Byq Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 na swingmany imo tesh ale to tylko moje prywatne zdanie... bb2 muszę Ciebie zmartwić NIE tylko Twe prywatne zdanie też tak myślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz12345 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 no dobra to musze szykać autentyka ?? Ale do 150 zł to chyba się nie wyrobię szukam w rozmiarz L tak zeby na ok wzrost 180 cm pasoawala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 L bedzie zadlugi imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) Zależy do czego go potrzebujesz. Jeśli chcesz w nim pograć i pochodzić bez stresu to dla mnie swingman jest najlepszy. Jeśli ma wisieć w antyramie to autentyk Ja posiadam jedne i drugie i autentyki wg mnie nie urywają tak bardzo pupy.. tzn jest większa przepaść między repliką a swingmanem, niż swingmanem a autentykiem. Owszem są podwójnie wyszyte, bardziej mięsiste, ale dostać coś w ludzkim rozmiarze (dla mnie 36-40) graniczy z cudem, a jeśli jeszcze chcielibyśmy aktualną koszulkę znanego gracza to kasa robi się bardzo duża. Osobiście nie założyłbym koszulki za ponad 500zł na boisko, a swingmana nie jest tak bardzo szkoda jeśli się upaprze czy spierze Dodatkowo na Twój wzrost szukałbym bardziej rozmiaru M. No i autentyku kobasa do 150zł można zapomnieć. Edytowane 1 Kwietnia 2013 przez prylok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celmaki Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Heja. może mi ktoś powiedzieć czy to jest fake czy org? http://m.allegro.pl/przedmiot,koszulka-adidas-ricky-rubio-swingman-nowy-,3139248456.html dodatkowo widzę u góry już było ale przy 183 m jest ok rozmiarem tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 http://www.ebay.com/itm/Marcin-Gortat-game-worn-Noche-Latina-Jersey-2011-2012-MeiGray-/230954518740?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35c5f648d4 zawsze mozna wziąć game worn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 L na dlugość jest ok ,ale pod pachami jest spora dziura @Celmaki Nie jestem ale to juz bylo jako fake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz12345 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ok Swingman moiże być, ja tylko bede ją nosił w lato.Nie będę w niej grał chodzi o to aby jakość była dość dobra żeby nic się nie odklejało.Jak coś będziece mieli to dajxcie znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Ale szukasz swingamana tylko kobasa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz12345 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 tak ja mam 176 cm wzrostu...ale kiedys bede mial wiecej to wybrać M ?Ile powinna mieć długości całkowitej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz12345 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 tak szukam kobego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zależy L bedzie na ciebie duża a M taka dobra do grania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz12345 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ja nie bd w niej grał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byq Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 mz12345 wszystko zależy według mnie od 3 czynników: 1 - ile masz cm w klatce piersiowej 2 - czy lubisz szerokie Jersej czy w sam raz 3 - czy lubisz długie Jersey czy nie Musisz sobie odpowiedzieć na pytania TE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Musisz sobie odpowiedzieć na pytania TE. Hah! Przypomniał mi się Master Yoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz12345 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) Potrzebuje porady jeden z forumowiczów chce mi sprzedać koszulke lakers swingman org. Nwm czy wszystkie koszulki są takie dłgie bo ta ma 87cm wszytkie takie są ?? Chciałbym żebyście mi powiedzieli czy nadaję sie ta koszlulka ja bd ją nosił w lato nie bd w neioj grał i jakiej ceny jest warta ?? http://img542.imageshack.us/img542/5638/dscn0170w.jpg http://img213.imageshack.us/img213/9100/dscn0171f.jpg Edytowane 1 Kwietnia 2013 przez mz12345 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 tak w ~87 cm koszulka jak koszulka zalezy od jakosc/cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz12345 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 on chce 140 akle ja proponuje mu 120 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Koszulka pewnie od fullmona wiec pewnie sie oplaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz12345 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 nie nie od niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi