eazyonee Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 O mało się nie udławiłem! Chętnie zobaczę aukcję (zakończoną) gdzie poszedł za 200-250$. Ja swego czasu sprzedałem na ebay'u za nieco ponad 100$ mowiac "choadza" mialem na mysli ze takie ceny maja wystawione na kup teraz , jakis czas temu byly 2 takie same Johnsony , i juz chyba ich nie ma za chwile zobacze , i byly dokladnie po 250$ . w tym samym rozmiarze . Ja rowniez jestem zdania ze za 110-130$ by poszedl teraz . Richie moze ty pomizesz , ten jersey to moczowka ? http://www.ebay.com/itm/Authentic-Bob-Thornton-Utah-Jazz-1992-Game-Issue-46-Sewn-Champion-Retro-Jersey-/321095944859 wydaje mi sie ze nie bylo mozna kiedys kupic takiego jerseya , wiec wnioskuje ze jest to jersey ktory na 99% wisial w szatni i mogl byc uzyty w meczu , mowie o kroju jersyea z tych lat , nie koniecznie o tym jersey JAZZ . Mowie o jersyea wlasnie z rozmiarami 42 , 46 , 50 , nie typowymi dla Autentyka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 "Chodzą" a "są wystawiane" to ogromna różnica Zgodnie z opisem wygląda na Game Issued (czyli prawdopodobnie jersey zapasowy), choć to przedłużenie +2 raczej cieżko dostrzec, bo wygląda bardziej na zwykły rozmiar. Tak czy siak, og. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 "Chodzą" a "są wystawiane" to ogromna różnica Zgodnie z opisem wygląda na Game Issued (czyli prawdopodobnie jersey zapasowy), choć to przedłużenie +2 raczej cieżko dostrzec, bo wygląda bardziej na zwykły rozmiar. Tak czy siak, og. No co do oryginalnosci nie mam watpliwosci , tylko czy to faktycznie kroj meczowy jest.. bo Autentyki Championa nie mialy metek wewnatrz z przedluzeniem , i do tego nie byly wypuszczane w rozmiarach 46 . Bo kupilem takiego birda 46 z autografem , i chcem byc pewny w 100% ze to meczowka faktycznie warta ceny ktora dalem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DallasChampions99 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 @DamianOItalianO Jak z tym Horfordem nie wiem czy mi PW nie działa albo coś bo nie dostałem odpowiedzi od ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 @dallas Zawróciłem Ci tylko głowę tymi zdjęciami. Mam białego Carmelo Anthonego swingmana na sprzedaż w rozmiarze L z New York Knicks. Jednak nie wymianę za tego Horforda. Chyba i tak by była dla Ciebie za duża. W opisie masz S,M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 (edytowane) Kurde zaczynam obawiac sie tego Birda .. Wyglada jak zwykly autentyk , tyle ze ma rozmiar 46 ,co jest dziwne ! w srodku jest metka z napisem "made of nylon" . wrzucam fotki, co powiecie ? chyba nie ma szans zeby byl to game issued ? niedlugo dostane dokladne zdjecie metki wewnetrznej . to dodam fotke Edytowane 28 Marca 2013 przez eazyonee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 eazy zapytaj o dlugosc teg obirda w sklepach raczej nie bylo tego rozmiaru, nie ma metki na karku wiec wyglada na game issued w najgorszym wypadkua moze przerobiony pusty jersey rozmiar 46 bez przedluzenia? tez takei bywaly w klubach na przelomie 80 i 90, bo nie kazdy gracz sobie zyczyl przedluzenie. napisz do mnie emaila w sprawie lj'a bo jestem wstepnie zainteresowany a nie moge znalezc twojego emaila, za duuzo osob do mnie pisze w sprawie jerseyow... i dopisz jego dokladne wymiary pozdro cos cie interesuje z mojej kolekcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 eazy zapytaj o dlugosc teg obirda w sklepach raczej nie bylo tego rozmiaru, nie ma metki na karku wiec wyglada na game issued w najgorszym wypadkua moze przerobiony pusty jersey rozmiar 46 bez przedluzenia? tez takei bywaly w klubach na przelomie 80 i 90, bo nie kazdy gracz sobie zyczyl przedluzenie. napisz do mnie emaila w sprawie lj'a bo jestem wstepnie zainteresowany a nie moge znalezc twojego emaila, za duuzo osob do mnie pisze w sprawie jerseyow... i dopisz jego dokladne wymiary pozdro cos cie interesuje z mojej kolekcji? Dzieki za pomoc , napisalem do Ciebie 2 maile za chwilke zobacze czy masz cos rozmiarowo na mnie w kolekcji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nas Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Byłby ktoś chętny na autentyka Monte Ellisa z Warriors? Wersja away, rozmiar 44. Sprawa aktualna ? Pewnie jest na mnie za wielki ale jednak zapytam : jakie ma wymiary ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAO Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Jak oceniacie oryginalność koszulek podlinkowanych poniżej? http://www.ebay.com/itm/181110126281?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 http://www.ebay.com/itm/360623216753?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 http://www.ebay.com/itm/390567608155?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 http://www.ebay.com/itm/390567582966?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 http://www.ebay.com/itm/151019150711?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Sprawa aktualna ? Pewnie jest na mnie za wielki ale jednak zapytam : jakie ma wymiary ? Wysłałem pm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prylok Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Mullin i Dumars -og Na nessach za bardszo się nie znam ale Mchale na bank fake, Walton wygląda na og. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 mao, wszystko og poza mchale'm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 jakis czas temu wspominalem o jerseyu zrobionym jak autentyk od Championa , tyle ze ze znaczkiem "championa" pod logiem NBA , mowilem o takim czyms dokladnie : http://www.ebay.com/itm/GLENN-ROBINSON-VINTAGE-CHAMPION-AUTHENTIC-MILWAUKEE-BUCKS-JERSEY-STITCHED-Sz-48-/190818014908?pt=US_Basketball_Fan_Shop&hash=item2c6da3d6bc Smiesznie troche po co ten znaczek championa tam .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 To jest właśnie zagadka. Sporo było takich jersey'ów Pacers o ile pamiętam. Możemy jedynie przypuszczać co było powodem umieszczenia znaczka Championa. Swoją drogą logo NBA też jest bardziej charaterystyczne dla replik (trochę mniej dopracowane), aczkolwiek reszta wykonania nie wskazuje żeby to był fake. Mogę strzelać, że to jakaś "dziwna seria", która przypadkiem ujrzała światło dzienne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakowy Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24256562 fakes ? Fake'i ten koleś sprzedawał tego Duranta w grupie StreetDeals.pl na facebooku ale go ścisnąłem że to podróbka no i teraz próbuje sił na allegro jak widać... Z tym Durantem sprawa wyglądała tak że na logu NBA gdzie widnieje podobizna Westa głowa była za duża i w ogóle wygladało to do dupy. Wiem bo mam sam takiego Jordana, ale dałem 70zł z wysyłką więc do gry na boisku w sam raz Ta sama grupa chińczyków widocznie to robiła ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Przestroga przed zakupem. !!! FAKE !!! http://allegro.pl/koszulka-adidas-ricky-rubio-swingman-nowy-i3139248456.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 ma ktoś Dumarsa XL na sprzedaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Przestroga przed zakupem. !!! FAKE !!! http://allegro.pl/koszulka-adidas-ricky-rubio-swingman-nowy-i3139248456.html skad ludzie cos takiego biora z alibaby? i myslisz, ze wiedza ze kupuja fake i probuja zarobic? czy raczej nie maja o tym pojecia? osobiscie zamowilem miesiac temu replike jerseya Brooklyn z Europejskiego NBAStore, mieli otwarcie na Europe i przesylka gratis + 10% rabaty na wszystko. Niestety musze powiedziec, ze albo DHL albo NBA dalo ciala i przesylka nie przyszla. Powiedzieli, ze przesylke nadadza jeszcze raz, ale ze koszulki juz nie ma na stanie i wysla tylko reszte (na ktorej mi nie zalezalo), a zamianic na inna nie chcieli. I nadal czekam takze jestem bardzo ciekaw czy tym razem dojdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nas Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 skad ludzie cos takiego biora z alibaby? i myslisz, ze wiedza ze kupuja fake i probuja zarobic? czy raczej nie maja o tym pojecia? osobiscie zamowilem miesiac temu replike jerseya Brooklyn z Europejskiego NBAStore, mieli otwarcie na Europe i przesylka gratis + 10% rabaty na wszystko. Niestety musze powiedziec, ze albo DHL albo NBA dalo ciala i przesylka nie przyszla. Powiedzieli, ze przesylke nadadza jeszcze raz, ale ze koszulki juz nie ma na stanie i wysla tylko reszte (na ktorej mi nie zalezalo), a zamianic na inna nie chcieli. I nadal czekam takze jestem bardzo ciekaw czy tym razem dojdzie. Z tą wiedzą to bywa bardzo różnie, niektórzy wiedzą ale zdecydowana większość raczej nie; a lewy towar (chińskie podróbki) ludzie najczęściej biorą na ebay/allegro Jak chcesz znaleźć jakoś w miarę tanio ten jersey Brooklynu to poszperaj na ebayu, replik się raczej nie podrabia ale w razie czego możesz wrzucić tutaj link. A co do tego NBA.store to jestem ciekaw ile wyszło za wysyłkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi