Richie Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 aquaknight napisał(a): Nie wiem czy ktoś chętny będzie, ale: CHĘTNIE WYMIENIĘ KOSZULKE AUTHENTIC NEW JERSEY NETS JASONA KIDDA, NA JAKIS INNY AUTHENTIC ZDJĘCIA SĄ PARE ston wstecz, więc mozna łatwo obczaić. Koszulka w bdb stanie jak pisałem autentyk wszystko wyszywane, produkcja firmy Champion. Wymienię na jakiś inny authentic, raczej interesują mnie koszulki CHICAGO BULLS z wszystkich lat. Fajnie by było mieć autentyk Jordana W każdym razie bulls obojętne kolory. w każdym razie zainteresowani PW Na Jordana będzie Ci ciężko zamienić, bo jest dużo bardziej ceniony niż Kidd z Nets. Prędzej na np. Bena Gordona i inne jerseye z tego okresu. @House: Hype dlatego, że w ogóle wrócił i Pop dał mu zagrać. Dużo koszulek T-Maca ze Spurs nie będzie, stąd takie zainteresowanie. Szczególnie, że to z playoffów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Mała podaż to do mnie przemawia. Szczególnie jak bedzie to game worn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pln2003rok Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Poprostu koszulka praktycznie nie używana, dlatego taka cena:D:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Wiecie może gdzie można kupić albo kto na ebayu sprzedaje oryginalne jerseye Irish LeBrona z czasów liceum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 http://www.ebay.com/itm/Lebron-james-miami-heat-authentic-jersey-Medium-/161051613897?pt=US_Mens_Athleticwear&hash=item257f6c9ac9 Jak Wam się widzi? Trochę chuda ta "6" jakby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Witam, to mój pierwszy post. Czy prócz fullmoon'a, są na ebayu inni zaufani sprzedawcy, którzy mają równie atrakcyjne ceny? Przewertowałem 40 stron tego tematu i niczego takiego nie znalazłem, a google nic nie potrafi odpowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 jersey4win http://myworld.ebay.pl/jerseys4thewin/?_trksid=p4340.l2559 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Dzięki, choć nie znalazłem tego co chciałem. Ale i tak chyba nigdzie nie znajdę Duncan'a za mniej niż ~300zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Byłby ktoś chętny na autentyk Tayshauna Prince'a z Pistons (r. 52) i srebrnego Larry'ego Birda z Olimpiady (Y-L)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan.Mariusz Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Jakie dokładne rozmiary Birda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 72cm długości, 50cm szerokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquaknight Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Richie napisał(a): Na Jordana będzie Ci ciężko zamienić, bo jest dużo bardziej ceniony niż Kidd z Nets. Prędzej na np. Bena Gordona i inne jerseye z tego okresu. @House: Hype dlatego, że w ogóle wrócił i Pop dał mu zagrać. Dużo koszulek T-Maca ze Spurs nie będzie, stąd takie zainteresowanie. Szczególnie, że to z playoffów Wiem ale próbowałem no cóż chętnych nie widzę A powiedziałbyś mi, ile ta moja jest mniej więcej wart? Żeby jak coś dobrze sprzedać, no i za ile można dostać autentyka jordana, bo raczej nie tanio. EDIT: Skoro już tu jestem to spytam: jaką piłkę najlepiej kupić? Bo miałem fajną meteor się zwała, ale 2 bule wyskoczyły no i flak dzisiaj już był ;// I chciałym kupić tym razem porządną, najlepiej spadling. Który najlepszy, ale w miarę opłacalny? ( Tak z 50-150 zł dajmy bo jeszcze buty trzeba kupić niedługo ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nas Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 @aqua zależy jeszcze jaki rozmiar chcesz tego Jordana ale od 200 $ w góre . Z tą piłka to zależy gdzie grasz , prawie wcale nie gram na hali wiec jeżeli chodzi o Spaldinga to polecam Platinum Streetball (cena w granicach 100 - 120 zł) , ale ja osobiście mam teraz Nike Versa Tack (70-90 zł) i też nie narzekam , chociaż po 2 latach już trochę się wytarła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 200$ to przesada, ale ceny zaczynają się mniej więcej od 100-120$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byq Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 aquaknight napisał(a): Skoro już tu jestem to spytam: jaką piłkę najlepiej kupić? Bo miałem fajną meteor się zwała, ale 2 bule wyskoczyły no i flak dzisiaj już był ;// I chciałym kupić tym razem porządną, najlepiej spadling. Który najlepszy, ale w miarę opłacalny? ( Tak z 50-150 zł dajmy bo jeszcze buty trzeba kupić niedługo ) Ja mam molten official GG7 i jestem mega z niej zadowolony ale gram tylko na orlikach i na sali, beton ODPADA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 2 lata wytrzymała http://ataf-shop.home.pl/pl/p/Pilka-do-Koszykowki-Nike-LeBron-James/2046 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiCiU Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 http://allegro.pl/nike-nba-cleveland-shirt-koszulka-james-23-xl-i3358427344.html Og? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 lebron og Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorG Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 pewnie fake ? http://allegro.pl/detroit-pistons-adidas-1-iverson-nba-ideal-i3355628984.html dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 (edytowane) tak z ciekawosci co to za rodzaj koszulki ? nie kojarzę żeby kiedyś w takich grali napisane że prototyp... http://www.ebay.pl/itm/INDIANA-PACERS-CHAMPION-PRO-CUT-SAMPLE-PROTOTYPE-TEAM-ISSUE-GAME-JERSEY-46-3-/141000778598?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20d44d2366 A ten Jordan ? fake czy jakis feller z tym nazwiskiem ? http://www.ebay.pl/itm/Authentic-Michael-Jordan-Chicago-Bulls-1997-1998-Nike-PRO-CUT-Jersey-50-4-SEWN-/141005430254?pt=US_Basketball_Fan_Shop&hash=item20d4941dee Edytowane 29 Czerwca 2013 przez The-Answer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi