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DallasChampions99 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 właśnie dziwne widziałem na allegro kilka replik i też nie miały rozmiaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) org czy fake ? Edytowane 2 Stycznia 2014 przez ghost41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 pippen fake kroj koszulki w ogole nie przypomina oryginalu do tego ten jersey-swingman, wyszedl jedynie w wersji domowej-bialej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Odebrałem dzisiaj spodenki Suns, autentyki z lat 90., wersja home. Rozmiar 42. Byłem mocno zaskoczony rozmiarem paczki, bo są naprawdę solidne i ciężkie. Jak wrócę do domu to zapodam foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 do tego ten jersey-swingman, wyszedl jedynie w wersji domowej-bialej hmm dobrze rozumiem że adidas'a swingmana Pippena Bulls nie ma w oryginale czerwonej w ogóle ? każdy czerwony jest fake ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 sprawdzilem wlasnie i widze, ze w zeszlym roku adidas wypuscil czerwone (2-3 lata temu wypuscil biale) sory za wprowadzenie w blad http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.Xpippen+bulls+swingman&_nkw=pippen+bulls+swingman&_sacat=0&_from=R40 jak widac (u sprawdzonych sprzedawcow jak mad max) jest wersja czerwona i jest og jeszcze rok temu mozna bylo kupic w polsce biale swingmany pippena widzialem je w kilku outletach adidasa (sosnowiec, lodz) ale byly tylko biale, stad moj wniosek, ze wtedy wyszly tylko biale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) jak z tymi ? Edytowane 2 Stycznia 2014 przez ghost41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Panowie,jak odpiszecie koledze wyżej,to sprawdźcie ten link,jak z oryginalnością http://www.ebay.com/itm/Authentic-Chris-Paul-New-Orleans-Hornets-Jersey-Size-48-/321285679874?pt=US_Basketball_Fan_Shop&hash=item4ace1e6b02 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Look Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) a ja poproszę o ocenę tego. Podejrzewam, że replika, aczkolwiek jakaś krótka http://allegro.pl/koszulka-lakers-magic-johnson-rozmiar-m-40-i3847598672.html Edytowane 2 Stycznia 2014 przez Look Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 @ghost dwight wydaje mi sie, ze jest fake'm, reszta chyba ok choc tu potrzeba dokladnych zdjec metek, rowniez tych wewnatrz koszulek @delfin cp3 jak najbardziej og @look jersey og ale byl skracany, slabo tez z wyklejeniem, bo wydaje sie krzywe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 właśnie dziwne widziałem na allegro kilka replik i też nie miały rozmiaru odpowiedz sklepu "nie wiemy widocznie w tym modelu producent tego nie umieścił. Nie jest to napewno fake " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Można gdzieś indziej dostać takie "bez rozmiaru"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Można gdzieś indziej dostać takie "bez rozmiaru"? Tego nie wiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 http://www.ebay.com/itm/New-6-LeBron-James-Miami-Heat-Adidas-White-Black-Swingman-Youth-NBA-Jersey-/271360854569?pt=US_Basketball_Fan_Shop&var=&hash=item3f2e5e0a29 og? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DallasChampions99 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Można gdzieś indziej dostać takie "bez rozmiaru"? Właśnie oprócz tych swingmanów od nich widziałem tylko na allegro repliki bez rozmiaru na metce ale jeżeli koszulka jest og to ten brak rozmiaru mi nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Właśnie oprócz tych swingmanów od nich widziałem tylko na allegro repliki bez rozmiaru na metce ale jeżeli koszulka jest og to ten brak rozmiaru mi nie przeszkadza Mi również nie przeszkadza, powiem nawet że bardziej mi się taki podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi