eazyonee Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 eazy empty you mailbox! I can't send you a message cuz it's full! Already cleared BB2 No wlasnie ja mam porblem , poniewaz tam wymagane sa jakies 2 referencje z poprzednik licytacji z podobnych aukcji... Mimo wszystko zalozylem konto bez tych rewferencji , ale jakas babka z administracji z tej stronki ,napisala do mnie ze potrzebuje to wlasnie odemnie , pytala sie mnie z kat jestem itp , po czym odpisalem ze z Czech i umiem slabo angielski , to juz mi nie odpisuje od 2 tygodni prawie , a wyslalem jej z 5 e-maili , i do tego pialem do nich na Facebooku , i na inny email do informacji i mnie olali.. ;/ A jest tam bardzo fajny jersey Iversona , zostaly 3 dni , i jest okazyjna cena.. poporsilbym CIe zebys mi zalatwil licytacje przez kolege , ale zbieram na samochod gdyz mam okazyjnie do kupienia i bede musial cos jeszcze z kolekcji swojej sprzedac ,tak wiec ostatecznie zrezygnowalem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byq Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Already cleared BB2 No wlasnie ja mam porblem , poniewaz tam wymagane sa jakies 2 referencje z poprzednik licytacji z podobnych aukcji... Mimo wszystko zalozylem konto bez tych rewferencji , ale jakas babka z administracji z tej stronki ,napisala do mnie ze potrzebuje to wlasnie odemnie , pytala sie mnie z kat jestem itp , po czym odpisalem ze z Czech i umiem slabo angielski , to juz mi nie odpisuje od 2 tygodni prawie , a wyslalem jej z 5 e-maili , i do tego pialem do nich na Facebooku , i na inny email do informacji i mnie olali.. ;/ A jest tam bardzo fajny jersey Iversona , zostaly 3 dni , i jest okazyjna cena.. poporsilbym CIe zebys mi zalatwil licytacje przez kolege , ale zbieram na samochod gdyz mam okazyjnie do kupienia i bede musial cos jeszcze z kolekcji swojej sprzedac ,tak wiec ostatecznie zrezygnowalem.. Nawet rzekłbym są tam dwie Jersey Iversona z Detroit o tyle rzadkość że Allen grał w Pistonsa-ch tylko jeden sezon 2008-09, i z Philadelphia, Ja brałbym oczywiście z Detroit, im krócej zawodnik gra w danym zespole tym mniej Worn game/used tym trudniej dostać. Takie jest me prywatne podejście do tej sprawy eazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawiq Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zna ktoś fajne sklepy na ebayu oprócz FMJ? Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Nawet rzekłbym są tam dwie Jersey Iversona z Detroit o tyle rzadkość że Allen grał w Pistonsa-ch tylko jeden sezon 2008-09, i z Philadelphia, Ja brałbym oczywiście z Detroit, im krócej zawodnik gra w danym zespole tym mniej Worn game/used tym trudniej dostać. Takie jest me prywatne podejście do tej sprawy eazy. Wiesz ze nie widzialem tego z Pistons ! A przegladalem te jerseye z 6 razy nie wiem jak go nie zauwazylem.. Niestety nie moge sobie pozwolic kupic zadnego.. do tego tak jak BB2 wposmnial trzeba 15% placic , + koszty wysylki napewno minimum 40-50$ na takich aukcjach , chodz takiego Iversona mozna sprzedac za 600-900.. Jestem tez zmuszony sprzedac mojego Game Useda AI , bo potrzebuje pilnie pieniadze , i stwierdzilem ze zbieranie meczowych jersey danej gwiazdy NBA nie jest tanie i nie bedzie mnie stac na to. Wiec bede kupowal tylko Autentyki . Mysle za ile go wystawic i czy na licytacje czy jak.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan.Mariusz Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Kupię swingmana Carmelo Road lub swingmana Irvinga Road/Alternate. Szerokośc 54 - 57. Długość 71 - 78. Kontakt na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 eazy, daj mi znac na emaila ile bys chcial za tego iversona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 http://www.ebay.pl/itm/281115824597?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 jest ktos w stanie cos o tym powiedziec...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan.Mariusz Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 http://allegro.pl/show_item.php?item=3296946711&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62 OG ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 strasznie brzydkie wyszycia, obstawiam, ze fake ryba ten manu to raczej fake tak powinna byc wykonana sklepowa koszulka (raczej wykonana tak samo jak meczowka) http://blog.mysanantonio.com/spursnation/files/2011/06/manu.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 ten LeBron to fake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprinter12 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 http://www.ebay.pl/itm/AUTHENTIC-PHOENIX-SUNS-CHAMPION-PRO-CUT-TEAM-ISSUE-GAME-WARM-UP-JERSEY-LARGE-/310679135301?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4855eb6445 og? game issue? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawiq Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 www.ebay.pl/itm/NBA-Trikot-Jersey-Revolution30-Swingman-LOS-ANGELES-CLIPPERS-Eric-Gordon-10-rot-/281102764446?pt=Sport_Alle_Sportbekleidung&var=&hash=item8716560555#ht_2146wt_689 og? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan.Mariusz Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Orientuje się ktoś ile trzeba mniej więcej czekać na jersey od fullmoona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 2 do maks 3 tygodni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyter Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 http://allegro.pl/koszulka-nba-adidas-kobe-bryant-lakers-l-i3289089002.html OG swingman? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R "air" G Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 podejrzewam, że fake ?? http://allegro.pl/michael-jordan-dream-team-jersey-oryginalna-z-1992-i3301901085.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 fake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan.Mariusz Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 http://allegro.pl/jpm-champion-brooklyn-nets-erving-roz-m-i3295821842.html OG ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 europejski autentyk retro oryginalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi